- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bunlarda benim görüp o tabağın işlevine hayran kaldığım düzenlemeler cokacimcoook belki ilham alırsınız dedim, zaten bu sofraları hazırlayan kadına hayranım:lepi:
böcükcümm seni alan yaşadı farkındasın dimi:)) hazır çeyize koncaklar valla
Hepsi çok güzeller eline emeğine sağlık bunlardan daha değerli bir çeyiz var mı? göz nuru bunlar bu arada en çok ortadakine bayıldım onu pikeye oturt bence canım benimde buna benzeyen bi modelim vardı fıstık yeşili bir pikeye oturttum yeşilin üzerinde o beyaz dantel nasıl durdu bi bilsen sabırsızlıkla kullanacağım günü bekliyorum:asigim::1hug:a.s.
lepı tmm nan eksık bırakcam bazı seylerı almayım ceyısımın nazarı olsun bence beyaz kreme hoş olmaz ama sen genede bı bılene sor o pembe olanıda ıcınde pembe desenlı cıceklı bı nevresıme sardırırsın
guzelmıs gule gule gıy ama fıyatı cok pahalı bence buna gore.ayrıca ceyızıme bende almıstım bu saten takımlardan cok kullanıssızlar
songacım güle güle kullan.. evet cnm o bıçaklardan biz de kullanıyoruz çok memnunuz süper kesiyolar.. çeyizime de aldım 4 adet onlardan.. brezilya malı bıçaklar..
bir de bu ketılı aldım.felix marka.iyimidir acaba?
aa benim cezve takımımın aynısı. değişik bi model ama çok güzeller bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?