Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

peki bunlar nasıl :uhm:

ikinciyi beğendim
daha önce eklediklerinden beğenemedim deri işin içine girince sevemiyorum
tabi önemli olan senin beğenmen a.s.

canikom bunların 4 ünün toplamda liste fiyatı 8000 tutuyordu tatlım...
ama dediğim gibi ben tanıdık bir bosch bayisi abimizden aldım...
4.500 liraya 12 ay taksitle aldık haziranda bitiyor canım...
400 400 ödüyoruz yarısını biz yarısını da aşkısım ödüyor a.s
üstünede hediler aldım bir adet dijital cam baskül birde rondo...a.s.
sen ne kadara aldın kuzum???

Teşekkürler Arsima

Benim aldığım ütü çok sessiz desibeli düşük ve çekiş gücü süper. tavsiye ederim canım bi git yakından incele derim

kızlar allah kavuştursun demedinz bana bu arada:dilcikar:
80 gün görmeyeceğim sevdiceğimi :çok üzgünüm:
yarın moralim düzelsin size bana sevgililer gününde aldığı albümü ekliyim çok şekerrr :1rolleyes:
çok seviyorum hemde çokkk tam kalbime geldi okkk :asigim:

aslında burdan pek belli olmuyor yakından daha güzel modeller :uhm: yinede fikir verdiğin için çok saol a.s.
Eudorabeta; canım eğer köşe düşünüyorsan ilk koyduklarından ikincisi güzel bence. birincisinde çok fazla ofis havası var sanki ..
kahve hep itici geliyor ama salon içinde hep en uygun tonlar onlar diye düşünmüyor değilim..öff yaa bakmıcam mobilya falan hasır serip oturucam kaydirigubbakcemile3
eudo bence daha guzellerını bulursun ınş
inşallah böcük yaa çok zor yaa heleki benim gibi kararsızsan..İstanbulda olsam kuzenlerden alırım hemen onlarda güzel modeller var.İstanbulda koltuk fiyatları çok pahalı izmir'e göre burda daha düşük maliyetli yaptırabiliyosun Çok üzgünüm çoook

ay benimkiler yine kaynadı yaaaaaaaaaaaaaaa
CAnım aldığın herşey kaliteli güzel iyi günlerde kullan yerimseniben Yaa bu clipsolardan bende almak istiyorum.Ama bir türlü düşmedi fiyatları çok pahalı yaa..Sen kaça aldın kuzum :jeyyar:

Eudorabeta, ay galiba böledi nick:))

350 TL. 6 lt. canım

süpürge 400 TL.

ütü 200 TL.

tavalar da 20 TL.

toplam 970 TL. Süpürgeyi peşin aldık. geri kalanı 9 ay taksit

CAnımm Allah tez zamanda kavuştursun 80 gün sana 1 hafta gibi gelsin su gibi akıp geçsin inşallahhh :teselli:

bizimkiside tam 5000 edicekti ama sonradan bulaşık makinasının bir üst modelini istedik 5225 liraya geldi. Malesef bütün ısrarlarımıza rağmen bir iğne bile hediye etmediler Ama başka bir bayide bize 5550 fiyatını çıkarmıştı. Artık bununla yetindik. .
canımcım sen şanslıymışşsın.

Eudorabeta, ay galiba böledi nick:))

350 TL. 6 lt. canım

süpürge 400 TL.

ütü 200 TL.

tavalar da 20 TL.

toplam 970 TL. Süpürgeyi peşin aldık. geri kalanı 9 ay taksit

Bu gidişle nikimi değiştiricem galiba kaydirigubbakcemile3 Beta diyin bana kısaca :roflol:
öff hala pahalıı tencere yafs senağlama eksiklerimi soran arkdaşlarıma tefal düdüklüm yok diccem yoksa bu gidişle alamıcam ben kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan tekrar arkdaşım verdiğin bilgi için a.s.

Teşekkürler Arsima

Benim aldığım ütü çok sessiz desibeli düşük ve çekiş gücü süper. tavsiye ederim canım bi git yakından incele derim

rica ederim şeker a.s.
ütü değil süpürge dicektin dimi ben yanlış anlamadım
eğer süpürge ise ben sulu istiyorum çünkü alerjik astım var bende

Allah kavuştursun ben sana bunu diyip bide bişe sorcaktım bak unuttum
ay hafta sonu bi çift gördüm burda aynı size benziyordu buraya geldinizmi acaba :uhm:

Ben kesin hafta sonu başka bir koltuk beğenirim.Eğer başka beğenemezsem son çare bunları almak olucak

gidip gezince daha farklı şeylerde beğenebilirsin
karamsar olma

burcuşum allah kavuştursun arkadaşımmm kıyamam sana ya.80 gün hiç göemeyeceksin offf offf.sabret kuşum az kaldıı sonra hep kollarında olcaksın inş:1hug:

oyy kuzum Allah kawuştursun , ben bugun forumda kayboldum zati.
Bu sabah bambaşka bi kk ile nerde ne var kurcalamaktan akşamı yaptım . .

güle güle kullan canım.hepsi çok güzel.rowentanın falnlı ısıtıcısından evde kullanıyoruz ve çok memnunuz.çok güzel ısıtıyor

Kızlar sevgililer gününde nişanlıma aldığım hediyeler. GS forması, şortu ve konçu:teytey:

Bu bi ton hediye, sepet yaptım-tatlicadiarzu-

Aşkım da bi tişort yaptırmış, üstüne resmimizi bastırmış ve seni seviyorum yazdırmış

sonra bu tamtur yüzüğü almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…