Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccu koltukların güzelmiş hayırlı olsun.

mandilin seninde beyaz eşyaların hayırlı olsun.

pınarcım nostalji istersen aklıma Esin Engin in Seven Ne Yapmaz şarkısı geldi. Bence mükemmel bi parça , bi dinle istersen.

eccu bu arada sen de güle güle kullan koltuklarını çok rahat bişiye benziyo cnm çok beğendim.. :asigim:

saol cnm seninde gönlüne göre olsun inş...
mobilya işini hallettikten sonra insnaın üzerinden büyükkk bi yük kalkıyo valla hihoyyyt

arsimacım hiç bir şarkı yok aklımda aklına ne geliyosa söyle sen bana içinden seçerim

dıkandım

ben sevdiklerimi yazam sana uyarsa sen seç

çıkış için
makis alianitis - hand built

pasta için
makis alianitis - love secret

dans için
erkin koray - senden başka
ayten alpman - ben varım
zerrin özer - o yaz

bikaç tane daha vardı ama aklıma gelmedi birden delikafadulden

salona çıkış şarkısı için önerebileceğim müzik
MELİH KİBAR-MESAJ
süper ötesi

pınar sende bana yardım edersin çok şarkıya ihtiyacım var benim :)

1) nikah için
2) slayt için
3) çıkış için
4) dans için
5) pasta için

saol cnm seninde gönlüne göre olsun inş...
mobilya işini hallettikten sonra insnaın üzerinden büyükkk bi yük kalkıyo valla hihoyyyt

aynen cnm hem de nasıl rahatlıyor insan.. sevgililer gününde aldık biz de mobilyalarımızı :roflol: benimki diyo sana ne güzel hediye aldım di mi diyoo.. klava: dedim evet çok romantik bi gündü gerçekten :roflol: neyse bu sene de böyle geçti sevgililer günü unutamayacağımız bi gündü

kızlar biz bu haftasonu yatak odamızı aldık :)

hayırlısı olsun mandilin iyi günlerde kullanın yerimseniben

ya canım hepsinden lazım giriş müziği dans müziği pasta müziğiii daraldım kaldım bulamıyomm
kuzenimin düğünü yemekli oldu çıkış parçası Enya-Only time süperdi yaa ben onun çalmasını istiyor.Çıkış müziği için süper...Bizim nişanda dans müziğimizde Mariah carey - My all du belki fikir olurr sengözlerimebaksanab

Bende çıkış müziği için Only Time veya l Will Always Love You ikisinden birini tercih edeceğim.

Slayt içinde Soner Arıcadan - Seni Seviyorum hazırladım bile slaytı:1rolleyes:

Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .

mandilin cnmmmmmm güle güle kullan hayatım beyaz eşyalarınıda yatak odanıda..hepsi çok güzeller..ay ne heycanlısındır sen şimdi..çok zevkli olsa gerek adım adım yaklaşıyosun kendi evin yuvan olcak :asigim:

Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .

canım öncelikle güle güle kullan inş.yatak odasını da öyle :)
bilmiyorum ama bu tarz buzdolapları pek kullanışlı olmuyormuş bunu çok kişiden duydum neden böle bi model aldın??yerden sıkıntın mı var?en kullanışlı modeller üst tarafı buzluk alt tarafı buzdolabı şeklinde olanlar benceee sadece fikrimi sölemek istedim :)

teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri senin olsun. Sorma içim kıpır kıpır aldık ama kullanamyoruz.
Ama karar werdim, evlenene kadar aldıklarımda başka modellere bakmıcam üzülmemek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…