Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oldu mu ya ilk defa resim ekliyorum ama aldığım salon takımını koymaya çalışıyorum olmuo

Son düzenleme:
Kizlar merhaba sitede yeniyim ilk resmimi gecen yaz bi sitede tanistigim bayandan satin aldigim ilk ceyizlik esyami yukleyerek baslamak istedim. Kumasi pamuk saten yumasik rengi resimde goruldugunden cok daha parlak 110 liraya almistim o zaman

bu nevresim takiminida 300 liraya yapmişti gelin yatagi icin lazimmis annem cok istedi

umarım şimdi olmuştur

evet arkadaşlar sonunda başardım bu da dün aldığım salon takımım konsol,masa ve orta sehpa için aldım iki tane şamdanı da var :teytey: ama bunun metalik rengini aldım yemek odası takımım siyah olduğu için

Çok teşekkür ederim songacim.. sinay cok şık gercekten güle güle kullan canım

buda mutfak takımım 190 liraya yaptirmistim yine ayni sitede tanistigim arkadasim

kaça aldın tatlım ve nerden aldın

Konyada yön alışveriş merkezi var ordan aldım 1.200 dedi ama peşinde 900 e düştü herkes çok pahalı dio ama değer bence gümüş ve üzerinde minik minik parlak taşlar var el yapımıymış ben salonuma başka bir süs eşyası koymayı düşünmüyorum az ve öz olsun istedim o yüzden kıydım paraya bunlardan başka birşey koymayı düşünmüyorum salonuma :1rolleyes::1rolleyes:

Olsun canım el yapımı falansa değer bence oldukca gosterisli ustelik güle güle kullan canım harika bencede

azra çok güzeller kırmızı olanı çok sevdim iğn oyalı salon takımı da çok hoş .

sinay salon takımın çokk güzell biraz pahalı ama el yapımı değer.dı.bir yakınım çikolata tabağı olarak almıstı buna benzer nişan için o tek basına baya pahalıydı.sade ve sık bir salon çok güzell...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…