Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benim için farketmez tarih
hava soğuk olmasın yiterli
ha tabi bide kuzenimin evlendiği hafta olmasın :roflol:

Arsimacım selam tatlım ebnim, herşey çok iyiydi moral depoladım inan yaa.umarım senin de güzel geçmiştir h.sonun??

Çeyiz aldım malum bizim ev dolduğundan t.dağda bıraktım aldıklarımı ama fotoğrafa çekmek aklıma gelmedi, bulursam ekliycem netten.​
:teytey:

Çeyiz çılgınlığına her koşulda da devamm yaniiii​
:dance:

arsıma kuzenın ne zmn evlenıyo kı?

ben bısey almıyorum buluşmaya kadar belkı ozmn bıle fazla almam önce borclarımı kapatmam lazım yarının ne getıreceğı bellı deıl
tarıh bellı oluncaa gıdeceğımız yerlerıde yazarız
mesela orogardan gelenlerı karsılarsak 15 dk uzaklıktakı benım oturduğum kapalı caddeyı gezdırmek ısterım baya marka uygun fıyata var tabı ıstersenız sonra otogara cok yakın carrefour var galıba en byuk mağazası bızım ordakı sonra bakırköy

Günaydın kızlar ,
Hepinize iyi haftalar, bol çeyizli günler olsun,
Dün evkura gittim kırmızı deri görünümlü çatal kaşık takımı bakmaya ama kırmızısı yoktu maalesef
Evkurda acayip kampanyalar var, dayanamayıp ben de korkmazın çelik tencere setini aldım haziranda başlıyo ödemeleri, 10 taksit 380 tl. Sizce nasıl??

[/IMG]

Son düzenleme:

CANIM GAYET GÜZEL BÖYLE ŞEYLERİ TOPLU OLARAK ALMAK HERZAMAN DAHA İYİ BENİM GİBİ TEK TEK ALMAK PAHALI OLUYOR.BİDE KORKMAZ İYİ BİR MARKA KORKMADAN SAKLA (REKLAMA BAK YAW:roflol:)

ıyı yapmışsın cnm aman kampanya deme bana almamam lzım :jeyyar: bende korkmaz aldım mavış setını harıka gule gule kullanŞeniz

senin adına sevindim canım Şeniz
güle güle kullan aldıklarını
benimde güzeldi gezdik tozduk bakındık edindik vs. -tatlicadiarzu-

arsıma kuzenın ne zmn evlenıyo kı?

mayısta kaydirigubbakcemile3
kanımca benim mayısa bişeyim kalmaz almak için
kalan olursa onlar annemle almam gerekenler olur
ama müsait olursam kısçelerle birlikte olam diye kesin olmamakla beraber gelebilirim

güle güle kullan
ben evkurdan bişe almadım hiç almayada niyetim yok
çok uyuz oluyorum onlara
bundan 4 yada 5 yıl önce idi ablamla epilatör almak üzere çarşıya çıktık
evkura gittik bi model beğendik alıcaz
ablam kartını verdi kadın annemizin kartını alıp geldimizi düşündü kimlik göstermemizi istedi gösterdik hala inanmıyor hoşşik
sonra tartışıp çıkmıştık o gün bugün bişe almam ordan kılım onlara karşı
az ilersinde hisar avm var herşeyi ordan aldım oh çatlasınlar patlasınlar
epilatörü, mp3 çaları, foto makinasını, yemek, çatal bıçak, tencere ve kafaltı takımlarımı :1closedeyes:

Arkadaşlar şunların güzelliğine bakın bir tane alıyım dedim işin içinden çıkamadım evime 4 kapı mı açtırsam ne ?kaydirigubbakcemile3

Canım bende 6 ay önce falan Evshoptan almıştım korkmazın tencere setini 310 TL ye acaba senin kinin parçaları mı çok benimkinin adı lila hiperset die geçiyor korkmaz marka askılıklı 3 lü cezve seti, düdüklü tencere,5 tencere,2 tava,çaydanlık vardı benim setimde :uhm:

süperler bence al tek kapıda 4 mevsim ayrı ayrı kullan:)

Canım Doğtaşta benim beğendiklerim Salon Takımları 2.500-3.500 arası Yemek Odası 2.000-3.000 arası Köşe Koltuk 1.500-2.000 arası

Evgörde Salon Takımı 1.900-2.500 arası Yemek Odası 1.700- 2.500 arası Küçük Köşe Koltuk 1.000-2.000 arası 2.000-3000 arası

Gelinlik için model elimde ona benzer birmodel resmi yok dikime başlasın ekleyeceğim fiyat aralığı ise dikilip kiralama 900-1500 pazarlıksız fiyatı bu.İndirim olur daha

ben olsam kesinlikle bunu alırdım :roflol:

bu arada resim eklemeye iyi alıştın kaydirigubbakcemile3

Evet Arsimacım ya mannak gibi foto eklemeye başladım biri tutsun beni :roflol: siz ekledikçe içim içim yiyodu zaten burda kaç defa denedim olmadı sonra böcüğüm özelden gösterdi de hallettik sağolsun :1hug:

CANIM GAYET GÜZEL BÖYLE ŞEYLERİ TOPLU OLARAK ALMAK HERZAMAN DAHA İYİ BENİM GİBİ TEK TEK ALMAK PAHALI OLUYOR.BİDE KORKMAZ İYİ BİR MARKA KORKMADAN SAKLA (REKLAMA BAK YAW:roflol:)

Ewet hepsi aynı renk olucak kullanışlı da özellikle kapaklarına bittim mavi cam kapaklı hem de uyguna geldi. Saoğl canım arkidişimmm kaydirigubbakcemile2

Gelinlik için model elimde ona benzer birmodel resmi yok dikime başlasın ekleyeceğim fiyat aralığı ise dikilip kiralama 900-1500 pazarlıksız fiyatı bu.İndirim olur daha

biz daha hiç mobilya bakmadık
sadece 2 3 model beğendik fiyat öğrendik :1shok: olduk
evgöre bakmıştım cici şeyler var
cmartesi günü bende annelerle çıkcam kesin karar vercez inşallah kaydirigubbakcemile5

Evet Arsimacım ya mannak gibi foto eklemeye başladım biri tutsun beni :roflol: siz ekledikçe içim içim yiyodu zaten burda kaç defa denedim olmadı sonra böcüğüm özelden gösterdi de hallettik sağolsun :1hug:

ekle ekle neden durduralim seni kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa resim yükleyemiyorum bu sefer ben server ayükleme sırasında hata oluştu dioo anlamadım bilen varsa yardım etsin bana???? senağlama

ben dün gömlek aldım 3tane bohça için

esracım sen kemer cüzdan setlerine bakıyordun ya beymende 150 ye vardı hanımefendi 120ye düşürdü haberin olsun

kısçeler çorapta alcaktım tanesi 15tl dedi :roflol:

Canım benim korkmaz hiper set bu A1716 Bohemia setin adı 21 parça, mavi cam kapaklı düdüklüsü, çaydanlığı, cezve seti, yumutra sahanı, karnıyarık tenceresi filan var işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…