Canım benim korkmaz hiper set bu A1716 Bohemia setin adı 21 parça, mavi cam kapaklı düdüklüsü, çaydanlığı, cezve seti, yumutra sahanı, karnıyarık tenceresi filan var işte ..
Sağol canım uygunmuş fiyatı. Ya heryerde indirim var kızlar bence tüm eksikleri almanın tam zamanı
kızlar gelinliğinize aksesuar olarak kese yaptırcakmısınız ?
Kızlar bu hurçlardan kullanan var mı?yada alan? ( sandık hurç ) çok kullanışlıya benziyor düzen hastası biri olarak tam benlik:lepi:
Ben yaptırmayacağım canım. Zevk meselesi ama bana gelinliği basitleştiriyor gibi geliyor.
Kızlar bu hurçlardan kullanan var mı?yada alan? ( sandık hurç ) çok kullanışlıya benziyor düzen hastası biri olarak tam benlik:lepi:
çok güzelmiş
peki bunlar bildiğimiz hurclardanmı yoksa öle sabit durması bir özelliğimi var
benim hurcları annem dikecek :tomato:
Kızlar yaa resim yükleyemiyorum bu sefer ben server ayükleme sırasında hata oluştu dioo anlamadım bilen varsa yardım etsin bana???? senağlama
bende diktirmeyi düşünüyordum canım ama bunları görünce fikrim değişti bunlar sandık hurçmuş kalıp gibi fermuarlı çok kullanışlı duruyor diğer hurçlar içine birşey koyunca eğiliyor büzülüyor bunlarda öyle bir sorun olmaz benim çok hoşuma gitti :1rolleyes:
Bende kese istemiyorum ne bileyim sanki insanlara buna bişey atın der gibi gibime gelio sevemedim bi türlü ya
mandalın ve burcuözegeden baska kım uzaktan gelecektı unuttum
mandalın arkdasımız 9 10 mayıs dıor bakalım burcu ne dıycek ona göre bugun yada yarın artık kesın tarıhı versek dıyorum bakalım
evet canım bu hurçların çeşitleri boyları bende var. annem gecelikleri bir hurç yaptı. yazmaları bir hurç falan çok çok kullanışlı oldu. üstü fermuarlı 3 tarafını dönerek açıldığından sıradan hurçlardan farklı dediğin gibi. üstten bir tane değil yani. kapak gibi açılıyor. pazardan aaldık orta boyu 3 lira. her rengi var süper yani. evdede onun içinde saklıycam ben yazmaydı ıvırdı zıvırdı tavsiye ederim... yerimseniben
neden acep benımde netım gıdıyor anlamadımkıCADIARZU
evet canım bu hurçların çeşitleri boyları bende var. annem gecelikleri bir hurç yaptı. yazmaları bir hurç falan çok çok kullanışlı oldu. üstü fermuarlı 3 tarafını dönerek açıldığından sıradan hurçlardan farklı dediğin gibi. üstten bir tane değil yani. kapak gibi açılıyor. pazardan aaldık orta boyu 3 lira. her rengi var süper yani. evdede onun içinde saklıycam ben yazmaydı ıvırdı zıvırdı tavsiye ederim... yerimseniben
Arkadaşlar şunların güzelliğine bakın bir tane alıyım dedim işin içinden çıkamadım evime 4 kapı mı açtırsam ne ?kaydirigubbakcemile3
peki sabitleyici bişe varmı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?