Tubacım nişanlımla öyle konuşmuştuk zaten ihtiyaçlarıda olacak ev yaptırdılar bize.Şİmdiye kadar birlikte kazanıp birlikte harcadılar ailesiyle.
eccu bu arada sen de güle güle kullan koltuklarını çok rahat bişiye benziyo cnm çok beğendim.. :asigim:
mandilin seninde beyaz eşyaların hayırlı olsun.
arsimacım hiç bir şarkı yok aklımda aklına ne geliyosa söyle sen bana içinden seçerim
saol cnm seninde gönlüne göre olsun inş...
mobilya işini hallettikten sonra insnaın üzerinden büyükkk bi yük kalkıyo valla hihoyyyt
kızlar biz bu haftasonu yatak odamızı aldık :)
kuzenimin düğünü yemekli oldu çıkış parçası Enya-Only time süperdi yaa ben onun çalmasını istiyor.Çıkış müziği için süper...Bizim nişanda dans müziğimizde Mariah carey - My all du belki fikir olurr sengözlerimebaksanabya canım hepsinden lazım giriş müziği dans müziği pasta müziğiii daraldım kaldım bulamıyomm
hayırlısı olsun mandilin iyi günlerde kullanın yerimseniben
ya canım hepsinden lazım giriş müziği dans müziği pasta müziğiii daraldım kaldım bulamıyomm
Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .
Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .
http://www.joymusictr.net/ilkdansdemo.htm
Canım burdan bakabilirsin hepsi mevcut:lepi:
mandilin cnmmmmmm güle güle kullan hayatım beyaz eşyalarınıda yatak odanıda..hepsi çok güzeller..ay ne heycanlısındır sen şimdi..çok zevkli olsa gerek adım adım yaklaşıyosun kendi evin yuvan olcak :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?