Ayy çıldırcam acaba resim boyutumu büyük böcük yaaa 2.25mb.,
Daha önce eklemiştim kaçkere????? kafamçokkarıştı
burcu bızım ııcn uzaktan gelenlerın uygun tarıhı onemlı o yuzden sen ne zmn gelebılrsın onu de
mesela mandalın 9 10 mayıs dedı sen olmaz dıyorsun o zmn bı hafta sonra olur o tarhten
ancak bitirdim sayfaları ne çok şey almışsınız, azracım çeyizlerin çok güzelmiş mavi göbekli yorgan çok hoş.
songa, bıçaklarından evde kulanıyoruz hatta geöenlerde burcumzgeye tarif etmeye çalışmıştım çok kullnışlı sende iyi günlerde kullan.
sinay, esra, isaura aklımda kalmadı ya alıntıda yapmadım kusuruma bakmayın hepiniz iyi günlerde kullanın aldıklarınızı.
pashmina gün henüz belli olmamıştı son bıraktığımda. tubişinde kanaviçeleri güzelmiş marifetli kız.
esra elbisen güzel görünüyor pek fikir sahibi olmasamda karalahananın üzerinde gördüm hoş duruyor güle güle eskit.
bu baharatlıklardan alan varmı kızlar?
canım o zaman şöyle yapalım...
ben bu akşam annemle konuşayım şu anda evde değil... yerimseniben
akşama buraya kesin gelip gelemeyeceğimi gelirsem hangi tarihlerin uygun düşeceğini yazaım...
çünkü ben şöyle dek getirmeye çalışıyorum ikea dan alacaım şeylerin listesini yaptım kesin suretle ikeaya gelicem geldiğim güne denk düşürürsem dönmeyeceğim ertesi günü szle buluşucam. böylece 1 taşla iki kuş vurmuş olucam. işte ikeayada annemlerle geleceğim için bakıyım siznle uygun düşecek mi canım... anlatabildim mi..olmadı bensiz gidersiniz ne olacaka.s. yada aldıklarınızı eklersiniz fotosunu ben size sipariş verir parasını havale yaparım istanbulda oturan bacılarımamesela burda bernardo yok ben bernardo bayisi gezmeyi çok istiyordum. bir arkadaşımız kelebekli bir kahvaltı seti eklemişti kapaklı gündelik için onun üstüne 5 li set bir sürü gördüm ama onda aklım kaldığı için alamıyorum :çok üzgünüm: neyse çok uzattım... öyle işte...
teşekkür ederim arkadaşım.bu bıçakların ağzı testere gibi değilde düz olanları var.meyve bıçağı olarak kullanıyoruz.onlardanda alıcam.çok güzweller gerçekten
kızlar biz bu haftasonu yatak odamızı aldık :)
Mandilin çok güzel cnm güle güle kullan üstünden çok büyük bi yük kalkmıştır nerden aldın kaça aldın???
Burcu kız onlar nee bayıldım adres madres versene
cnm çok beğendim yatak odanı güzel günlerde kullan koçişinle yerimseniben bende alcam bu hafta sonu nerden aldın güzelim?
hayırlı olsun mandilin hihoyyyt
mandilin fiyatı süper kendi dahada süper güle güle kullan cnm
kızlar biz bu haftasonu yatak odamızı aldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?