aynen aynen :lepi:
çünkü kurdeleye takılan takılar öylece kalacak neye koyabiliriz diye düşünmektense en iyisi kese
peki düğün nikah vs. sonunda o keseyi kim taşıyacak :uhm:
Tubiş bizim para ve küçük altınlar nişanlımın tarafına gideceği için sanırım kayınvalidem keyifle taşıyacaktır
Mandilincim güle güle kullanmak nasip olsun inşallah yatak odanı
Mandilin ve eccu keyifli günlerde kullanın mobilyalarınızı çok şekerler yaa...
Hepiciğinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. .sizin beğenmeniz beni gerçekten çok mutlu ediyor.mandilincim hayırlı olsun yatak odan çok güzelmiş cnm güle güle kullanın kocişinleee :jeyyar:
Tubiş bizim para ve küçük altınlar nişanlımın tarafına gideceği için sanırım kayınvalidem keyifle taşıyacaktır
Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .
kızlar çok kötüyüm düğüne az kaldı düğün müziği bulamadım lütfenn yardımmmm
tabiki gelinnnn :) nikah sonrası gelin taşıyabilir ama düğün ise nasıl olur bilemiyorum sanırım erkek tarafına veriliyor damadın annesine meselaa
Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .
aynen aynen :lepi:
çünkü kurdeleye takılan takılar öylece kalacak neye koyabiliriz diye düşünmektense en iyisi kese
peki düğün nikah vs. sonunda o keseyi kim taşıyacak :uhm:
güle güle kullan
of biz daha bakmadık bile
siz aldıkça canım çekiyor
Allah güle güle kullanmak nasip etsin kıslar
darısı almayanların başın Şeniz
[B]Kuşum bişey sorucam ne kadar dediler hepsine sanırım siemens marka bunlar?
Bizde hsonu baktık çamaşır mak. hari. 5.000.000ytl dediler 4 parçaya yani[/CENTER[/B]]
ya canım hepsinden lazım giriş müziği dans müziği pasta müziğiii daraldım kaldım bulamıyomm
sağol cnm.. üzülme herşey zamanla alınıyor öyle yada böyle.. ama cidden çok yorucu bi işmiş bu mobilya bakma işi ama bi o kadar da zevkli.. bu arada kızlar mobilya almayanlar için şu sıralar en uygun zamanmış 1 ay sonra zam gelecekmiş hepsine evlilik mevsimi açılınca.. öyle dedi gittiğimiz heryer bilmiyorum ne kadar doğru.. hem kriz de var herşey indirimde..
arsimacım maşallah tuu tuuu kaydirigubbakcemile2
bişi kalmamış ayol
mandilincim bende cumartesi günü senin için gelinlik sordum birkaç yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?