Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bu arada bu haftasonu beyaz eşyalarımızıda hallettik çok şükür :)
En kolayı beyaz eşya seçmekmiş . .

canım bulaşık makinamız hariç geri kalan aynı canım...
en güzel modelleri seçmişsin...
zaten ben tanıdık bosch bayisi bir abimden almıştım ve onun önerileriyle aldım.
umarım iyi günlerde kullanırız... buzdolabınıda teyzemle aynı nda aldık o kullanmaya başladı doğal olarak veee çok mmenun. ikide bir sebse reyonu için eğilmek gerekmiyor diyor. ayrıca buzluğuda çemeceli olduğu için konanlar daha düzenli duruyormuş. nişanlım bunu çok istemişti ben normal alalım demiştim. ama haklı çıktı gene sevdiceğim :asigim: ama boy problemi olanlar için sıkıntılı olabilir yerimseniben

Buda merinostaki koltuk takımı ....

Bunlarda beğendiğim oturma grupları (kararsız kaldıklarım Çok üzgünüm çoook)

peki bunlar nasıl :uhm:

Son düzenleme:
eudorabeta cnm son koyduklarını ben pek beğenmedım desem değişık markalar bak azcık aldora kelebek gıbı

Haftasonu nişanlımla yine bişiler aldık. işte resimleri

Tefal Program 8 power 400 Ütü

Tefal Clipso Kontrol düdükle tencere

Bu Tefal de 500 TL. alışveriş yapana hediye veriyolar. Fanlı ısıtıcı Tefal yine...

Rowenta Silence Force elektrik süpergesi

Bi de 300 TL. lık alışveriş yapana 50 TL. lik tava 10 TL. idi. 2 tane de ondan aldık. Ama resmini bulamadım

tobı nan benım adımda gecıyo sankım:roflol:

sınay öle yapım bende düşünmeyım dıom ama genede takılıyo suan tek konu bızım buluşma okadar ne buyuk sorun demı

darkangelcim istedigin detayi atiyorum umarim isine yarar tatlım

ben köşe düşünmüyorum canım o kahveli modelin bu köşe takımı renklerinde olanını düşünmüştüm...:uhm:
Canım ben derili koltuk sevmiyorum ama 2. model güzelmiş ama tabiki canlı canlı görmek lazım..
canlı canlı gayet parlak ve güzel böyle pek belli olmuyor...:jeyyar:
eudorabeta cnm son koyduklarını ben pek beğenmedım desem değişık markalar bak azcık aldora kelebek gıbı
canım daha doğru düzgün mağaza gezmedim.İşte benim evimin çevresinde olan mobilyacılarda gördüm bu modelleri bu hafta sonu mobilyacılar çarşısına gidicez bakalım..orda inşallah daha güzellerini bulurumm

ikinci ve üçüncü çok güzel ikinci daha spor ve temizlik açısından sorun olabilir belki üçüncü biraz daha klasik modern bu yılın en çok tutulan modellerinden seçim yine senin canım kolay gelsin mutluluklar a.s.

Eudorabeta; canım eğer köşe düşünüyorsan ilk koyduklarından ikincisi güzel bence. birincisinde çok fazla ofis havası var sanki ..

inşallah canımcııım. yerimseniben
bizde buzdolabını çok sewerek aldık. Yok bende yerelması kadarım ama baktım çok kullanışlı olacağa benziyor kaydirigubbakcemile2
burcucum sizin toplamda bu dört parça ne kadara mal oldu?

tobı nan benım adımda gecıyo sankım:roflol:

sınay öle yapım bende düşünmeyım dıom ama genede takılıyo suan tek konu bızım buluşma okadar ne buyuk sorun demı

geçiyo tabi böcüşümmmmmm....kaydirigubbakcemile2
bu arada ahh ahh ya o buluşamama konuşarında seni çok ii anlıyrum..kimine göre ya bumu aman dert ettiğin şeye bak falan gibi geliyo ama bence gerçekten insanın canınını sıkıyo..ama bak şölede bak olya.bi sevgiiyi aşkı kolay kazanmamalı insanki kolayda kaybetmesin.savaş veriyosunuz siz şimdi güzl aslında sonrasında acsını çıkarırsınız inş mutlu gzl günler geçirirsiniz hep elele:asigim:

tobi, buket, kızlar koptum yazdıklarınıza süpersiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız kaynarmı delüüü almışın dünyanın şeyini
ütü bikerem süper bende tefalin hazneli ütüsünü aldım eğer almasaydım bunu alıcaktım kız gibi maşallahh

o düdüklü tencere varya o benim ömrümü yedi ömrüümü bende onun 2li setini aldım ayy 12 ay ödedim.annemede aldım kullanıo aşırı memnun

benim süpürgem bosch kırmızı 2000 watt 200 tl orta halli bişeyy

güle güle kullan cnm hepsini baya masraf etmişsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…