Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy at böcüküm görmedim ben :)
buarada kıştan önce evlenememin mümkümatı yok için rahat olsun:)

tubilik= arsima hee:) biliyorum kız buunları çok beğenmiştim hatta yorumum var ilgilenmişim baya:))bi sorsun bakalım annesine kumaş hariç işçilik ne olur falan olmadı dediğim gibi kumaşı seçmeye biz giderzi gönlümüze göre alırız kuzum. ben o hem pike hem nevresim olarak kullanılanları seviyorum mesela ki annesi de yapmış. ay seninkilerin yanında hem az hem sönnük kalcak dantellerim ama napalım benimde alimden bukadar gelio:)

senın gene kış benım ahhhahh nan zatı moralım bozuk babam ablam ve yengem işten cıkmışlar 1 ay iş yok dıe ama ılerde nolur bılmem

senın gene kış benım ahhhahh nan zatı moralım bozuk babam ablam ve yengem işten cıkmışlar 1 ay iş yok dıe ama ılerde nolur bılmem

inşallah geri işe girerler canım bu kriz mahvetti insanları sen Allahtan ekonomik olarak özgürsün :teselli: herşey olcağına varır skma canını hayırlısı olsun :teselli:

olur gıderız cnm
haber beklıyok 4 gözle bende cok yokkı
2 nevresım 3 pıke 1 göbeklı takım 1 ara uç 1 bohca 1 masa örtusu okadarcık
ben senınkılerı görmedım ama sen beımkılerı gördun mu

tefalın kek kalıplarına bayılıyorum ozellıklede dısındakı desenlere.ıyı gunlerde guzel kekler yaparsın ınsallah

inşallahh canımmmm:Saruboceq:
bu arada ben meraklı olduğum için geçen gün uzun olan kalıbımda kek yaptım tek kelimeyle harika oldu kızlar bi kere daha bayıldım bu kalıplarımaaaaaalülülülülülü

kız bu mu az Allah netmesin seni benim oppu topu iki farklı modelim var biri pembe diperi beyaz . beyaz olanın iki kenar iki ara danteli var acemilik yasyk bile yapmamaışım diğerinin de yazstığı ve kenarı var birini pike diğerini nevresim yaptırcam hatta yeterse aralar beyazdan bir tane de pike yaptırcam napiyim öyle göbeğim masam falan yok mutfağım bile yok nan pek bi ezik kaldı yanında benimkiler ühü:çok üzgünüm:
ben seninkileri biraz görmöüştüm sanırım ama ben hiç eklemedim güzelim buataya benimkileri görmemişsindir olmadı bi ara çekerim şimdi saklanmış durumdalar:teselli:

ayy evt baya var bıde ne meraklıymışım dantelekaydirigubbakcemile3 orta okulda masaörtusunu ördum ama cok sevyom onu
nan ne ezıkı yeter sımdık ben onlara 2bın harcarım offoff

bu çok şıkmış
bievin sitesinde online alışveriş var mı bi ara baktım bulamadım, bunu netten alabileceğim bi yer var mı?

TÜM ÇEYİZİM:)

bunları pike ve nevresim yaptırcam yani ne çıkarsa valla:) bir de masa örtüm ve vitrin takımı var ama
tümü dantel. sarılmaz heralde o :) onunda modelini bir ara koyarım. kaç senede bitti 6 mı 7 mi ör ör
şimdiki aklım olsa yapmazdım gençlik işte:)

bukaradar işte tek kareye sığdılar bile sarılacaklar:) ama yeter yaa okadar okudum benim yaşıtım
kimse yapmadı çevremde ben severdim sitres atıyordum yazın vakit geçiriyordum ondan yaptım daha da yapmicam
havlularım var biraz da ohh yeter eksiklerimde nazar boncuğum olsun:))

nan lepı en ustekınden bende havlu modelı var nazar boncuğu olsun eksıklerın

hıc gulcm yoktu hee:roflol:eemeğıne sağlık

nan lepı en ustekınden bende havlu modelı var nazar boncuğu olsun eksıklerın

hıc gulcm yoktu hee:roflol:eemeğıne sağlık

işte sen havlu kenarı yapıon o modelden bense neresim off off
kız onları ben kitaptan çıkardım naniknanik
gülme nan sen de bişileri eksk bırak ay derler şusuda eksikmiş hııh derler böylece güzel şeylerine nazar değmez (birşeyi olmayıp da olmamasına bahane bulan kızın lafı yani benim hehedelikafadulden) kız çk mu sade havası yok mu bunların napiyim daha yapamam zaten:çok üzgünüm: bir de benim yatak örtüm altın sarısı kahve gibi birşey fil dişi mi oluyor artık bilmiorum o beyazlar krem kumaşa sarılır mı sence uysun diye:uhm:

yeter lepicim bende varda nolcek sanki. ben bi çoğunu sardırdım. ama kullanmayı düşünmüyorum. çeyiz işte var mı var olayı :)) kıyamam ben o dantelleri kullanmaya yaaa

ben de çayiz seti alırken bayağı bi araştırmıştım. karacanın özellikle porseleninden memnun değildi insanlar. o yüzden korkmaz se aldım ama burada bi arkadaş korkmaz tencereleri beğenmediğini yazınca üzülmüştüm hata mı yaptım hisar mı almam gerekirdi diye
yine de korkmazdan ümitliyim ben

canım sağol walla ucu ucuna yetişti cezve şundan (bkz.alttaki resim) zaten kutusunda geldi açılmamış.istersen özelden aldığım yerin adresinide veririm...Korkmaz marka A126 flora 41,85 ytl ayrıca:)

aa benim cezve takımımın aynısı. değişik bi model ama çok güzeller bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…