Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

songa takım çok güzel
aynısı bende var çok severek kullanıyorum
eldiveni,önlüğü,tutağacı ve 4 tane amerikan servisi var biliyosundur
kot olduğu içinde farklı ve çok güzel duruyor bence

buda aynı siteden aldigim patikler.. ayak benim ayagim degil yanliz satisa koyan bayanin ayaklari sanirim :1closedeyes:

Teşekkür ederim canım evet tek başına daha pahalı ben sadece masa için vazosunu sormuştum 460 lira demişlerdi sonra düşündüm tüm takım almak daha karlı tüm takım aldım şamdanları falan çok şık duruo evimi yerleştirince salonumda bakarsınız hihoyyythihoyyyt

Bu da meşhur banyo takımlarım resim eklemeyi öğrenmişken paylaşıyım dedim uzun zaman banyo takımı paylaşımları olmuştu ben eklemeyi bilmediğim için sadece yazışmıştık (Bugs in Bloom marka )

Tesekkur ederim sinaycim banyo takimin cok hosuma gitti gule gule kullan tatlim bu takimin ben tam takimini gormustum bauhausta klozet kapagi bile vardi yakindan dahada güzeller.. ben bunlari alali bi seneyi gecti bende yeni ogrendim resim yuklemeyi kendime dur diyemiyorum ne aldiysam yukluyorum :)

buda saten yorganim bunu bile internetten siparis ettim 2 haftada elime ulasti... Çok iyi sarilmis ve paketlenmis bi sekilde geldi kargodan :)

buda yatak örtüm.. Gecen sene beylikdüzü migros alisveris merkezinden almistim 700 liraya. Hala taksidini bitiremedim :)

buda mutfak takımım 190 liraya yaptirmistim yine ayni sitede tanistigim arkadasim

havlu seccade takımım

güle güle kullan canım sen tam çeyiz almışsın sülü püslü:)
nereden aldığını öğrenebilir miyim mesela mutfak oldukça uygun bana özelden stenin ismini yazarsan sevinirim hatta kimden aldığını da ben sana yazacaktım ama özelin kpalı kullanıcı panelinden profil düenleye girip aç istersen

buda saten uyku setim 225e

oh oldu şükür ya hepiniz çeyizleri çok güzel kızlar güle güle kullanmak nasip olur inşallah
bunlarda benden...

usttekı nevresım takımının lılasını ablama hedıye olarak aldım bende cok sık gercekten .gule gule kullan

cok tesekkur ederim lepicim a.s. hemen bakiyorum ozelden yazarim sana sitenin adresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…