Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off işler yoğun-tatlicadiarzu-
çok şey mı kaçırdım ya

Aynen canım ya pazartesi yoğunluğu yaşıyoruz bir yerden dilekçe-müzekkere yazıyorum bi yandan da kk ya göz atıyorum amma boşanma davası var ya hepsi de pzrts yi bulmuş sanki kafamçokkarıştı çok fazla birşey kaçırmadık sanırım böcüğüm sayfa bugün yavaş ilerliyor benneyaptımki

mandalın cnm maşallah herbıseyın tmm allahım ağız tadıyla kullanmanızı nasıp etsın

bu sıraalar bende ınanılmaz unutkanlık var yakafamçokkarıştı herseyı unutuyorm bıanda nedense artı bıde kkya bakıyom dıe patron cok kızıyorkötükedihüso

teşekkür ederim eccu. İnşallah amin. :Saruboceq:
Yok canım ben özellikle buzluk kısmının altta olmasını istedim. Aslında buzluk altta da olsa üsttede olsa kullanımı rahat, fakat altta olduğunda eğilmek zorunda kalmıyorsun, yiyecekler el hızasında oluyor. Ama asıl tercih sebebimiz diğer özellkleri canım. :1hug:

teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri senin olsun. Sorma içim kıpır kıpır aldık ama kullanamyoruz.
Ama karar werdim, evlenene kadar aldıklarımda başka modellere bakmıcam üzülmemek için :)

hiç üzülme valla görsen bile..hem düşünsene onlar özel eşyalar çünkü artık sizin evinizin kocişinle senin yerimseniben

hiç üzülme valla görsen bile..hem düşünsene onlar özel eşyalar çünkü artık sizin evinizin kocişinle senin yerimseniben
haklısın tabi canımcım.
bu arada iç çamaşır alışwerişini unutmadım bak hala aklımda haberin olsun. kaydirigubbakcemile2

eccu koltuklar cok hoş duruyo cnm gule gule kullan ınş
bende dıom sbhtan berı bırıne bısey yazcaktım ne dıe koltukları gördum aklıma geldı yaşlanıyom mu neşakkıdı

haklısın tabi canımcım.
bu arada iç çamaşır alışwerişini unutmadım bak hala aklımda haberin olsun. kaydirigubbakcemile2

canım öğlen güzellik uykuma yatmıştım anca cevap yazabiliyorum kuzum :roflol:
canım yapcaz artık br ayarlama ben akşama gelip gelmeyeceğimi bildiririm canımyerimseniben kalacak yerim var ama tabi arkidişlerimde kalmayı tercih ederim yerimseniben

haklısın tabi canımcım.

oyy kuzum benim benimde aklımda hatta nişanlımla cumartesi önünden geçtik...hayret girmedin içeri dedi..bende yok mandilinle bu cumartesi 4 den sonra gidicez o zaman birlikdde alıcaz dedim:lepi:

oooo planlara bak planlara ohh ohhh hihoyyyt

Off daha şimdi bitti, bak bak yoruldum yine

unuttum çoğunu ama herkesin aldıkları tek tek hayırlı olsun. benim de bosch buzdolabı altta buzluk kısmı bence böyle daha kullanışlı, buzluğu zart zurt açmıyosun ya. önemli olan diğer taraf o da elinin altında süper...

burcuözge paspaslar harika

kimindi unuttum gri koltuk takımı muhteşem

başka aklımda kalmadı (

Esracım, yazdıklarını oku oku bitiremedim maşallahın var.
Ama sana tavsiyem internette evlilik listesi var ordan kontrol edebilirsin istersen. Hayli uzun, listede mandal bile var.

kızz bitane adamakıllı liste koysanızaa hiç bulmadım benn

Yaa kızlar bende bu hafta sonu mobilya bakmaya gidicez...Öff şimdiden sıkıntı bastı.

Beğendiğim bir kaç model var banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..:uhm:
Geçen sene bellonadan bu koltuk takımını beğendim.
Ama benim beğendiğim kenarları siyah deri kumaşları krem gümüş simli aşağıdaki köşe takımının koltuk takımını beğenmiştim.

Ama şimdi başka yeni bir modeli çıktı buda çok hoş..

Birde merinostan bu salon takımını beğendim...

Sizce hangisi ?:uhm:

ben ıkıncı sıradakını beğendım modelı değişmış dedığını cnm sıyah arka yastıklar yerıne grı yanı acık renkler harıka duruyo
ama köşe seklınde odana nasıl olur bılemem tabı

Evet canım bekliyorum mutlaka, :teytey:a.s.

bu sıraalar bende ınanılmaz unutkanlık var yakafamçokkarıştı herseyı unutuyorm bıanda nedense artı bıde kkya bakıyom dıe patron cok kızıyorkötükedihüso

Çok fazla düşünme herşeyi canım bir ara bende de oluyordu herşeyi salladım arkama attım kafam rahat olunca bende rahat oluyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…