Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bazanda cok güzel sinaycim. Koltuk takiminin ve bazanin fiatini ve nerden aldigini ogrenebilirmiyim?

BUNLAR DOĞPA MOBİLYA CANIM KOLTUK TAKIMIM 2.800 TL BAZA+YATAK+BAŞLIK=550 TL TABİ BU FİYATLAR DOĞPANIN SAHİBİ KAYINPEDERİMİN AKRABASI OLDUĞU İÇİN BÖYLE NORMALDE NE KADAR O KADAR AYRINTILI BİLEMİYCEM İNTERNET SİTESİNDE DE ESKİ FİYATLARI YAZIYOR SANIRIM :sm_confused:

aman yarabbimmm harika bi salon takımı buu :dance: cok cok beğendimm güle güle kullan canımm boyle takımlara içim gidiyor ama nisanlim modern takımlari begeniyor bi turlu anlasamadik bu konuda

Buda modern bir takım bu yıl hep bunlar revaşta canım bende çok klasik takım sevmem ama salon içinde biraz ağır bir takım istedim gönlüme görede buldum bence nişanlın mağazaları gezmeye başlıyınca fikrini değiştircek inan bana yerimseniben farkındaysan bellona ve istikbalin 2009 koleksiyonu hep bu tarz yuvarlak yastıkların ortasında parlak kocaman taşlar var yakından daha bir şık duruyor

evet canım sana aynen katılıyorum ama bunu nişanlım anlamak istemiyor. :Saruboceq: dahada baktıkca fikri degisir. istikbalin bir takımını gordum biraz seninkine benziyordu 7 milyara geliyordu sadece koltuk takımı taslıydı cok güzeldi

evet canım bende bellonadan beğenmiştim çok pahalı dediler kayınpederimde akrabasının mağazasına götürdü bi baktım benim beğendiğim modelin tıpkısı üstelik çokta uygun fiyata mobilya seçmek çok zor ve zahmetli bir iş Allahtan ben kurtuldum sana kolay gelsin canım umarım gönlüne göre bir model bulursun a.s.

ozdilegin sitesinden baktim beylicium magazisini telefonla aradim sordum 270 lira dedi biraz pahali gibi geldi siz ne dersiniz?

canim bunun aynisini ben aldim cok severek aldim 250 demislerdi tanidik oldugu icin gelis fiyatina 200 ytl e aldi. 270 biraz pahali ama mali cok güzel inan. ben dügünden sonra nasil kiyip kulancam diye düsünüyorum :1rolleyes: belki pazarlik yarasan 250 filan alirsin

canlarim fotografim yok ama bende paylasmak istedim........ yatak odasina üc parca hali bide oturma odasina hali aldim. ben artik oraya bak buraya bak karar veremez hale gelmistim yengeme söyledim su modellerden sec birini diye saolsun secti yengem...

yatak oda halimi beyaz yada kirik beyaz istiyordum yatak örtüsünüdü birllantan beyenmistim siyah simdi hali krem olunca brillantin baska bir modelini alacagim allah izin verirse...

Benim cok cezaretim yok bide bana özel bilgisayarimda olmadigi icin cekip ekleyemiyorum.

Özeniyorum ama evimi kurayim bende cekip burada sizlerle paylasmak istiyorum.

canım az once bursada bi arkadasımla konustum ozdilegin toptan satis yeri varmış galiba ordan fiat aldı 170 e ayarliyabilirmis bana kargosuyla 180-190 civari olur sanirim :teytey:

canım az once bursada bi arkadasımla konustum ozdilegin toptan satis yeri varmış galiba ordan fiat aldı 170 e ayarliyabilirmis bana kargosuyla 180-190 civari olur sanirim :teytey:

oh ne güzel, dogrudur ben samsundaki deposundan aldim
ama fabrikasi bursada daha uyguna alabilirsin ama cok güzel yaa
insallah güle güle kulanirsin

gunaydın kızlar
nazar naper nan gördum senı çakallllllşakkıdı
aldıklarınıza baktım bırazdan yorum yapcam

a.s. günaydınnn kk nın güzel gelin adayları güzel br hafta diliyorum hepinize :1hug:

azra aldıkların harıka cnm ı gunlerde kullan dantellerde cok guzel mutfak 190 sardırmışsn ben 300tl aldım herseyı dahıl daha farklı bı modelde
sınay cnm bundan sonra hep resım beklıyoruz senden ı gunlerde kullan herbıseyınıa.s.

cok cici tatlım insallah bi an önce evleniiiiir sora bu ciciyi giyersin :asigim:

wow çok şık olacaksın rengi çok şekermiş.İyi günlerde kullan yerimseniben

Günaydın canlarım ve teşekkür ederim.

Cumartesinden bu yana ne güzel şeyler eklenmiş böyle herkez iyi günlerde kullansın aldıklarını.

Bizde dün mobilya ve gelinlik baktık. Mobilyalar için Modokoya gittik özellikle Doğtaş ta içime sinen 2-3 model var. Birde Evgöre gittik duyanınız varmı bilmiyorum. Oradada tam kafamda çizdiğim bir koltuk takımı beğendim ama tabiki karar veremedik.Bu hafta düşünüp hafta sonu almaya karar vereceğiz. İnsan ne kadar çok model görürse o kadar kafası karışıyormuş yavvv :uhm:

Yaklaşık 9-10 tanede gelinlikçi gezdik ( Nişanlım isyan etmek üzereydi bu kadarla yetindim :jeyyar:) İstediğim modellerin birebir aynısı olmasada benzeyen modeller vardı ellerinde o yüzden o modelin üzerinden nasıl bir model gelinlik istediğimi anlattım ve fiyat aldım. Aldığımız fiyatlar gayet uygun geldi bize.Sevindirik olduk :1rolleyes: Sanırım bu hafta gelinliği nerde diktireceğimede karar vereceğim. Kızlar dua edin bana bu hafta düşünüp karar vereceğim herşeye çok zor.:Saruboceq:

Teşekkürler canım senin sayende oldu :1hug: tabiki eklicem ne alırsam paylaşcam sizlerle :lepi:

ancak bitirdim sayfaları ne çok şey almışsınız, azracım çeyizlerin çok güzelmiş mavi göbekli yorgan çok hoş.

songa, bıçaklarından evde kulanıyoruz hatta geöenlerde burcumzgeye tarif etmeye çalışmıştım çok kullnışlı sende iyi günlerde kullan.

sinay, esra, isaura aklımda kalmadı ya alıntıda yapmadım kusuruma bakmayın hepiniz iyi günlerde kullanın aldıklarınızı.

pashmina gün henüz belli olmamıştı son bıraktığımda. tubişinde kanaviçeleri güzelmiş marifetli kız.

esra elbisen güzel görünüyor pek fikir sahibi olmasamda karalahananın üzerinde gördüm hoş duruyor güle güle eskit.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…