Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yumurtaa süzgecine bayıldımmmmmm çokk iyi düşülmüşş gerçektennnnnnn
nerdenn aldımm canımm sitedenmii yoksa pazardanmıı

songa takım çok güzel
aynısı bende var çok severek kullanıyorum
eldiveni,önlüğü,tutağacı ve 4 tane amerikan servisi var biliyosundur
kot olduğu içinde farklı ve çok güzel duruyor bence

sipariş verdim canım.ben aslında burda verilmişti elbise gibi önlük vardıya ondan istiyorum ama artık bulursak bir tanede ondan alırım.yedekte bulunsun dimi ama hihoyyyt

güzelim bunu bu şekilde set mi aldın ?ne kadara mal oldu ?

ozdilegin sitesinden baktim beylicium magazisini telefonla aradim sordum 270 lira dedi biraz pahali gibi geldi siz ne dersiniz?

bu komple ceyiz sandiklisinida 170 e buldum kararsiz kaldim hangisini alsam diye

Azra3434 çeyizlern dantellerin bir harika.güle güle kullan canım.sinay sende çok şeker takımlar almışsın çok güzeller

Azra ben Taç'tan almıştım geçensene bornoz takımını ama tek olarak fiyatını hatırlamıyorum yaaa.ilki biraz pahalıymış ama şık duruyor.aslında görerek almak daha iyi bornoz takımını.dokunarak falan

çok teşekkür ederim Roselincim. İkinci attiğimi gormustum bi arkadasimda cok fazla parcasi var ama suyu cok iyi cekmedigini ve aldigina pisman oldugunu soylemisti. ilk attigimin havlusu cok kaliteli gormustum cevahirdeki ozdilegin magazasinda ama iste degermi 270 lira vermeye. Diger markalarin bornoz takimlarinin fiatlari hakkindada bilgim yok o yuzden kararsiz kaldimfisfisfis

BUDA SALON KOLTUK TAKIMIM 5 AY ÖNCE ALDIK MAĞAZASINDA BEKLİYOR BEN RESİM EKLEMEYİ YENİ ÖĞRENDİĞİM İÇİN ŞİMDİ PAYLAŞABİLDİM

sinaycım koltuk takımını da çok beğendim. harika.maşalah.aynı renkmi aldın yoksa siyahmı aldın ?

BUDA SALON KOLTUK TAKIMIM 5 AY ÖNCE ALDIK MAĞAZASINDA BEKLİYOR BEN RESİM EKLEMEYİ YENİ ÖĞRENDİĞİM İÇİN ŞİMDİ PAYLAŞABİLDİM

aman yarabbimmm harika bi salon takımı buu :dance: cok cok beğendimm güle güle kullan canımm boyle takımlara içim gidiyor ama nisanlim modern takımlari begeniyor bi turlu anlasamadik bu konuda

sinaycım koltuk takımını da çok beğendim. harika.maşalah.aynı renkmi aldın yoksa siyahmı aldın ?

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :1hug:AYNI RENK ALDIM CANIM YEMEK ODASI TAKIMIMI SİYAH ALDIM METALİK-SİYAH Bİ KOMBİNE YAPTIM UMARIM EVİMDE DE GÜZEL DURUR

bazanda cok güzel sinaycim. Koltuk takiminin ve bazanin fiatini ayrica nerden aldigini ogrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…