Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk h geldın cnm
o avızelerı kafasına gecrseydınız valla ben olsam yol parasını bıle alırdım:mymeka:

günaydın bacılarrrrrrr :lepi:

nan arşı ne zmn etcen ozmn nohut:roflol:

la kocam angarada kime nohut edem :)

sabahtan beri yüklemeye çalışıom anca oldu
Arsima kuzumdan aldığım tarifle yaptığım tuzlu kurabişler...

ellerine sağlık
tadını beğendin inş.
senin kekler çok güzel kabarıyor
kalıbının resmini çekermisin yanına boyutunu anlayabileceğimiz bi objeyle kaydirigubbakcemile3

kurabişlerde harika görünüyoo, pastaneden alınmış gibi duruyoo, tadıda öylemi?

benimkiler öyle oluyordu onunkini bilemem opuyorumnanaktan

tadıda çok gzel oldu arsima saolsunnn

Şeniz

arsima n,hani nirde tarif klava: bende isterim Şeniz
hem böyle güzel tariflerin var hemde haber vermiyorsun :dilcikar:

profilime gir
sağ alt köşede tariflerimi görecen

bugun annecim gittii :gitme: :gitme: :gitme:

Allah kavuştursun

Günaydın kızlar.. ışler çook yoğun size katılamıyorum... Tuzlu kurabiye ve kek gördüm çoook güzel gözüküorlar tarif alsak.. Geçmişe bakayım birde neler olmuş..

fmk h geldın cnm
o avızelerı kafasına gecrseydınız valla ben olsam yol parasını bıle alırdım:mymeka:

aslinda kafalarina gecirmeyi hak etmislerdi.. güya türk magazasi diye gittik köpek yerine koyulmadik.. nekadar havali nekadar küstahlar

bundada vardir bir hayir ama okadar yolu git uras yorul elde var 0

üzüldüm ya
neyse herşeyde bi hayır vardır
daha güzelini bulursun yakın biyerden :)
evlilik nasıl gidiyor de bakalım

ben nasıl resim yükleyecem yardımcı olurmusunuz
cnm gogle amaya imagesechk yaz
ordan 320x240 ısaretle
dosyadan resım yukle sonra alta shıw dıye bı yazı cıkacak resım yuklenınce onu tıkla resmn tekrar gelıcek sap klık yap url adresını kopyala burdn grafık ekle de o adresı kopyala

tatli telas gecti.. hayatin aci gercekleriyle karsi karsiya geldik..
olacagini bildigim seyler, üstesinden gelebilecegim sandim seyler simdi cok zor gelmeye basladi esim dil bilmiyor buralarda yol iz bilmiyor is yok o bu halinden memnunmu bilmiyorum ama hic sanmiyorum birbirimize söyleyemesekte ikimizde cok mutlu degiliz.
Icimde sikinti midemde bir yanma.. Dün esimi dil kursuna yazdirdik.. haftaya basliyor allahin izinyle. Kurs haftada 4 gün sabahtan öglene kadar. Kurslar devam ettigi sürece bir ise girmesi imkansiz gibi. Bugün bide ehliyet kursuna yazdiracagiz ehliyetini bir an önce yenilmesi gerek. Dua edin su almancayi cat pat da olsa ögrensin derdini anlatabilecek sevyeye gelsin

üzüldüm ya
neyse herşeyde bi hayır vardır
daha güzelini bulursun yakın biyerden :)
evlilik nasıl gidiyor de bakalım

ben artik herseyimizin zor olmasina alistim gibi kolay kolay sasirmiyorum.
evlilimizin 3 cü haftasindayiz cok sükür evlilikte bir problem yok ama hayat sartlari zorluyor.

kızlar şimdi hazır olun kek tarifi gelii

3 yumurta ile 1 su bardağı şekeri çırpın (kızlar ama bakın her tarifte 1 su bardağı dio ama bana inanın 1 su bardağı az gelio resmen light oldu ben bidakine 1,5 2 arası koymayı düşünüom)

iyice çırptıktan sonra 1 su bardağı sıvıya vanilya ve bir bardak sütü ekleyip karıştırın.

daha sonra 3 su bardağı un ve kabartma tozunu ekleyip kıvamına getirin.

ben hamurun yarısını kek kalıbına aktardıktan sonra kalan hamura kakao ekleyip karıştırıp onuda kaba aktaraıyorum. hatta aktarmadan önce arayada damla çikolata atıyorum. 180 derece fırında pişirin...

kek kalıbım küçük gelio ama kızlar her defasında damlıyo daha büyük bi kalıp alıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…