Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlar herkese çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun saglikla huzurla mutlulukla kullanin inşallahhhhhhhhhhh a.s.

mobilya seçmek gerçekten çok zor canım beğendiğin modeli bulamıyorsun,buluyorsun pahalı gelio hele yanındakilerde karışınca iyice karman çorman oluyorsunkafamçokkarıştı Allahtan benim seçimimde kimse burnunu sokmadı nişanlım bile istediğini seç evimizi sen kur dedi o yüzden gönlüme göre buldum sana benden tavsiye çok fazla mağaza gezme ve mobilyalarını seçtikten sonrada kesinlikle evleninceye kadar mobilyalara bakma diğer bir tavsiyede oturma odana rahat kullanacağın birşey seç bir misafirin geldiğinde açılıp yatılabilsin gelinlikte umarım gönlüne göre bulursun canım iyice düşün ama düşünmeyide abartma işin içinden çıkamazsın bu seferde bunlar tatlı koşuşturmalar kolay gelsin canıma.s.a.s.

Çok teşekkür ederim canım. Ben kimseyi karıştırmama konusunda nişanlıma kesin tavrımı söz yüzüğümüzü taktığımız gün koydum o yüzden şimdi kimse gelemiyor canım.Zaten benim ailemde siz gidin beğenin biz bakarız diyorlar. Sağolsun nişanlımda hiç ısrar etmedi bu konuda berberce gidip baktık.Nişanlımda evimizi sen kuracaksın diyor ve pek birşeye karışmıyor sadece benim beğendiklerime yorum yapıyor. Bu hafta ne gelinlik nede mobilya bakmayacağım bir yerden sadece gördüklerim arasında seçim yapacağım sinaycım.Çünkü herşey tam istediğim gibiydi daha belamımı arayayım dimi canım

Buna çok sevindim canım umarım bir ömür mutlu huzurlu olursun herşey gönlünce olur a.s.a.s.

kızlar buluşmayı mayıs ayı olarak secmek uzereyız ama ıst dışından gelenler hala bısey demıyorlar onların fıkrı onemlı dıye beklıyoruz
mayıs olursa bu kez gun belırlerız benım ıcın sorun yok ama evlenen düğünü yakın ark ıcın sorun olabılır lutfen herkes fıkrını belırtsın tarıhte

Canım bana uyar her tarih biraz geç mi ne sanki nisan da olabilir havalar güzel olcak nisanda da.
hihoyyyt

günaydın kızlar
anca yetiştim sizlere kaydirigubbakcemile3
umarım atladığım kimse yoktur
atladıysam kusura bakmayın lütfen

en sevdiğim battaniyem

güle güle kullan

ay resmi unuttum ben :tomato:
en kısa sürede eklerim inşallah

ben fiyatı soram anneme (unutmam inşallah delikafadulden)
böcükede dedim şu sıralar elinde çok iş var ben + kuzenimin çeyizler haricinde müşteri işi çok sizede uyarsa tarih ve fiyat uygun bi zamanda yapar
o gördüğün işlemelerin dikimleri hep anama aittir

ayy ben bunları ilk gördümm çok harikalar hihoyyyt
Arsima ellerine sağlıkk a.s.

sağol şekercim

aynen benimde çevremde yaşıtlarım yapmazdı ama ben küçükken bile yapardım
hatta cmartesi nişanlımla eski resimlere bakıyorduk bi küçüklük resmim vardı elimde etamin iğne iplik :roflol:
ama insan inanılmaz stres atıyor ben dantel örmeyi sevmiyorumda işlemeye bayılıyorum
danteli annem ördü bana galiba 1 yada 2 takımım dantel diğerleri kumaş kombinli nevresimler ve işlemeliler

bende o kampanyadan yorgan almak istiyorum ama bitürlü çarşılara çıkamadık annemle

Kzlarrrrr ben geldim 3 gün aradan sonra sonunda hepinizi çok özledim eski mesajları okuycam bira önce.

hoşgeldin nasıl geçti hafta sonu :asigim:

güle güle kullan şeker

güle güle kullan şekerim
bunu pek sevmedim ama gümüşü güzeldir bence
onunda resmini ekleyebilirsin görmek isterim

banyo takımında çok cici

havlu seccade takımım

azra maşallah diyorum canım
hepsini güle güle kullan
yatak örtüne bayıldım onu ilk gördüğümden beri çok seviyorum zaten
çok sevimli duruyor ama alamıcam kanımca

BUDA SALON KOLTUK TAKIMIM 5 AY ÖNCE ALDIK MAĞAZASINDA BEKLİYOR BEN RESİM EKLEMEYİ YENİ ÖĞRENDİĞİM İÇİN ŞİMDİ PAYLAŞABİLDİM

iyi günlerde kullanın inşallah
4 ay sonra kullanacağın mobilyaları şimdiden almışsın
hiii biz geçmi kaldık ne :sm_confused:

Günaydın canlarım ve teşekkür ederim.

modokoda fiyatlar nasıl şeker
doğtaşta benimde bikaç favorim var ama benimki beğenmiyor oranın malzeme kalitesini (bu işten anlayan biri ile evlencek olmak eşya alırken çok zormuş -tatlicadiarzu-)

gelinlik fiyatları ne civarda
beğendiğin model nasıl
ay çokmu soru sordum

Son düzenleme:
mandalın ve burcuözegeden baska kım uzaktan gelecektı unuttum
mandalın arkdasımız 9 10 mayıs dıor bakalım burcu ne dıycek ona göre bugun yada yarın artık kesın tarıhı versek dıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…