Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

HAYATIM dun aldıklarına baktım hepsı harıka hedıyelerde ama ınan cvp yazamadım tam yazcam patron gelıyo kusra bakma balım hayrlı gunlerde kullan tum cıcılerını tatlımŞeniz

Canım buzdolabın çok güzel.bende siemens aldım.Çamaşır mak. kaldı benim.Sİemensin hangi modeli bu.Ben kurutmalı olanını düşünüyorum ama.Kullanan yada alan varmı kızlar.
canım çamaşır makinasıının koduna bakayım yarın söyleyeyim olur mu?
Yalnız kurutmalı olanı ve 8kg full elektronik olanı tavsiye etmedi hiç kimse.
Benimki 7kg olanlardan.

yok canım bizde çook bayi gezdik ama en uygun fiyat burayı bulduk. Birde ankastre daha pahalı gibi gelsede özellikleri bakımından fiyatı düşürebiliyor. İnşallah senin sorduklarınla aynı ürünler değildir benimkisi gerçi artık aldık napalım kazıkda yesek

günaydın,hayırlı sabahlar
başıyazmalıkız seninde eşyaların karakomun gibi olucak galiba ablanınizinde gidiyorsun snaırım.
hayatım, elissa sizinde cicileriniz hayırlı olsun.
müebbet sevdam çokgüzel bir seçim yapmışsın bence beyaz eşyada inşallah alıpiyi günlerde kullanırsın.
azra mutfak takımın hazırmı aldın. işlemesi çok şeker olmuş. iyi günlerde kullan.
böcük tarih belli olmadımı cicim.

aynen burcucum katılıyoruuum süprizzzzz
ay sabah sabah kazık yedim sandımda günaydın bile diyemedim dilim tutuldu :):)
GÜNAYDIN KIZLAAAAAR

kızlar aldıklarınızı güle güle kulanın
bende bu gün hayalet tuzluk biberlikle, minik slikon kek kalıpları aldım :)

güle güle kullan şekerim. kaydirigubbakcemile2

yeşil yeşil mutfağında ne güzel olur bunlar. güle güle kullan yeni cicilerini canım çok şekerler..

[
ekstra birşey almana gerek yok canım tek kişilik 29 çift kişiilk 39 lira ben karta 4 taksit bile yaptırdım ama bazır yerler taksit yapmıyor. bana adamın gösterdiği br de mikro fiberli vardı daha hafifmiş 43 lira falandı çift kişilik ama gerek görmedim natural aldım yani 39 olanı. bence kaçırma başka yerlere baktım marka yorganlar 60-70 ten aşağı değil.

buarada ızlar aldıklarınız çok güzel müebbetsevdam serviz takımı 5 liraya çok uygun onların tanesini 5 liraya görüyorum ben:1shok:
elissa silikon kek kalıbı ah ah benimki silikon düzşamnı aldırmıyor oysa senin aldığın gibi ne güzel şeyler var teflon bile istemiyor anam şaşırdı benimki iyice çok bilmesi bana pek yaramadı

vee beyaz eşya alanlar valla dışları çok güzel göörünüyor şimdilik pek anlamıyorum modelinden falan ama inşallah bozulmadan etmeden kullanırsınız a.s

herkeslere selam :lepi:

aynen aynen :lepi:
çünkü kurdeleye takılan takılar öylece kalacak neye koyabiliriz diye düşünmektense en iyisi kese
peki düğün nikah vs. sonunda o keseyi kim taşıyacak :uhm:

o keseye tüm takılanlar sığacak mı :lepi: öylece elde taşınmaz o kese..hırsızlara davetiye mi çıkartçeniz

Tubiş bizim para ve küçük altınlar nişanlımın tarafına gideceği için sanırım kayınvalidem keyifle taşıyacaktır
niççün CADIARZU

kızlar çok kötüyüm düğüne az kaldı düğün müziği bulamadım lütfenn yardımmmm
kına gününe kadar müziklerle uğraşmıştım ben de kaydirigubbakcemile3

Tubacım nişanlımla öyle konuşmuştuk zaten ihtiyaçlarıda olacak ev yaptırdılar bize.Şİmdiye kadar birlikte kazanıp birlikte harcadılar ailesiyle.

oğulları dilmi yaptırcaklar tabiki.. bu kadar verici olma esra ..alın alın dime biraz kendine de ayır :jeyyar:

ewet canım siemens.
çamaşır ve bulaşık makinasına göre biraz arttı fiyat bizim. 4parça toplam 5225 liraya geldi.

delikafadulden bu zamanda bana çok pahalı geldi benneyaptımki

ama çok güzeller o da ayrı konu kaydirigubbakcemile3

benim büyle olmadı hiç apla senağlama varımızı yoğumuzu fayansa mutfak dolabına pencereye kapıya laminat a yatırdık

canım keşke bizimde kendi evimiz olsada mutfak dolaplarını seçsek, fayansını tazelesek .. .
nerdeeee....:1no2:
bizde beyaz eşyeyle avutuyoruz kendimizi.
evi olanlar çoook şanslı sende öylesin canım benim.

ayy dün fena yoğundum tam sızlere bısey yazcam iş cıkıyodu neysem
komşu park ettım saol
tarıh konusu bellı deıl henuz burcunun cevabını beklıyoruz
bıde bende camasr ve bulasık mak arcelık aldım yıllardır hıc sorun yaşamadık ama ne olursa olsun hersey şans işi
m.sevdam cnm aldıklarını ı gunlerde kullan bende plastık sevmem ama bazen şart oluyor
azra sende ı gunlerde kullan cnm
beyaz esya almış herkes ı gunlerde kullansın ınş ısımlerı unuttumda

canım keşke bizimde kendi evimiz olsada mutfak dolaplarını seçsek, fayansını tazelesek .. .
nerdeeee....:1no2:
bizde beyaz eşyeyle avutuyoruz kendimizi.
evi olanlar çoook şanslı sende öylesin canım benim.

Allah evi olmayan herkesi ev sahibi de yapar inşallah :Saruboceq:
biz de kirada oturucaz cnm çook zoorr

Günaydın Kızlar, çeyizim için aldığım parfüm Oriflame'den sırf dış görüntüsü için almıştım tuvalet aynamda güzel durur die düşünmüştüm ama kokusu da güzelmiş sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…