off işler yoğun-tatlicadiarzu-
çok şey mı kaçırdım ya
Aynen canım ya pazartesi yoğunluğu yaşıyoruz bir yerden dilekçe-müzekkere yazıyorum bi yandan da kk ya göz atıyorum amma boşanma davası var ya hepsi de pzrts yi bulmuş sanki kafamçokkarıştı çok fazla birşey kaçırmadık sanırım böcüğüm sayfa bugün yavaş ilerliyor benneyaptımki
canım öncelikle güle güle kullan inş.yatak odasını da öyle :)
bilmiyorum ama bu tarz buzdolapları pek kullanışlı olmuyormuş bunu çok kişiden duydum neden böle bi model aldın??yerden sıkıntın mı var?en kullanışlı modeller üst tarafı buzluk alt tarafı buzdolabı şeklinde olanlar benceee sadece fikrimi sölemek istedim :)
teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri senin olsun. Sorma içim kıpır kıpır aldık ama kullanamyoruz.
Ama karar werdim, evlenene kadar aldıklarımda başka modellere bakmıcam üzülmemek için :)
haklısın tabi canımcım.hiç üzülme valla görsen bile..hem düşünsene onlar özel eşyalar çünkü artık sizin evinizin kocişinle senin yerimseniben
hiç üzülme valla görsen bile..hem düşünsene onlar özel eşyalar çünkü artık sizin evinizin kocişinle senin yerimseniben
yanı sen annenle geleceksın burda kalacak yerınız var mıCADIARZU varsa sorun yok yoksa bıze beklerım
sana ve mandalıne ozellıkle soruyomkı uzaktan gelecek sızlersınız
ıkea otogarada cok yakın bernardo jumbo gıbı markalar ıse bakırköyde dıyebılıyorum neyse sen kesın tarh dersın ozmn konuşuruz sonra gıdeceğımız yerlerın lıstesını yaparızyerimseniben
haklısın tabi canımcım.
bu arada iç çamaşır alışwerişini unutmadım bak hala aklımda haberin olsun. kaydirigubbakcemile2
canım öğlen güzellik uykuma yatmıştım anca cevap yazabiliyorum kuzum :roflol:
canım yapcaz artık br ayarlama ben akşama gelip gelmeyeceğimi bildiririm canımyerimseniben kalacak yerim var ama tabi arkidişlerimde kalmayı tercih ederim yerimseniben
Esracım, yazdıklarını oku oku bitiremedim maşallahın var.
Ama sana tavsiyem internette evlilik listesi var ordan kontrol edebilirsin istersen. Hayli uzun, listede mandal bile var.
bizimde koltuklarımız böylee oturunca gömülenlerden :)))) Krem deri yaptırıyoruz 3+2+2 Fiyat 2900TL
3 lü
anam ben buna otursam kalkamam kız size gelen misafirler yatıya kalır haberin olsun.güle güle kullan cnm çok tatlı duruo:)
oyy kuzum benim benimde aklımda hatta nişanlımla cumartesi önünden geçtik...hayret girmedin içeri dedi..bende yok mandilinle bu cumartesi 4 den sonra gidicez o zaman birlikdde alıcaz dedim:lepi:
iyi senin nişanlın ne mandilanası portakalı demedikaydirigubbakcemile3 benimki alıştı uğurböceğine mandaline tobiyehihoyyyt ilk konuştuğumda o ne yaw demiştii:mymeka:
canım öğlen güzellik uykuma yatmıştım anca cevap yazabiliyorum kuzum :roflol:
canım yapcaz artık br ayarlama ben akşama gelip gelmeyeceğimi bildiririm canımyerimseniben kalacak yerim var ama tabi arkidişlerimde kalmayı tercih ederim yerimseniben
bu sıraalar bende ınanılmaz unutkanlık var yakafamçokkarıştı herseyı unutuyorm bıanda nedense artı bıde kkya bakıyom dıe patron cok kızıyorkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?