kızlar biz bu haftasonu yatak odamızı aldık :)
veee tabiki kalpli ve tabiki favorim ama malesef stokta yok şu anda bunlar gelsin diye bekliyorum. fiyatları 30 ile 50 arası değişiyor kızlar....
bunlar benim beğendiklerim tabii... daha başkaları da var zevke göre....
ahh ahh hiç pazar gezmediğiniz ne kadar belli :mymeka:
kızlaaaaar hepinize tünaydııııııın.
sabahtan başladım ancak bitirdim, geldim. Kayboldum sayfaların arasında, aradığımı zor buldum vallahi :)
yeni cicilerinizi güle güle kullanın.
veee tabiki kalpli ve tabiki favorim ama malesef stokta yok şu anda bunlar gelsin diye bekliyorum. fiyatları 30 ile 50 arası değişiyor kızlar....
bunlar benim beğendiklerim tabii... daha başkaları da var zevke göre....
cnlarımmm merhabalar....ben geldimmmhihoyyyt
çok gzl şeyler alınmış yinee..valla bende bu haftasonu ankamall deydim koçtaşa gittim ay ne güzel şeyler var ölee yaa ama alamadan döndümsenağlama
Canlarım bu aralar kafam allak bullak eksiğim ne var onu bile düşünecek halde değilim. Allahtan aldıklarımı yazıyorum. Olanları yazayım size gözümden kaçan birşey olup olmadığı konusunda yardım edermisiniz..
Tatlım evlilik listelesine baktım ama oradada eksik olan şeyler buldum ve çokta gereksiz şey yazmışlar:1rolleyes:
bizimde koltuklarımız böylee oturunca gömülenlerden :)))) Krem deri yaptırıyoruz 3+2+2 Fiyat 2900TL
harikaaaa canım çok güzel. güle güle kullanın inşallah
mandalın hayrlı olsun cnm ne kadar aldın
mandilin hayırlı olsun yatak odan iyi günlerde kullan.
çok tatlı canım
allah bir yastıkta agız tadı ile uyumayı nasib etsimyerimseniben
sitelerden mi aldın
çok hoşmuş
birde kaça aldın çok merak ettim valla
darısı başımıza
öpücükler ve mutluluklar sanakaydirigubbakcemile5
Mandilincim aldığın yatak odası takımının aynısını dün modokoda gördüm sanırım doğtaştaydı çok şık ve zarif bir takım gayette uygun fiyata almışsın. İyi günlerde kullan canım hayırlı olsun.
Tatlım evlilik listelesine baktım ama oradada eksik olan şeyler buldum ve çokta gereksiz şey yazmışlar:1rolleyes:
Ben yaptırmayacağım canım. Zevk meselesi ama bana gelinliği basitleştiriyor gibi geliyor.
bizimde koltuklarımız böylee oturunca gömülenlerden :)))) Krem deri yaptırıyoruz 3+2+2 Fiyat 2900TL
arsima;
hoşgeldin
yatak odanda güle güle uyu şekerim
bende öle düşünüyodum ama elimde taşımayacagım takılar takılıktan sonra koymak için gerekli olacak al bence esracım
Öylemi diyorsun canım o zaman ben yanımda bulundurmasam bile yakın birine vereyim takı işi bitince getirir ona koyarım.
eccu kullanıcısından alıntı Mesajı göster
bende öle düşünüyodum ama elimde taşımayacagım takılar takılıktan sonra koymak için gerekli olacak al bence esracım
Öylemi diyorsun canım o zaman ben yanımda bulundurmasam bile yakın birine vereyim takı işi bitince getirir ona koyarım.
aynen bende, kullanmayacağım ama takıları en son ona koymak için yaptırmayı düşünüyorum . .
kızlar mobilyalarımızı almış bulunuyoruz çok şükür hihoyyyt.. oh üstümden büyük bi yük kalktı ne zor işmiş bu mobilya işi Allah hepimizin yardımcısı olsun.. paylaşmak istedim..a.s.hem de sizin de fikrinizi almak istiyorum ya konu açtım bi el atın bakem çeyiz güzelleri..linki veriom
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...akkinda-sorum-vardi-siz-zevkli-hanimlara.html
kocacınla keyifle otur canım, çok rahat oluyor bunlar. .
saol cnm teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
Mandilin ve eccu keyifli günlerde kullanın mobilyalarınızı çok şekerler yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?