Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lepı tmm nan eksık bırakcam bazı seylerı almayım ceyısımın nazarı olsun bence beyaz kreme hoş olmaz ama sen genede bı bılene sor o pembe olanıda ıcınde pembe desenlı cıceklı bı nevresıme sardırırsın

kerı cok tşk ederm ben kampanyada ıken almıştım yarı fıyatına nevresımı

acemıperı
bende korkmaz mavış set aldım hem ekonomık hemde guzel usteık bız evde yıllarca kullandık

Ayy ben bunların dün çarşıda gezerken renklilerini gördüm alt katı fıstık yeşili,orta kat,sarı,üst katta kırmızıydı çok şirin görünüyordu a.s.

evet o üstteki ile ortadaki aynı model ve beyazlar onlardan bir nevresim bir de pike yaptımak istiyorum pembede 4 mevsim olsun iyi olur heralde ama önce sardıracak birini bulmam gerek:tomato:

evet böcüğüm ya ben şöle tek renk olmayan birşey olsun diyorum tek renk kumaşa sarıolar ya öle olmasın diyorum ama kim benim nazımı çekip de yapacak hiç bilmiyorum orası şöle olsun burası böle olsun diye diye ben yapmam diybilir yaptıracağım kişikaydirigubbakcemile3

oncekı sayfalarda olan kırmızı saplı catal kasık bıcak takımı bursada korupark bernardoda 29 ytl arayan varya haberı olsun

sarı ve kahverengı elbıseyı cok begendım nereden almıştınız balıkesırde tesetturle ılgılı guzel ve orjınal seyler yok malesef ne kadara almıştınız ?

Son düzenleme:
Kzlarrrrr ben geldim 3 gün aradan sonra sonunda hepinizi çok özledim eski mesajları okuycam bira önce.

Alışveriş günü belirlendimi acaba ya haberi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.,

Şimdi ciclerinize bakıcamkaydirigubbakcemile5

kızlar ben de hafta sonu bunları aldımmmm. mutfak için sabunluk,

nescafe ve tatlılar için porselen kaşık

salata için bıçak. kızlar bu testere bıçaklar çok güzel oluyor.biz evde kullanıyoruz.çok memnunuz.bunun küçük boyu da var.

songacım güle güle kullan.. evet cnm o bıçaklardan biz de kullanıyoruz çok memnunuz süper kesiyolar.. çeyizime de aldım 4 adet onlardan.. brezilya malı bıçaklar..

üfffffffff ya gene koskocaman çıkmış.bazen ayarlayamıyorum şunuuuuu.arkadaşlar sizce bu mutfak önlüğü nasıl ? fiyatı 25 tl. avonun bu ayki katoloğunda var

bir de bu ketılı aldım.felix marka.iyimidir acaba?

güle güle kullan songacım. ben fakir inkini aldım. içi çelik. içinin çelik olması önemliymiş plastik olanlar kansorejen madde üretiyomuş. televizyonda duymuştum bende içi çelik aldım.
seninkinin içi çelikmi?

o zaman iyidir tahminimce isauracım. modeli hoşuma gitti. arzumunda vardı buna benzer ama küçücük.1 lt su alıyormuş.bu 1.7 lt su alıyor.o yüzden bunu tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…