yahu ceyıs alışverısı ıcın herkes tarıh soruyo ne desemkı nısan mayıs dedım ama geç mıbenneyaptımki
Kzlarrrrr ben geldim 3 gün aradan sonra sonunda hepinizi çok özledim.
Alışveriş günü belirlendimi acaba ya haberi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.,
[[CENTER]Böcüğüm, buket ve tubiş sizlerrede günaydın[/CENTER]a.s.
cnm henuz tarıh bellı deıl yanı bı turlu bellı olamadı uzaktan gelen arkadaslardan alcaz ılk fıkırlerı onlar mısafr nede olsakaydirigubbakcemile5
Günaydın canlarım ve teşekkür ederim.
Cumartesinden bu yana ne güzel şeyler eklenmiş böyle herkez iyi günlerde kullansın aldıklarını.
Bizde dün mobilya ve gelinlik baktık. Mobilyalar için Modokoya gittik özellikle Doğtaş ta içime sinen 2-3 model var. Birde Evgöre gittik duyanınız varmı bilmiyorum. Oradada tam kafamda çizdiğim bir koltuk takımı beğendim ama tabiki karar veremedik.Bu hafta düşünüp hafta sonu almaya karar vereceğiz. İnsan ne kadar çok model görürse o kadar kafası karışıyormuş yavvv :uhm:
Yaklaşık 9-10 tanede gelinlikçi gezdik ( Nişanlım isyan etmek üzereydi bu kadarla yetindim :jeyyar:) İstediğim modellerin birebir aynısı olmasada benzeyen modeller vardı ellerinde o yüzden o modelin üzerinden nasıl bir model gelinlik istediğimi anlattım ve fiyat aldım. Aldığımız fiyatlar gayet uygun geldi bize.Sevindirik olduk :1rolleyes: Sanırım bu hafta gelinliği nerde diktireceğimede karar vereceğim. Kızlar dua edin bana bu hafta düşünüp karar vereceğim herşeye çok zor.:Saruboceq:
mobilya seçmek gerçekten çok zor canım beğendiğin modeli bulamıyorsun,buluyorsun pahalı gelio hele yanındakilerde karışınca iyice karman çorman oluyorsunkafamçokkarıştı Allahtan benim seçimimde kimse burnunu sokmadı nişanlım bile istediğini seç evimizi sen kur dedi o yüzden gönlüme göre buldum sana benden tavsiye çok fazla mağaza gezme ve mobilyalarını seçtikten sonrada kesinlikle evleninceye kadar mobilyalara bakma diğer bir tavsiyede oturma odana rahat kullanacağın birşey seç bir misafirin geldiğinde açılıp yatılabilsin gelinlikte umarım gönlüne göre bulursun canım iyice düşün ama düşünmeyide abartma işin içinden çıkamazsın bu seferde bunlar tatlı koşuşturmalar kolay gelsin canıma.s.a.s.
gunaydın kızlar
nazar naper nan gördum senı çakallllllşakkıdı
aldıklarınıza baktım bırazdan yorum yapcam
Çok teşekkür ederim canım. Ben kimseyi karıştırmama konusunda nişanlıma kesin tavrımı söz yüzüğümüzü taktığımız gün koydum o yüzden şimdi kimse gelemiyor canım.Zaten benim ailemde siz gidin beğenin biz bakarız diyorlar. Sağolsun nişanlımda hiç ısrar etmedi bu konuda berberce gidip baktık.Nişanlımda evimizi sen kuracaksın diyor ve pek birşeye karışmıyor sadece benim beğendiklerime yorum yapıyor. Bu hafta ne gelinlik nede mobilya bakmayacağım bir yerden sadece gördüklerim arasında seçim yapacağım sinaycım.Çünkü herşey tam istediğim gibiydi daha belamımı arayayım dimi canım
günaydın :lepi:
iyi böcük sen şakkıdı
2 sattir bakıom neler aldınıs deyi
günaydıınnn kızzlaarrr
Buna çok sevindim canım umarım bir ömür mutlu huzurlu olursun herşey gönlünce olur a.s.a.s.
kızlar buluşmayı mayıs ayı olarak secmek uzereyız ama ıst dışından gelenler hala bısey demıyorlar onların fıkrı onemlı dıye beklıyoruz
mayıs olursa bu kez gun belırlerız benım ıcın sorun yok ama evlenen düğünü yakın ark ıcın sorun olabılır lutfen herkes fıkrını belırtsın tarıhte
en sevdiğim battaniyem
arsma yavrum bak ben okadar sordum senin annene yaptırmak aklıma gelmedi saolsun uğur böcüğü uyandırdı benianadolu yakasındasınız sanırım siz ben de annenden fiyat almak isterim para vercez yabancıya gitmesin anlaşırsak neden olmasın dimi:1rolleyes:
buarada kızlar istikbalden iki yorgan aldım kampanyadan bence fiyat iyi almak isteyen kaçırmasın 39 liraa.s
tubilik= arsima hee:) biliyorum kız buunları çok beğenmiştim hatta yorumum var ilgilenmişim baya:))bi sorsun bakalım annesine kumaş hariç işçilik ne olur falan olmadı dediğim gibi kumaşı seçmeye biz giderzi gönlümüze göre alırız kuzum. ben o hem pike hem nevresim olarak kullanılanları seviyorum mesela ki annesi de yapmış. ay seninkilerin yanında hem az hem sönnük kalcak dantellerim ama napalım benimde alimden bukadar gelio:)
ayy ben bunları ilk gördümm çok harikalar hihoyyyt
Arsima ellerine sağlıkk a.s.
TÜM ÇEYİZİM:)
şimdiki aklım olsa yapmazdım gençlik işte:)
kimse yapmadı çevremde ben severdim sitres atıyordum yazın vakit geçiriyordum ondan yaptım daha da yapmicam
havlularım var biraz da ohh yeter eksiklerimde nazar boncuğum olsun:))
evet ya ondan işte bugünde gittim kampanyadayken yorgan aldım iki tane istikbalden vakit çok olunca kampanyaları takip etmek rahat oluyor nasılsa şimdi evlenmiyorum diye kampanya çıktıkça alıyorum :jeyyar: pikelerde kampanya yapsınlar 2 3 tane de pike alcam bitcek yatak odası faslı sırnaşık şey
sen nezaman evleniodun canım yakın mıyıdı
Kzlarrrrr ben geldim 3 gün aradan sonra sonunda hepinizi çok özledim eski mesajları okuycam bira önce.
kızlar ben de hafta sonu bunları aldımmmm. mutfak için sabunluk, nescafe ve tatlılar için porselen kaşık, salata için bıçak. kızlar bu testere bıçaklar çok güzel oluyor.biz evde kullanıyoruz.çok memnunuz.bunun küçük boyu da var.
evet arkadaşlar sonunda başardım bu da dün aldığım salon takımım konsol,masa ve orta sehpa için aldım iki tane şamdanı da var :teytey: ama bunun metalik rengini aldım yemek odası takımım siyah olduğu için
havlu seccade takımım
BUDA SALON KOLTUK TAKIMIM 5 AY ÖNCE ALDIK MAĞAZASINDA BEKLİYOR BEN RESİM EKLEMEYİ YENİ ÖĞRENDİĞİM İÇİN ŞİMDİ PAYLAŞABİLDİM
Günaydın canlarım ve teşekkür ederim.
Canım bana uyar her tarih biraz geç mi ne sanki nisan da olabilir havalar güzel olcak nisanda da.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?