Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınay bende kullanıyodum bıttı cok guzel ı gunlerde kullan cnm bende aşırı cok var kozmetık yahu

Ayy bu servis takımına bayıldım çokta uygun fiyata almışın canım bende askılıklı istiyorum her an elimin altında gözümün önünde olsun renk renk alamaz mıyız acaba? nerden aldın canım bunu?

[B]Ayyyyy herkese günaydın kızlarrr,

Beyaz eşya alanlar umarım bir sorun çıkarmadan kullanır herkes, biz çamaşır makinamızı bosch tan almıştık.
Cuma da sharp buzdolabı beğendik 2 milyara onu alcaz büyük olasılıkla inox,

Fırın, ocak, bulaşık makinasını da siemens düşünüyoz bakalım yavaş yavaşaalıcaz acelemiz yok nasılsa fazla.
Ama dün resim ekleyemdim ya çatladım burda ctesi akşamı ykm den sarev nevresim takımı aldım pamuk saten 100 ytl indirim vardı.

Birde migrostan kurulama bezi almıştı ya isaura bende aldım 3 tane renkli renkli kaldırdık aşkımın evine.

Bende olsa foto çekerdim ama yok kızlar internettende ekleyemedim dün biliosunuz, anlatıyım dedim bariii
[/B]

sınay bende kullanıyodum bıttı cok guzel ı gunlerde kullan cnm bende aşırı cok var kozmetık yahu

Bende öyle canım parfüm, makyaj malzemesi ,cilt bakım ürünleri hele çeyiz yapmaya başlamadan önce tonlarca para döküyordum bu aralar duruldum Allahtan babam banyoya girdiğinde çıldırıyordu adam senin cilt bakım ürünlerin hiç mi bitmiyor kızım ne zaman açılacak orası bizde traş jeli koysak arada diyordu Babamı bezdirdim Allah kocişlerimize sabır versin valla :roflol::roflol::roflol:

günaydınnn kuzularrrrrr..hastayım ya ben burnum çeşme gibi akıyo valla
senağlama

kızlar ya benim yatak örtüsü almam lazım ama günlük değil şöyle şık bişi ne alayım ben siz ne aldınız?

Tobicim çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar tam hastalık havası..
Buketcim ben öyle çok gösterişli bir yatak örtüsü almadım . 1 tane günlük yatak örtüm var birde çok ağır işli nakış yatak örtüm var. Zaten o ağır yatak örtüleri hem çok yer kaplıyor hemde fazla sereceğimi sanmıyorum. Serip kaldırması zor olur.Tembelmiyim ne :roflol:

saol kuşummm..
buketcim esraya bu konuda katılıyorum.bende almadım..günül olarak güzel pastel tonlarda bi pike aldım onu kullanıcam..bide kremli bordolu işlemeli var onuda ayrıca kullanıcam..esranında dediği gibi çok yer kaplıyo ya..kaldırması dert yıkması dert.bide ne kadar şık olursa olsun..bi kaç kez serdikden sonra gözün alışacak cnm sonra seni boğmaya başlıycam kaldır ser falan..ama hevesin varsa içindede kalamsın tabikaydirigubbakcemile5

esracım haklısın bende üşeniom ama annem işte... bak seninde bi günlük var bide ağır işli bişi böle şık şık sermek için:jeyyar:

canım, bana bu ürünlerin kodlarını yazabilir misin acaba?*
Çok üzüldüm şimdi yaaa......
sahiden kazıklandıkmıkii ama diğer bayiler daha da çok demişti..

çamaşır makinesi 8 kg siemens 12S761 1.270 tl
Bulaşık makinesi siemens 25M830 inox 1240tl
Ankastre Fırın 43S540 850 tl
Ankastre ocak ER 25560 Eu 825 tl

bayilerin liste fiatları cok fazla kabarık mandilincim inanılmaz farklar var bayiler arasinda. bizim satın aldigimiz bayi abimin tanidigiydi bize nerdeyse spot fiatina verdi urunleri.. üzme kendini tatlim alinmis alinmistir yinede güle güle kullanmak nasip etsin allah insallah

bende bi tane şık yatak örtüsü almak istiyorum ama her seferinde nişanlım ne gerek var deyip başımı şişiriyor. . .

geçmiş olsuun canımcım, limonlu sıcacık şeyler iç bugun hep. :teselli:

şekercim bütün ofis hasta karantinaya alcakalr valla bizisırnaşık şey
ama cumartesiye kadar toparlarım..alışveriş günüüü yehuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2

Herkese günaydın kızlarrrrrr iyi bir gün geçirelim inşallahh.. Topicim gecmis olsun tatlim grip icin viks in burun damlasi var bana cok iyi gelmisti iki gunde burun akmam durdu vucud kirginligim gecti eczaneye bi sorup dene istersen

Burcucum canım hiç üzülme 80 gün nedir ki bende nişanlımı 460 gün bekledim hemde hiç izne gelmedi bir an önce bitsin askerlik die seni çok iyi anlıyorum herşey boş geliyor hiç birşeyden zevk almıyorsun 15 ay sinemaya bile gitmemiştim ben, ama günler su misali bitti geriye baktım ki 7 ay olmuş geleli şimdi düğünümüze gün sayıyoruz düşün artık Allah kavuştursun Tatlım önemli olan sağlıcakla kavuşmanız :1hug:

Benim ağır olan nakış yakat örtümü teyzem ablama işledi ablamda 6-7 senelik evli 2 defa serdi. Banada o verdi almadım. Sırf çeyiz serildiği gün sereceğim sonra yallah sandığa bendende yiğenlerime miras kalır :)) Valla ben 300-400-500 acırım o kadar veremem. Heleki paraya çok ihtiyacımız olduğu şı dönmelerde. Buketcim ben yatak örtüsü yerine çok şık kırmızı saten- pamuk karışık Pierre Cardenden nevresim takımı almıştım.

Herkese günaydın kızlarrrrrr iyi bir gün geçirelim inşallahh.. Topicim gecmis olsun tatlim grip icin viks in burun damlasi var bana cok iyi gelmisti iki gunde burun akmam durdu vucud kirginligim gecti eczaneye bi sorup dene istersen

ayy saol azracımm sorarım valla geçsin hemen pis hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…