Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Allah kavuştursun ben sana bunu diyip bide bişe sorcaktım bak unuttum
ay hafta sonu bi çift gördüm burda aynı size benziyordu buraya geldinizmi acaba :uhm:

yok hayatım biz değildik naniknanik istanbula gelmedik tüm gün izmitte gezdik izmtte gören olmuş olabilir.. sokaklarda sarılıp öpüşüp koklaşan iki deli aha o biziz... :roflol:

burcuşum allah kavuştursun arkadaşımmm kıyamam sana ya.80 gün hiç göemeyeceksin offf offf.sabret kuşum az kaldıı sonra hep kollarında olcaksın inş:1hug:

nşallah tobcim yaaa :bbo: bu en uzun ayrılğımız olacak en uzun ayrılığımız 60 gündü bu sefer ve inş son kez 80 gün sonrası vız tırızzz:sm_cool:

oyy kuzum Allah kawuştursun , ben bugun forumda kayboldum zati.
Bu sabah bambaşka bi kk ile nerde ne var kurcalamaktan akşamı yaptım . .

evet frum deli etti benide alışmaya çalışıyorum... ama hiç zevkli değil.... :sm_confused:

çok güzel canım.gülegüle kullan :CüvCüv:

ewet canım siemens.
çamaşır ve bulaşık makinasına göre biraz arttı fiyat bizim. 4parça toplam 5225 liraya geldi.

Canım buzdolabın çok güzel.bende siemens aldım.Çamaşır mak. kaldı benim.Sİemensin hangi modeli bu.Ben kurutmalı olanını düşünüyorum ama.Kullanan yada alan varmı kızlar.

Tatlım allah kavuştursun 80 gün değil 80 yıl bekleriz biz onları ya dimi sonunda onlar var çünkü, peki niye bu kadar uuzun seyire falan mı gidio Burcu?
:uhm:

Geldiğinde bekliyorum bliyosun kalmaya
:lepi::enbuyukkk:

ahhhhhhh kuzucuğum kıyamam ben sana a.s.

bi kaç gün dolu dolu beraber geçirdikten sonra ayrılmak çok zor oluyor

seni çok iyi anlıyorum :teselli:

ama biliosun ki hepimizin sayılı günleri kaldı

dua edelim su gibi geçsin zaman :Saruboceq:

Allah kavuştursn canm benm

yok tatlişim yaa seyre gitmeyen cins benimkisi... a.s
denizci ama karada görevli balımyerimseniben
şimdi izni yoktu perşembe nöbet tuttu yorgun argın perşembe akşamı yola çıktı cuma burdaydı cumartesi pazar da gezdik pazar akşamı bindi pazartesi direk mesaiye iniyor :çok üzgünüm: yorgunluğa ve fedarkarlığa bakarmısın:çok üzgünüm: kıyamam ben ona yaaa:asigim: o yüzden sadece haftasonu için gelmek zor oluyor. bir daha ki izni ise taa mayıs 10 da. o zamana kadar görüşemeyeceğiz işte... hayırlısı olsun ondan sonra çok br şey kalmıyor zaten.. en zorlu 3 ay bu....:1hug:

canım arkadaşlarım benim yaaaa.... :1hug: grçekten sizi çok seviyorum ne kadar düşüncelisiniz hepiniz... yerim ben sizi ya.. bakın zaten duygusal günler yaşıyorum daha fazla duyguladırmayın beni :mymeka:

azra3434 mutfak takımın çok şık... fiyatıda uygun.... güle güle kullan.... nerde yaptırdığını bana msj atar mısın?:Saruboceq:

ya arkadaşlar birşey sorcam, hani şu istikbalin kampanyası var yorgan için diyodunuz ya, o kamopanya belli bi miktar alışverişten sonramı geçerliydi ? yoksa sadece yorgan alabiliyouyuz?

birde 29 lira olan tek kişilik yorganmıydı? :) özel tavsiye ettiğiniz bir çeşidi varmı, çokmu sordum :)

ewet canım siemens.
çamaşır ve bulaşık makinasına göre biraz arttı fiyat bizim. 4parça toplam 5225 liraya geldi.

canım sanki biraz fazla vermisler fiat size ben bu aksam is cikisi abimin tanidigi olan bi siemens bayisine gittim. camasır makinesi bulasik makinesi ankastre firin ve cam tablali ankastre ocaga 4250 fiat aldim. birazdaha arastir derim ilk fiat aldigin bayiden satın almamalısın

canım onunkinde buzdolabıda dahil seninkinde yok yerimseniben
bence uyguna almış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…