bazanda cok güzel sinaycim. Koltuk takiminin ve bazanin fiatini ve nerden aldigini ogrenebilirmiyim?
aman yarabbimmm harika bi salon takımı buu :dance: cok cok beğendimm güle güle kullan canımmboyle takımlara içim gidiyor ama nisanlim modern takımlari begeniyor bi turlu anlasamadik bu konuda
evet canım sana aynen katılıyorum ama bunu nişanlım anlamak istemiyor. :Saruboceq: dahada baktıkca fikri degisir. istikbalin bir takımını gordum biraz seninkine benziyordu 7 milyara geliyordu sadece koltuk takımı taslıydı cok güzeldi
sinay cok şık bir takım cok begendim güle güle günlerde kullan
ozdilegin sitesinden baktim beylicium magazisini telefonla aradim sordum 270 lira dedi biraz pahali gibi geldi siz ne dersiniz?
canim bunun aynisini ben aldim cok severek aldim 250 demislerdi tanidik oldugu icin gelis fiyatina 200 ytl e aldi. 270 biraz pahali ama mali cok güzel inan. ben dügünden sonra nasil kiyip kulancam diye düsünüyorum :1rolleyes: belki pazarlik yarasan 250 filan alirsin
canım az once bursada bi arkadasımla konustum ozdilegin toptan satis yeri varmış galiba ordan fiat aldı 170 e ayarliyabilirmis bana kargosuyla 180-190 civari olur sanirim :teytey:
Kzlarrrrr ben geldim 3 gün aradan sonra sonunda hepinizi çok özledim.
Alışveriş günü belirlendimi acaba ya haberi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.,
[[CENTER]Böcüğüm, buket ve tubiş sizlerrede günaydın[/CENTER]a.s.
cok cici tatlım insallah bi an önce evleniiiiir sora bu ciciyi giyersin :asigim:
wow çok şık olacaksın rengi çok şekermiş.İyi günlerde kullan yerimseniben
azra aldıkların harıka cnm ı gunlerde kullan dantellerde cok guzel mutfak 190 sardırmışsn ben 300tl aldım herseyı dahıl daha farklı bı modelde
sınay cnm bundan sonra hep resım beklıyoruz senden ı gunlerde kullan herbıseyınıa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?