Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım benim korkmaz hiper set bu A1716 Bohemia setin adı 21 parça, mavi cam kapaklı düdüklüsü, çaydanlığı, cezve seti, yumutra sahanı, karnıyarık tenceresi filan var işte ..

Hıımm arada ki fiyat farkı anlaşıldı canım seninkinin kapakları cammış benim kapaklar çelik a.s

Sağol canım uygunmuş fiyatı. Ya heryerde indirim var kızlar bence tüm eksikleri almanın tam zamanı

evet haklısın işte bizde öyle diye aldık gömlekleri
kalitesi flnda güzel renkleride uygun sectim kişilere göre

kızlar gelinliğinize aksesuar olarak kese yaptırcakmısınız ?

Kızlar bu hurçlardan kullanan var mı?yada alan? ( sandık hurç ) çok kullanışlıya benziyor düzen hastası biri olarak tam benlik:lepi:

Kızlar bu hurçlardan kullanan var mı?yada alan? ( sandık hurç ) çok kullanışlıya benziyor düzen hastası biri olarak tam benlik:lepi:

çok güzelmiş
peki bunlar bildiğimiz hurclardanmı yoksa öle sabit durması bir özelliğimi var
benim hurcları annem dikecek :tomato:

Ben yaptırmayacağım canım. Zevk meselesi ama bana gelinliği basitleştiriyor gibi geliyor.

bana görede basitleştirmek değilde farklı bişi pek sevmiyorum ama istiyorum
çünkü nikahta takılar takıldıktan sonra onun içine tıkarım hepsini veririm birine diye düşündüm

Canım biz evde kullanıyoruz bu hurçlardan gerçekten derleyip topluyor ama böyle kalıp gibi durmuyorlar canım.( İçine koyduğum şeylere bağlı gerçi )

sınay bende kullanıyom ama sımdılık dantellerı koyuyorum ıcne evlenıncede yorganları yastıkları koyabılırm zaten cok fazla yastık yorgan almıycam sevmem

bu arad netım sureklı gıdıyor yahu

çok güzelmiş
peki bunlar bildiğimiz hurclardanmı yoksa öle sabit durması bir özelliğimi var
benim hurcları annem dikecek :tomato:

bende diktirmeyi düşünüyordum canım ama bunları görünce fikrim değişti bunlar sandık hurçmuş kalıp gibi fermuarlı çok kullanışlı duruyor diğer hurçlar içine birşey koyunca eğiliyor büzülüyor bunlarda öyle bir sorun olmaz benim çok hoşuma gitti :1rolleyes:

adı sandık hurc diye geçiyorsa belli bi sabitleyicisi varsa yükseklik acısından ya sığmazsa koyacağımız yere :uhm:

Bende kese istemiyorum ne bileyim sanki insanlara buna bişey atın der gibi gibime gelio sevemedim bi türlü ya

yok içine attırmam bişi kudeleme taksınlar şakkıdı

evet canım bu hurçların çeşitleri boyları bende var. annem gecelikleri bir hurç yaptı. yazmaları bir hurç falan çok çok kullanışlı oldu. üstü fermuarlı 3 tarafını dönerek açıldığından sıradan hurçlardan farklı dediğin gibi. üstten bir tane değil yani. kapak gibi açılıyor. pazardan aaldık orta boyu 3 lira. her rengi var süper yani. evdede onun içinde saklıycam ben yazmaydı ıvırdı zıvırdı tavsiye ederim... yerimseniben

mandalın ve burcuözegeden baska kım uzaktan gelecektı unuttum
mandalın arkdasımız 9 10 mayıs dıor bakalım burcu ne dıycek ona göre bugun yada yarın artık kesın tarıhı versek dıyorum bakalım

canim bana 9 10 uymaz çünkü tam 81 gün aradan sonra ayın 9 unda kocişim izne gelecek. gözüm çeyiz meyiz görmez alimallah :roflol:
olmadı siz gidersiniz.. siz tarihi belirleyin ben elimden geleni yapıcam emin olunyerimseniben

3 lira mı çok uygunmuş fiyatı benim baktığım sitede 13 lira diyor bende pazarlara bakıyım bari tşkürler canım a.s.

peki sabitleyici bişe varmı :uhm:

Arkadaşlar şunların güzelliğine bakın bir tane alıyım dedim işin içinden çıkamadım evime 4 kapı mı açtırsam ne ?kaydirigubbakcemile3

caniko dur şimdi ben sana daha güzellerini ekliycem kaydirigubbakcemile3
ama sonra vay efendim burcu sen bizi yaktın falan demek yokkk :roflol:

peki sabitleyici bişe varmı :uhm:

hayatım yok sabitleyici bir şey falan.. düzgünce dizince içine zaten kutu gibi döşeniyor. kapağınıda bir baştan bir başa kare şeklinde fermuarlı kaparıyorsun süper oluyor...
isterseniz içine sunsetten aldığımız pijamları koyduğum şu anda foto çekebileceğim yakınlıkta çekip eklerim..
ahh ahh hiç pazar gezmediğiniz ne kadar belli :mymeka:

kızlaaaaar hepinize tünaydııııııın.
sabahtan başladım ancak bitirdim, geldim. Kayboldum sayfaların arasında, aradığımı zor buldum vallahi :)
yeni cicilerinizi güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…