yeter lepicim bende varda nolcek sanki. ben bi çoğunu sardırdım. ama kullanmayı düşünmüyorum. çeyiz işte var mı var olayı :)) kıyamam ben o dantelleri kullanmaya yaaa
çeyiz işte var mı var olayı demişsin ya benmki de yok mu yok olayına döncecek anam almak istiyoryapılmış ama ben istemiyorum kullanmayacağım şeye para vermem dedim kaydirigubbakcemile2
buarada düğün tarihi belli değil daha var gelecek kıştan önce imkansız bile diyebilirim ama ben aradan çıksın diye almaya başladım böyle yavaş yavaş biter biranda yük de olmaz a.s
Ben bitane kahve makinesi aldım.çok güzel yapıyo dediler...cezve takımı almama gerek varmı sizce ?????
cnm haklısın tabi kullanmıyacağın şeye para vermek mantıksız. zaman dediğin su gibi akıyor sen alabildiklerini almaya bak kuzum yavaş yavaş Şeniz
evet ya ondan işte bugünde gittim kampanyadayken yorgan aldım iki tane istikbalden vakit çok olunca kampanyaları takip etmek rahat oluyor nasılsa şimdi evlenmiyorum diye kampanya çıktıkça alıyorum :jeyyar: pikelerde kampanya yapsınlar 2 3 tane de pike alcam bitcek yatak odası faslı sırnaşık şey
sen nezaman evleniodun canım yakın mıyıdı
bebişim bnm daha söz , nişan hiç birisi olmadı önümüzdeki ay görücüye çıkıcam inşallah delikafaduldensonra söz nişan ve 2009/ ekim ayında yani ramazandan sonra düğün olucak inşallah:asigim: bi terslik çıkmazsa planımız böyle şimdilik :) hep yaz gelini olmayı hayal etmiştim ama benim mali müşavirlik stajım ağustos ayında bittiği için ramazan sonrasına sarktı düğün tarihi
bu arada istikbaldeki kampanya çok güzel bende nevresim alıcaktım candy modeli kalmadığı için alamadım. güle güle kullan yorganlarınıa.s.
Ben bitane kahve makinesi aldım.çok güzel yapıyo dediler...cezve takımı almama gerek varmı sizce ?????
Wala canım yazarsan sevinirim.Hoşuma gitti çok hoşmuş.İyi günlerde kullan.. yerimsenibencanım sağol walla ucu ucuna yetişti cezve şundan (bkz.alttaki resim) zaten kutusunda geldi açılmamış.istersen özelden aldığım yerin adresinide veririm...Korkmaz marka A126 flora 41,85 ytl ayrıca:)
off off sorma ben beyaz eşyalarımı 4000 tlye aldım.6 ayda ödedim borcunu ama gel bana sorr maaşın yarısı sadece beyaz eşyaya gitticamasr mak ve bulasık makınam 2400tl bı yıldr aldıklarım harıçgalıba bıze ceyız 20bıne mal olcak gıbı daha yatak odası 3 bın ankesrta 2,5 olsa ohooooo dantel sarılması 2bın neysem daha saymım
wow çok şık olacaksın rengi çok şekermiş.İyi günlerde kullan yerimsenibenBen dün çeyizime birşey daha aldım.Ben evlendikten 1 hafta sonra kaynımın nişanı var onun için elbise :roflol: Evlendikten sonra Allah bilir ne alacaklardı bana :jeyyar: evlendikten sonra çalışmayacağım için şimdiden alıp koydum kenara.Pek yeri deil ama bir bakın çeyizimden elbise :roflol: beğenecekmisiniz
senın gene kış benım ahhhahhnan zatı moralım bozuk babam ablam ve yengem işten cıkmışlar 1 ay iş yok dıe ama ılerde nolur bılmem
Kızlar site durmuştu bikaç gündür giremedim.. Şimdi hepinizin koyduklarını inceledim çok güzel şeyler koyulmuş..Hepiniz güle güle kullanın inşallah.. Özellikle sarevin o mor nevresimine bayıldımmmm.. Bana da işlediniz artık bi tane sarev olmazsa olmaz :))
Lunart cat collection 'dan kavonoz setim..Aslında bu kedi serisinin herşeyi mevcut.. Kahvaltı setinden servis tabaklarına banyo setinden vazolarına kadar aklınıza gelen herşey.. Ben kavonozlarından başladım almaya çok hoşuma gittiler.. Benim gibi kedi hastaları için tavsiye ederim hihoyyyt
Bunuda Bugün Ayyıldızdan 240 Ytlye Aldım kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar eklediğiniz ürünlerin hepsi çok güzel hepiniz güle güle kullanın.
nişanlımın isteği üzerine mudodan aldık kızlar
[/IMG] kızlar salonum:) bakalım yapabildimmi:)
buda 150ytl aldım saten pamuk nevresm
yalelı cnm karaca dıyom ben buda cok beğendım model
TÜM ÇEYİZİM:)
bunları pike ve nevresim yaptırcam yani ne çıkarsa valla:) bir de masa örtüm ve vitrin takımı var ama
tümü dantel. sarılmaz heralde o :) onunda modelini bir ara koyarım. kaç senede bitti 6 mı 7 mi ör ör
şimdiki aklım olsa yapmazdım gençlik işte:)
bukaradar işte tek kareye sığdılar bile sarılacaklar:) ama yeter yaa okadar okudum benim yaşıtım
kimse yapmadı çevremde ben severdim sitres atıyordum yazın vakit geçiriyordum ondan yaptım daha da yapmicam
havlularım var biraz da ohh yeter eksiklerimde nazar boncuğum olsun:))
ben de çayiz seti alırken bayağı bi araştırmıştım. karacanın özellikle porseleninden memnun değildi insanlar. o yüzden korkmaz se aldım ama burada bi arkadaş korkmaz tencereleri beğenmediğini yazınca üzülmüştüm hata mı yaptım hisar mı almam gerekirdi diye
yine de korkmazdan ümitliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?