Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

veee tabiki kalpli ve tabiki favorim ama malesef stokta yok şu anda bunlar gelsin diye bekliyorum. fiyatları 30 ile 50 arası değişiyor kızlar....

bunlar benim beğendiklerim tabii... daha başkaları da var zevke göre....

cnlarımmm merhabalar....ben geldimmmhihoyyyt
çok gzl şeyler alınmış yinee..valla bende bu haftasonu ankamall deydim koçtaşa gittim ay ne güzel şeyler var ölee yaa ama alamadan döndümsenağlama

burcu bızım ııcn uzaktan gelenlerın uygun tarıhı onemlı o yuzden sen ne zmn gelebılrsın onu de
mesela mandalın 9 10 mayıs dedı sen olmaz dıyorsun o zmn bı hafta sonra olur o tarhten

burcu bızım ııcn uzaktan gelenlerın uygun tarıhı onemlı o yuzden sen ne zmn gelebılrsın onu de
mesela mandalın 9 10 mayıs dedı sen olmaz dıyorsun o zmn bı hafta sonra olur o tarhten

canım o zaman şöyle yapalım...
ben bu akşam annemle konuşayım şu anda evde değil... yerimseniben
akşama buraya kesin gelip gelemeyeceğimi gelirsem hangi tarihlerin uygun düşeceğini yazaım...
çünkü ben şöyle dek getirmeye çalışıyorum ikea dan alacaım şeylerin listesini yaptım kesin suretle ikeaya gelicem geldiğim güne denk düşürürsem dönmeyeceğim ertesi günü szle buluşucam. böylece 1 taşla iki kuş vurmuş olucam. işte ikeayada annemlerle geleceğim için bakıyım siznle uygun düşecek mi canım... anlatabildim mi..olmadı bensiz gidersiniz ne olacaka.s. yada aldıklarınızı eklersiniz fotosunu ben size sipariş verir parasını havale yaparım istanbulda oturan bacılarıma mesela burda bernardo yok ben bernardo bayisi gezmeyi çok istiyordum. bir arkadaşımız kelebekli bir kahvaltı seti eklemişti kapaklı gündelik için onun üstüne 5 li set bir sürü gördüm ama onda aklım kaldığı için alamıyorum :çok üzgünüm: neyse çok uzattım... öyle işte...

teşekkür ederim arkadaşım.bu bıçakların ağzı testere gibi değilde düz olanları var.meyve bıçağı olarak kullanıyoruz.onlardanda alıcam.çok güzweller gerçekten

yanı sen annenle geleceksın burda kalacak yerınız var mıCADIARZU varsa sorun yok yoksa bıze beklerım
sana ve mandalıne ozellıkle soruyomkı uzaktan gelecek sızlersınız
ıkea otogarada cok yakın bernardo jumbo gıbı markalar ıse bakırköyde dıyebılıyorum neyse sen kesın tarh dersın ozmn konuşuruz sonra gıdeceğımız yerlerın lıstesını yaparızyerimseniben

teşekkür ederim arkadaşım.bu bıçakların ağzı testere gibi değilde düz olanları var.meyve bıçağı olarak kullanıyoruz.onlardanda alıcam.çok güzweller gerçekten

bizde her ikisini kullanıyoruz. kendi çeyizimede aldım. kızlarada tavsiye edelim. görürlerse alsınlar çok iyi çünküm.

Mandilin çok güzel cnm güle güle kullan üstünden çok büyük bi yük kalkmıştır nerden aldın kaça aldın???
Burcu kız onlar nee bayıldım adres madres versene

Mandilin çok güzel cnm güle güle kullan üstünden çok büyük bi yük kalkmıştır nerden aldın kaça aldın???
Burcu kız onlar nee bayıldım adres madres versene

çoook teşekkür ederim canımcım. Aynen öylee uzun zamandır siyah yada parlak beyaz bi takım arıyordum ama hep fiyatları tuzlu gelmişti. Bunu bulduk sonunda ..
2000'e yağmur mobilyadan aldık canım

Canlarım bu aralar kafam allak bullak eksiğim ne var onu bile düşünecek halde değilim. Allahtan aldıklarımı yazıyorum. Olanları yazayım size gözümden kaçan birşey olup olmadığı konusunda yardım edermisiniz..

Tencere Seti Korkmaz Maviş.( 8 Tencere+1 Tava+3 Omlet Set+Cezve Takımı+Düdüklü Tencere+5 Servis Kaşığı )
Tencere Seti Korkmaz 5'li
Yemek Takımı ( Misafirlik Tam Takım + 12 Kşilik Günlük )
Çatal Kaşık Takımı ( Sandıklı Tam Takım+ Günlük )
Porselen Kahvaltı Takımı
Çay Takımı (Tepsi+Şekerlik+Çaydanlık+Çay Tabağı+Bardağı+Kaşığı)
Çay Takımı ( 12 Tabak + 12 Bardak )
Teflon Tencere Takımı
Tuzluk + Biberlik ( 2 Takım )
Kavanozlar
Kahve Fincanı ( 2 Takım )
Su Bardakları ( 4 Takım )
Ekmek Sepetleri ( 2 Tane )
Sürahi 12 Su Bardağı + 12 Kadeh
Günlük Sürahi
Plastik Karıştırma Kapları
Soyacak +Rende +Limon Sıcağı + Süzgeç v.s
Servis Tepsileri
Bıçak Seti
Blender
Katı Meyva Sıkacağı
Çaycı
Tost Makinası
Ekmek Kızartma Makinası
Kettle
Fritöz
Mini Fırın
Bulaşık Makinası
Elektrik Süpürgesi
Ütü+ Masası
Saç Kurutma Makinası
Klozet Takımı ( Hazır)
Yatak Örtüsü
Nevresim ( 6 Tane Hazır + 2 Tane fistolu dikim )
Bornoz Takımı
Hamam Takımı
Uyku Seti ( 2 Tane )
Saten Yorgan ( 2 Tane )
Puffy Yorgan ( 2 Tane )
Silikon Yastık ( 4 Tane )
Pike Takımı ( 2 Hazır + 2 Dikim )
4 Mevsim Pike Takımı Battaniyeli
Batteniye ( 2 Tane )
Saten Gecelik ( 2 Tane )
Penye Gecelik ( 2 Tane )
Pijama Takımı (2 Tane )
Yatak Odası Mobilyası + Halısı + Perdesi
Mutfak Perdesi

Banyo Setim ( Sabunluk Sıvı Sabunluk Fırça Çöp Kovası )
Küllük ( 2 Adet ) Yazmayı unuttuklarımıda ilave ettim

Sandık Çeyizimin dantellerim tamam onlarla ablam ilgileniyor zaten.
Unuttuğum birşey varmı acaba yardım edermisiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…