Allah kavuştursun ben sana bunu diyip bide bişe sorcaktım bak unuttum
ay hafta sonu bi çift gördüm burda aynı size benziyordu buraya geldinizmi acaba :uhm:
burcuşum allah kavuştursun arkadaşımmm kıyamam sana ya.80 gün hiç göemeyeceksin offf offf.sabret kuşum az kaldıı sonra hep kollarında olcaksın inş:1hug:
oyy kuzum Allah kawuştursun , ben bugun forumda kayboldum zati.
Bu sabah bambaşka bi kk ile nerde ne var kurcalamaktan akşamı yaptım . .
darkangelcim istedigin detayi atiyorum umarim isine yarar tatlım
Kızlar sevgililer gününde nişanlıma aldığım hediyeler. GS forması, şortu ve konçu:teytey:
Bu bi ton hediye, sepet yaptım-tatlicadiarzu-
Aşkım da bi tişort yaptırmış, üstüne resmimizi bastırmış ve seni seviyorum yazdırmış
sonra bu tamtur yüzüğü almış
burcucum Allah seni tez zamanda kavuştursun sevdiğine 80 gün 8 dakika gibi su gibi aksın geçsin:Saruboceq:
topik coştu kızlar size doyum olmaz benim mesai bitti ben kaçar yarın grşrk artık öptüm hepinizia.s.ayyy süpersin yaaasırnaşık şey
ewet canım siemens.
çamaşır ve bulaşık makinasına göre biraz arttı fiyat bizim. 4parça toplam 5225 liraya geldi.
kızlar allah kavuştursun demedinz bana bu arada:dilcikar:
80 gün görmeyeceğim sevdiceğimi :çok üzgünüm:
yarın moralim düzelsin size bana sevgililer gününde aldığı albümü ekliyim çok şekerrr :1rolleyes:
çok seviyorum hemde çokkk tam kalbime geldi okkk :asigim:
kızlar allah kavuştursun demedinz bana bu arada:dilcikar:
80 gün görmeyeceğim sevdiceğimi :çok üzgünüm:
yarın moralim düzelsin size bana sevgililer gününde aldığı albümü ekliyim çok şekerrr :1rolleyes:
çok seviyorum hemde çokkk tam kalbime geldi okkk :asigim:
Tatlım allah kavuştursun 80 gün değil 80 yıl bekleriz biz onları ya dimi sonunda onlar var çünkü, peki niye bu kadar uuzun seyire falan mı gidio Burcu?:uhm:
Geldiğinde bekliyorum bliyosun kalmaya:lepi::enbuyukkk:
ahhhhhhh kuzucuğum kıyamam ben sana a.s.
bi kaç gün dolu dolu beraber geçirdikten sonra ayrılmak çok zor oluyor
seni çok iyi anlıyorum :teselli:
ama biliosun ki hepimizin sayılı günleri kaldı
dua edelim su gibi geçsin zaman :Saruboceq:
Allah kavuştursn canm benm
ewet canım siemens.
çamaşır ve bulaşık makinasına göre biraz arttı fiyat bizim. 4parça toplam 5225 liraya geldi.
canım sanki biraz fazla vermisler fiat size ben bu aksam is cikisi abimin tanidigi olan bi siemens bayisine gittim. camasır makinesi bulasik makinesi ankastre firin ve cam tablali ankastre ocaga 4250 fiat aldim. birazdaha arastir derim ilk fiat aldigin bayiden satın almamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?