- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ay yerim ben senin cicilerini kızzzzŞeniz güle güle kullan:1hug:
canım çamaşır makinasıının koduna bakayım yarın söyleyeyim olur mu?Canım buzdolabın çok güzel.bende siemens aldım.Çamaşır mak. kaldı benim.Sİemensin hangi modeli bu.Ben kurutmalı olanını düşünüyorum ama.Kullanan yada alan varmı kızlar.
yok canım bizde çook bayi gezdik ama en uygun fiyat burayı bulduk. Birde ankastre daha pahalı gibi gelsede özellikleri bakımından fiyatı düşürebiliyor. İnşallah senin sorduklarınla aynı ürünler değildir benimkisi gerçi artık aldık napalım kazıkda yesekcanım sanki biraz fazla vermisler fiat size ben bu aksam is cikisi abimin tanidigi olan bi siemens bayisine gittim. camasır makinesi bulasik makinesi ankastre firin ve cam tablali ankastre ocaga 4250 fiat aldim. birazdaha arastir derim ilk fiat aldigin bayiden satın almamalısın
canım, bana bu ürünlerin kodlarını yazabilir misin acaba?*bu model ürünlere tam 4,250 tl fiat aldım
yerimseniben
canım onun aldıkları ankastre değil senn bu ankastreeler anca tezgaha falan gömülür. ama bizim kendi evimiz olamyacağı için ankastre bakmıyoruz kuzum. ankastreler elbette biraz daha pahalı. bizim aldıklarımız inox. el izi yapmayandan. vallahi simens ve bosch en iyi markalar beyaz eşyada. herkesde öyle söylüyor ki fiyatlarıda dier markalara göre birazcık daha pahalı ama en iyisi bence. ben çok severek aldım canım benimde bosch.
sen onunkilerle kıyaslama yani hayatım çünkü seninkiler ankastre... evinin mutfağınamobilyasına bir kere gömdürüp senelerce kullanacaksın... yerimseniben
kızlar aldıklarınızı güle güle kulanın
bende bu gün hayalet tuzluk biberlikle, minik slikon kek kalıpları aldım :)
kızlar bunlarda benim aldıklarım.salata kurutucum ve limon sıkacağım.limon sıkacağının yanında birde süzgeç vardı ama resmini bulamadım. limon sıkacağı+süzgeç 5 lira salata kurutucu 14 lira
normalde evimde olabildiğince plastik ürün kullanmamayı düşünüyorum ama dışarı pasta götürürken porselen ya da camın kırılma olasılığı olduğu için bunları aldım.mutfak rengime de uydu
uzun kek fanusu 5 lira
yuvarlak kek fanusu tabi ki yeşilini aldım 5 lira
servis kaşıkları seti yeşil rengi 5 lira
ya arkadaşlar birşey sorcam, hani şu istikbalin kampanyası var yorgan için diyodunuz ya, o kamopanya belli bi miktar alışverişten sonramı geçerliydi ? yoksa sadece yorgan alabiliyouyuz?
birde 29 lira olan tek kişilik yorganmıydı? :) özel tavsiye ettiğiniz bir çeşidi varmı, çokmu sordum :)
karaca 91 prç çatal kaçık bıçak takımı 345 ytl
aynen aynen :lepi:
çünkü kurdeleye takılan takılar öylece kalacak neye koyabiliriz diye düşünmektense en iyisi kese
peki düğün nikah vs. sonunda o keseyi kim taşıyacak :uhm:
niççün CADIARZUTubiş bizim para ve küçük altınlar nişanlımın tarafına gideceği için sanırım kayınvalidem keyifle taşıyacaktır
kına gününe kadar müziklerle uğraşmıştım ben de kaydirigubbakcemile3kızlar çok kötüyüm düğüne az kaldı düğün müziği bulamadım lütfenn yardımmmm
Tubacım nişanlımla öyle konuşmuştuk zaten ihtiyaçlarıda olacak ev yaptırdılar bize.Şİmdiye kadar birlikte kazanıp birlikte harcadılar ailesiyle.
ewet canım siemens.
çamaşır ve bulaşık makinasına göre biraz arttı fiyat bizim. 4parça toplam 5225 liraya geldi.
delikafadulden bu zamanda bana çok pahalı geldi benneyaptımki
ama çok güzeller o da ayrı konu kaydirigubbakcemile3
benim büyle olmadı hiç apla senağlama varımızı yoğumuzu fayansa mutfak dolabına pencereye kapıya laminat a yatırdık
oğulları dilmi yaptırcaklar tabiki.. bu kadar verici olma esra ..alın alın dime biraz kendine de ayır :jeyyar:
Canım benim teşekkürler beni düşündüğün için. 3-5 altın ve biraz para için kimseyle polemiğe girmek istemiyorum takılarım kalacak bana nasıl olsa birde Allah nazardan saklasın çok çalışkan bir kocişim olacak çalışır daha çok şeyler yaparız
canım keşke bizimde kendi evimiz olsada mutfak dolaplarını seçsek, fayansını tazelesek .. .
nerdeeee....:1no2:
bizde beyaz eşyeyle avutuyoruz kendimizi.
evi olanlar çoook şanslı sende öylesin canım benim.
nazarım gunaydın napan gelıyon mu alışverıse bızlen
Allah evi olmayan herkesi ev sahibi de yapar inşallah :Saruboceq:
biz de kirada oturucaz cnmçook zoorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?