Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım sen soyleyince farkettim,modellerde farkli olabilir.

kızlar aldıklarınızı güle güle kulanın
bende bu gün hayalet tuzluk biberlikle, minik slikon kek kalıpları aldım :)

evet canım sen soyleyince farkettim,modellerde farkli olabilir.

canım bende anladım farketmediğini onun için söyliyim dedim kuzum Şeniz
zaten ankastre ürünler daha pahalı oluyoryerimseniben
bosch markada alabileceği en üst modelleri almış. yerimseniben ay ben markalar ve ürünleri konusunda ihtisas manyağı oldumda :roflol:

burcucum simdi ben fazla fiat almis oluyorum oyleyse :uhm: sen biliyormusun ürünlerinde ankastre varmıydı 5250 nin icinde neler vardi? oyleyse eger bende bosch a bakayim birde ama bosch ve siemensin buzdolaplarindan cok sikayet ediyorlar yakinlarim ben oyuzden buzdolabini sharptan almayi planliyordum 1600 tl fiat vermislerdi sharpin dolabi icinde

yerimseniben
canım onun aldıkları ankastre değil senn bu ankastreeler anca tezgaha falan gömülür. ama bizim kendi evimiz olamyacağı için ankastre bakmıyoruz kuzum. ankastreler elbette biraz daha pahalı. bizim aldıklarımız inox. el izi yapmayandan. vallahi simens ve bosch en iyi markalar beyaz eşyada. herkesde öyle söylüyor ki fiyatlarıda dier markalara göre birazcık daha pahalı ama en iyisi bence. ben çok severek aldım canım benimde bosch.
sen onunkilerle kıyaslama yani hayatım çünkü seninkiler ankastre... evinin mutfağınamobilyasına bir kere gömdürüp senelerce kullanacaksın... yerimseniben

Siemens ve bosch elbette en iyi markalar ancak siemens in ve bosch un bir turkiye montajli urunleri var birde orijin alman üretimli urunleri var hangisini aldigina gore degisir. Buzdolaplarinda orijin alman mali olan modeli XXL modeli birtek o almanyada üretilip montajlaniyor onunda liste fiati 2500 civari enine baya buyuk bi dolap diger modelleride turkiye montajli ve kullanan 3 aile var tanidigim gecen sene ve evvelki sene aldilar hepsi ayni sikayeti ediyorlar sorunlu cikiyo %90 i benim soylemek istedigim buydu. ama zaten beyaz esya isi sans isi belki onlarinki oyle cikti sizlerinkinde bir sorun cikmaz. o kadar arastirdimki su buzdolaplarinda en iyisi hangisi diye artik ihtisasimi yaptim doktorasina gectim diyebilirm

evet canım dediğin gibi şans meselesi bak sitede senelerce arçielik kullandıkları içn arçelik alanlar var. ama bizim mesela arçelikten ağzımız yandı ve bosch bulaşık makinamız tam 15 yaşında ve hala kütür kütür... ne evler değiştirdi ne badireler atlattı deprem gördü gene tık demedi vallahi :roflol: o yüzden bende herşeyimi bosch aldımyerimseniben benim aldığım buzdolabıda son çıkan modeli buzluğu altta olan liste fiyatı 2800 dü düşün işte ben herşey dahil 4500 e aldım. diğer modelerde de mesela fırının üstüne daha yenisi çıkmadı. bulaşık makinasınında... saolsun çok yardımcı oldu.a.s ama inşallah hepimizin yüzü güler en sevmediğim şey zırt pırt çağrılan servislerdir... :CüvCüv:
caniko ben şimdi yatıyorum iyi geceler balımmm...
inşallah gönülüne göre olur seninde....Şeniz

İnsallah servis yuzu gormeyiz canım.. Tesekkur ederim iyi geceler tatli ruyalar tatlımmmmmm.. Amin canım allah hepimizin gönlüne gore verir insallahhh yarin gorusmek uzere

............................................................

Son düzenleme:
kızlar bunlarda benim aldıklarım.salata kurutucum ve limon sıkacağım.limon sıkacağının yanında birde süzgeç vardı ama resmini bulamadım. limon sıkacağı+süzgeç 5 lira salata kurutucu 14 lira

normalde evimde olabildiğince plastik ürün kullanmamayı düşünüyorum ama dışarı pasta götürürken porselen ya da camın kırılma olasılığı olduğu için bunları aldım.mutfak rengime de uydu
uzun kek fanusu 5 lira

yuvarlak kek fanusu tabi ki yeşilini aldım 5 lira

servis kaşıkları seti yeşil rengi 5 lira

bu model ürünlere tam 4,250 tl fiat aldım

canım fırının aşağı yukarı 1300 civarıdır.ocakta 1000e yakındır.aslında aldığın fiyat iyi. ama biraz daha pazarlık yap derim.yalnız seramik ocakları iyi araştır bence.bende seramik düşünüyordum temizlik sıkıntısından dolayı vazgeçtim.hatta burada bir bayan fotolarını koymuştu ocağını temizlemesinin her aşamasını eklemişti.ondan sonra benimde tedirginliğim oldu.

elissa canım senin aldıklarında hayırlı olsun güle güle kullan...

Son düzenleme:

müebbetsevdam aldıklarını güle güle kullan canım..

ama salata kurutucusunu alıcak olan arkadaşların aklında olsun bakırköyde birkaç züccaciyede 10 tl ye düşmüşttü..

müebbetsevdam aldıklarını güle güle kullan canım..

ama salata kurutucusunu alıcak olan arkadaşların aklında olsun bakırköyde birkaç züccaciyede 10 tl ye düşmüşttü..

sağol canım.kayseride ortalama bu fiyattan gidiyor canım.maalesef kayseri pahalı her üründe senağlama alıştım artık diğer illerden fazla para vermeye kötükedihüso

kızlar çok güzel şeyler almışsınız.. güle güle kullanın...

bu arada bosh ürünleri almışsınız.. bilmiyorum ama ben pek sevemedim.. teyzemler kullanıyo memnunlar ama arçeliğin yerini hiçbiri tutmuyor.. dolabın içi kapakları ve küçük plastikleri falan elimizde kalıcak zannediyorum.. teyzemler nasıl kullanıyor anlamış değilim.. bizim arçelikten alınmış kuzenlerimde dahil 4 çamaşır makinesi, buzdolabı falan vardı.. hepsinden çok memnunuz.. sanırm kullanma şeklimizde oldukça önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…