Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .
kızz bitane adamakıllı liste koysanızaa hiç bulmadım benn
BKBTTbizimde koltuklarımız böylee oturunca gömülenlerden :)))) Krem deri yaptırıyoruz 3+2+2 Fiyat 2900TL
3 lü
anam ben buna otursam kalkamam kız size gelen misafirler yatıya kalır haberin olsun.güle güle kullan cnm çok tatlı duruo:)
iyi senin nişanlın ne mandilanası portakalı demedikaydirigubbakcemile3 benimki alıştı uğurböceğine mandaline tobiyehihoyyyt ilk konuştuğumda o ne yaw demiştii:mymeka:
cnm ben anlatıyorum devamlı..ama her cümleye girerken konusu olduğunda ya şu bizim kızlarla site varya ordan mandilin böcük falan diyorum..ilk bahsedeken sonra direk mandilin böcük öle gidiyo.alıştı valla oda artık..bazen msj atıorum off aşkım sıkıldım diyee.aşkım siteye falan bak kızlar ne almış ne kadara almış incele diyo:roflol:
bence erkekler kulübü olsun bizim kocalarıda orda tanıltırıp arkadaş yapalım..
düşünebiliymusun öle bi site olduğunu:1shok:
pişpirik tavla okey bölümü
iddaa bölümü
maç bölümü
karılarına çaktırmadan aldatanların alanı
bugün hangi kızı beğendin çekde görelim
metroseksüllerin paylaşım alanı
maçolar bölümü
puhahaha sırnaşık şey
ben köşe düşünmüyorum canım o kahveli modelin bu köşe takımı renklerinde olanını düşünmüştüm...:uhm:ben ıkıncı sıradakını beğendım modelı değişmış dedığını cnm sıyah arka yastıklar yerıne grı yanı acık renkler harıka duruyo
ama köşe seklınde odana nasıl olur bılemem tabı
canlı canlı gayet parlak ve güzel böyle pek belli olmuyor...:jeyyar:Canım ben derili koltuk sevmiyorum ama 2. model güzelmiş ama tabiki canlı canlı görmek lazım..
canım daha doğru düzgün mağaza gezmedim.İşte benim evimin çevresinde olan mobilyacılarda gördüm bu modelleri bu hafta sonu mobilyacılar çarşısına gidicez bakalım..orda inşallah daha güzellerini bulurummeudorabeta cnm son koyduklarını ben pek beğenmedım desem değişık markalar bak azcık aldora kelebek gıbı
Yaa kızlar bende bu hafta sonu mobilya bakmaya gidicez...Öff şimdiden sıkıntı bastı.
Beğendiğim bir kaç model var banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..:uhm:
Geçen sene bellonadan bu koltuk takımını beğendim.
Ama benim beğendiğim kenarları siyah deri kumaşları krem gümüş simli aşağıdaki köşe takımının koltuk takımını beğenmiştim.
Ama şimdi başka yeni bir modeli çıktı buda çok hoş..
Birde merinostan bu salon takımını beğendim...
Sizce hangisi ?:uhm:
canım bulaşık makinamız hariç geri kalan aynı canım...
en güzel modelleri seçmişsin...
zaten ben tanıdık bosch bayisi bir abimden almıştım ve onun önerileriyle aldım.
umarım iyi günlerde kullanırız... buzdolabınıda teyzemle aynı nda aldık o kullanmaya başladı doğal olarak veee çok mmenun. ikide bir sebse reyonu için eğilmek gerekmiyor diyor. ayrıca buzluğuda çemeceli olduğu için konanlar daha düzenli duruyormuş. nişanlım bunu çok istemişti ben normal alalım demiştim. ama haklı çıktı gene sevdiceğim :asigim: ama boy problemi olanlar için sıkıntılı olabilir yerimseniben
eccu koltuklar cok hoş duruyo cnm gule gule kullan ınş
bende dıom sbhtan berı bırıne bısey yazcaktım ne dıe koltukları gördum aklıma geldı yaşlanıyom mu neşakkıdı
tobı nan benım adımda gecıyo sankım:roflol:
sınay öle yapım bende düşünmeyım dıom ama genede takılıyo suan tek konu bızım buluşma okadar ne buyuk sorun demı
kızz bitane adamakıllı liste koysanızaa hiç bulmadım benn
BKBTT
cnm ben anlatıyorum devamlı..ama her cümleye girerken konusu olduğunda ya şu bizim kızlarla site varya ordan mandilin böcük falan diyorum..ilk bahsedeken sonra direk mandilin böcük öle gidiyo.alıştı valla oda artık..bazen msj atıorum off aşkım sıkıldım diyee.aşkım siteye falan bak kızlar ne almış ne kadara almış incele diyo:roflol:
bence erkekler kulübü olsun bizim kocalarıda orda tanıltırıp arkadaş yapalım..
düşünebiliymusun öle bi site olduğunu:1shok:
pişpirik tavla okey bölümü
iddaa bölümü
maç bölümü
karılarına çaktırmadan aldatanların alanı
bugün hangi kızı beğendin çekde görelim
metroseksüllerin paylaşım alanı
maçolar bölümü
puhahaha sırnaşık şey
dur dur devamıda var...
kel ve yakışıklı erkekler buraya
eşlerimiz çeyizde ne getirdi ve hazıra konduk
beğendiğiniz mobilyalar(kimse olmaz bu topicte)
eşinizin beğendiği mobilyalar(ağzına kadar dolu topic)
unuttuğumuz özel günler
özür dileme metotları
safa yatma teknikleri
:teytey::teytey:
Haftasonu nişanlımla yine bişiler aldık. işte resimleri
Tefal Program 8 power 400 Ütü
Tefal Clipso Kontrol düdükle tencere
Bu Tefal de 500 TL. alışveriş yapana hediye veriyolar. Fanlı ısıtıcı Tefal yine...
Rowenta Silence Force elektrik süpergesi
Bi de 300 TL. lık alışveriş yapana 50 TL. lik tava 10 TL. idi. 2 tane de ondan aldık. Ama resmini bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?