senın gene kış benım ahhhahhnan zatı moralım bozuk babam ablam ve yengem işten cıkmışlar 1 ay iş yok dıe ama ılerde nolur bılmem
tefalın kek kalıplarına bayılıyorum ozellıklede dısındakı desenlere.ıyı gunlerde guzel kekler yaparsın ınsallah
olur gıderız cnm
haber beklıyok 4 gözle bende cok yokkı
2 nevresım 3 pıke 1 göbeklı takım 1 ara uç 1 bohca 1 masa örtusu okadarcık
ben senınkılerı görmedım ama sen beımkılerı gördun mu
kız bu mu az Allah netmesin seni benim oppu topu iki farklı modelim var biri pembe diperi beyaz . beyaz olanın iki kenar iki ara danteli var acemilik yasyk bile yapmamaışım diğerinin de yazstığı ve kenarı var birini pike diğerini nevresim yaptırcam hatta yeterse aralar beyazdan bir tane de pike yaptırcam napiyim öyle göbeğim masam falan yok mutfağım bile yok nan pek bi ezik kaldı yanında benimkiler ühü:çok üzgünüm:
ben seninkileri biraz görmöüştüm sanırım ama ben hiç eklemedim güzelim buataya benimkileri görmemişsindir olmadı bi ara çekerim şimdi saklanmış durumdalar:teselli:
[/IMG]
forumda bağıra bağıra bu ürünü aramıştım bir ara.seyredenler bilirler.AŞKI MEMNU da mutfak tezgahının üzerinde görmüştüm.sonra bir gün evkura gitmiştim.oradada vardı bu takım.kızlar görseniz yakından aynı deri gibi duruyor.kıza dedim bu nasıl yıkanacak .dedi onlar deri değil.plastik aslında deri görünümü verilmiş.gerçekten acaip karizma duruyorlardı.ama neden şu günlük takımları tam yapmıyorlar ya.bununda küçük çatalı eksik.bievin sitesinde buldum.çk güzelde renkleri var.63 civarıymış fiyatı.ben evkurda hatırlamıyorum bakmıştım ama.kavuniçi,krem gibi renkleride mevcut.
nan lepı en ustekınden bende havlu modelı var nazar boncuğu olsun eksıklerın
hıc gulcm yoktu hee:roflol:eemeğıne sağlık
TÜM ÇEYİZİM:)
bunları pike ve nevresim yaptırcam yani ne çıkarsa valla:) bir de masa örtüm ve vitrin takımı var ama
tümü dantel. sarılmaz heralde o :) onunda modelini bir ara koyarım. kaç senede bitti 6 mı 7 mi ör ör
şimdiki aklım olsa yapmazdım gençlik işte:)
bukaradar işte tek kareye sığdılar bile sarılacaklar:) ama yeter yaa okadar okudum benim yaşıtım
kimse yapmadı çevremde ben severdim sitres atıyordum yazın vakit geçiriyordum ondan yaptım daha da yapmicam
havlularım var biraz da ohh yeter eksiklerimde nazar boncuğum olsun:))
Ben her 2 yerde de satış danışmanına durumu söyledim hayırrrrr diyolar siz başka yerle karıştırıyorsunnn çevremde Karaca çeliktencere kullanan var ama kimse memnun değil herkes eski markaları alın diyo Korkmaz,Emsan...vb
canım sağol walla ucu ucuna yetişti cezve şundan (bkz.alttaki resim) zaten kutusunda geldi açılmamış.istersen özelden aldığım yerin adresinide veririm...Korkmaz marka A126 flora 41,85 ytl ayrıca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?