evet canım sen soyleyince farkettim,modellerde farkli olabilir.
kızlar aldıklarınızı güle güle kulanın
bende bu gün hayalet tuzluk biberlikle, minik slikon kek kalıpları aldım :)
canım bende anladım farketmediğini onun için söyliyim dedim kuzum Şeniz
zaten ankastre ürünler daha pahalı oluyoryerimseniben
bosch markada alabileceği en üst modelleri almış. yerimseniben ay ben markalar ve ürünleri konusunda ihtisas manyağı oldumda :roflol:
burcucum simdi ben fazla fiat almis oluyorum oyleyse :uhm: sen biliyormusun ürünlerinde ankastre varmıydı 5250 nin icinde neler vardi? oyleyse eger bende bosch a bakayim birde ama bosch ve siemensin buzdolaplarindan cok sikayet ediyorlar yakinlarim ben oyuzden buzdolabini sharptan almayi planliyordum 1600 tl fiat vermislerdi sharpin dolabi icinde
kimsenin sohbet bölümünü tınladığı yok artık.herkes çeyizlere dalmış((((((((
yerimseniben
canım onun aldıkları ankastre değil senn bu ankastreeler anca tezgaha falan gömülür. ama bizim kendi evimiz olamyacağı için ankastre bakmıyoruz kuzum. ankastreler elbette biraz daha pahalı. bizim aldıklarımız inox. el izi yapmayandan. vallahi simens ve bosch en iyi markalar beyaz eşyada. herkesde öyle söylüyor ki fiyatlarıda dier markalara göre birazcık daha pahalı ama en iyisi bence. ben çok severek aldım canım benimde bosch.
sen onunkilerle kıyaslama yani hayatım çünkü seninkiler ankastre... evinin mutfağınamobilyasına bir kere gömdürüp senelerce kullanacaksın... yerimseniben
Siemens ve bosch elbette en iyi markalar ancak siemens in ve bosch un bir turkiye montajli urunleri var birde orijin alman üretimli urunleri var hangisini aldigina gore degisir. Buzdolaplarinda orijin alman mali olan modeli XXL modeli birtek o almanyada üretilip montajlaniyor onunda liste fiati 2500 civari enine baya buyuk bi dolap diger modelleride turkiye montajli ve kullanan 3 aile var tanidigim gecen sene ve evvelki sene aldilar hepsi ayni sikayeti ediyorlar sorunlu cikiyo %90 i benim soylemek istedigim buydu. ama zaten beyaz esya isi sans isi belki onlarinki oyle cikti sizlerinkinde bir sorun cikmaz. o kadar arastirdimki su buzdolaplarinda en iyisi hangisi diye artik ihtisasimi yaptim doktorasina gectim diyebilirm
Siemens ve bosch elbette en iyi markalar ancak siemens in ve bosch un bir turkiye montajli urunleri var birde orijin alman üretimli urunleri var hangisini aldigina gore degisir. Buzdolaplarinda orijin alman mali olan modeli XXL modeli birtek o almanyada üretilip montajlaniyor onunda liste fiati 2500 civari enine baya buyuk bi dolap diger modelleride turkiye montajli ve kullanan 3 aile var tanidigim gecen sene ve evvelki sene aldilar hepsi ayni sikayeti ediyorlar sorunlu cikiyo %90 i benim soylemek istedigim buydu. ama zaten beyaz esya isi sans isi belki onlarinki oyle cikti sizlerinkinde bir sorun cikmaz. o kadar arastirdimki su buzdolaplarinda en iyisi hangisi diye artik ihtisasimi yaptim doktorasina gectim diyebilirm
kızlar aldıklarınızı güle güle kulanın
bende bu gün hayalet tuzluk biberlikle, minik slikon kek kalıpları aldım :)
bu model ürünlere tam 4,250 tl fiat aldım
müebbetsevdam aldıklarını güle güle kullan canım..
ama salata kurutucusunu alıcak olan arkadaşların aklında olsun bakırköyde birkaç züccaciyede 10 tl ye düşmüşttü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?