Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yeter lepicim bende varda nolcek sanki. ben bi çoğunu sardırdım. ama kullanmayı düşünmüyorum. çeyiz işte var mı var olayı :)) kıyamam ben o dantelleri kullanmaya yaaa

çeyiz işte var mı var olayı demişsin ya benmki de yok mu yok olayına döncecek anam almak istiyoryapılmış ama ben istemiyorum kullanmayacağım şeye para vermem dedim kaydirigubbakcemile2
buarada düğün tarihi belli değil daha var gelecek kıştan önce imkansız bile diyebilirim ama ben aradan çıksın diye almaya başladım böyle yavaş yavaş biter biranda yük de olmaz a.s

Ben bitane kahve makinesi aldım.çok güzel yapıyo dediler...cezve takımı almama gerek varmı sizce ?????

cnm haklısın tabi kullanmıyacağın şeye para vermek mantıksız. zaman dediğin su gibi akıyor sen alabildiklerini almaya bak kuzum yavaş yavaş Şeniz

cnm haklısın tabi kullanmıyacağın şeye para vermek mantıksız. zaman dediğin su gibi akıyor sen alabildiklerini almaya bak kuzum yavaş yavaş Şeniz

evet ya ondan işte bugünde gittim kampanyadayken yorgan aldım iki tane istikbalden vakit çok olunca kampanyaları takip etmek rahat oluyor nasılsa şimdi evlenmiyorum diye kampanya çıktıkça alıyorum :jeyyar: pikelerde kampanya yapsınlar 2 3 tane de pike alcam bitcek yatak odası faslı sırnaşık şey
sen nezaman evleniodun canım yakın mıyıdı

bebişim bnm daha söz , nişan hiç birisi olmadı önümüzdeki ay görücüye çıkıcam inşallah delikafaduldensonra söz nişan ve 2009/ ekim ayında yani ramazandan sonra düğün olucak inşallah:asigim: bi terslik çıkmazsa planımız böyle şimdilik :) hep yaz gelini olmayı hayal etmiştim ama benim mali müşavirlik stajım ağustos ayında bittiği için ramazan sonrasına sarktı düğün tarihi
bu arada istikbaldeki kampanya çok güzel bende nevresim alıcaktım candy modeli kalmadığı için alamadım. güle güle kullan yorganlarınıa.s.

saol güzelim kaydirigubbakcemile2 yav ben görücüye çıkalı da sözleeli de iki sene olacak 6 ay sora daha bu yaz nişanı yaparız diye düşünüyoruz kıştan sorada evlenelim yeter diyorum ama tabi kısmet işe güce bakıyor herşey tab birde lisans bu dönem btti okumak geç evlenmenin en büyük nedeni mi neefisfisfis

Son düzenleme:
ya cezve sadece kahve yapmak için kullanılmıyo ki ne biliyim su ısıtman gerekir, yada süt ısıtman gerekir, ben bunlar için hep cezve kullanıyorum..

hem düşünsene kahve makinan bozulur elektrik kesilir bişi olur nası kahve yapıcaksın misafire lülülülülülü

tabii illa markası olsun kalitesi olsun diye düşünme birsürü çeşit cezve var sonuçta gamyoncuiremsu

canım sağol walla ucu ucuna yetişti cezve şundan (bkz.alttaki resim) zaten kutusunda geldi açılmamış.istersen özelden aldığım yerin adresinide veririm...Korkmaz marka A126 flora 41,85 ytl ayrıca:)
Wala canım yazarsan sevinirim.Hoşuma gitti çok hoşmuş.İyi günlerde kullan.. yerimseniben

off off sorma ben beyaz eşyalarımı 4000 tlye aldım.6 ayda ödedim borcunu ama gel bana sorr maaşın yarısı sadece beyaz eşyaya gitti

wow çok şık olacaksın rengi çok şekermiş.İyi günlerde kullan yerimseniben

senın gene kış benım ahhhahh nan zatı moralım bozuk babam ablam ve yengem işten cıkmışlar 1 ay iş yok dıe ama ılerde nolur bılmem

öfff nolcak bizim bu sonumuz kriz diyip hepimizi işten çıkardılar bide evlencez sözde senağlama

ay ben bayıldım bunlara cok sekerler.gule gule kullan canım

Öncelikle günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar.

İsaura nın aldığı kedicikli tabakların bende banyo takımı var.Görmek isteyenler için buyrun;

[/IMG]

Ben bitane kahve makinesi aldım.çok güzel yapıyo dediler...cezve takımı almama gerek varmı sizce ?????

Takımını almasanda bir tane cezven evinde bulunsun canım benim teyzem almamıştı makinem var diye sonra gelen misafirler bebeklerine mama ısıtmak için istemişler çok utanmış kahve makinesinde ısıtın da diyememiş sonra ilk işi kendine pazardan cezve almak oldu ne olur ne olmaz 1 tane al dolabında bulunsun a.s

Hepsi çok güzeller eline emeğine sağlık bunlardan daha değerli bir çeyiz var mı? göz nuru bunlar bu arada en çok ortadakine bayıldım onu pikeye oturt bence canım benimde buna benzeyen bi modelim vardı fıstık yeşili bir pikeye oturttum yeşilin üzerinde o beyaz dantel nasıl durdu bi bilsen sabırsızlıkla kullanacağım günü bekliyorum:asigim::1hug:a.s.

üzülme canım ya hisarlar da Dünya para valla bende korkmaz aldım çelik tencere setimi teflonuda eternty sonuçta yemek yapacan ne gerek var işini görse yeter a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…