- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sınay bende kullanıyodum bıttıcok guzel ı gunlerde kullan cnm bende aşırı cok var kozmetık yahu
Tobicim çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar tam hastalık havası..
Buketcim ben öyle çok gösterişli bir yatak örtüsü almadım . 1 tane günlük yatak örtüm var birde çok ağır işli nakış yatak örtüm var. Zaten o ağır yatak örtüleri hem çok yer kaplıyor hemde fazla sereceğimi sanmıyorum. Serip kaldırması zor olur.Tembelmiyim ne :roflol:
Tobicim çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar tam hastalık havası..
Buketcim ben öyle çok gösterişli bir yatak örtüsü almadım . 1 tane günlük yatak örtüm var birde çok ağır işli nakış yatak örtüm var. Zaten o ağır yatak örtüleri hem çok yer kaplıyor hemde fazla sereceğimi sanmıyorum. Serip kaldırması zor olur.Tembelmiyim ne :roflol:
canım, bana bu ürünlerin kodlarını yazabilir misin acaba?*
Çok üzüldüm şimdi yaaa......
sahiden kazıklandıkmıkii ama diğer bayiler daha da çok demişti..
geçmiş olsuun canımcım, limonlu sıcacık şeyler iç bugun hep. :teselli:
aynen aynen benimkide aynı şeyi dio zaten:mymeka:bende bi tane şık yatak örtüsü almak istiyorum ama her seferinde nişanlım ne gerek var deyip başımı şişiriyor. . .
kızlar allah kavuştursun demedinz bana bu arada:dilcikar:
80 gün görmeyeceğim sevdiceğimi :çok üzgünüm:
yarın moralim düzelsin size bana sevgililer gününde aldığı albümü ekliyim çok şekerrr :1rolleyes:
çok seviyorum hemde çokkk tam kalbime geldi okkk :asigim:
Herkese günaydın kızlarrrrrr iyi bir gün geçirelim inşallahh.. Topicim gecmis olsun tatlim grip icin viks in burun damlasi var bana cok iyi gelmisti iki gunde burun akmam durdu vucud kirginligim gecti eczaneye bi sorup dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?