- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Burcucum canım hiç üzülme 80 gün nedir ki bende nişanlımı 460 gün bekledim hemde hiç izne gelmedi bir an önce bitsin askerlik die seni çok iyi anlıyorum herşey boş geliyor hiç birşeyden zevk almıyorsun 15 ay sinemaya bile gitmemiştim ben, ama günler su misali bitti geriye baktım ki 7 ay olmuş geleli şimdi düğünümüze gün sayıyoruz düşün artık Allah kavuştursun Tatlım önemli olan sağlıcakla kavuşmanız :1hug:
Benim ağır olan nakış yakat örtümü teyzem ablama işledi ablamda 6-7 senelik evli 2 defa serdi. Banada o verdi almadım. Sırf çeyiz serildiği gün sereceğim sonra yallah sandığa bendende yiğenlerime miras kalır :)) Valla ben 300-400-500 acırım o kadar veremem. Heleki paraya çok ihtiyacımız olduğu şı dönmelerde. Buketcim ben yatak örtüsü yerine çok şık kırmızı saten- pamuk karışık Pierre Cardenden nevresim takımı almıştım.
herkese teşekkür ederim. yeni bişiler alanlar güle güle kullanının inşallah. Tobi geçmiş olsun, tuzlu su yap, burnuna çek, sonra hönkür :)
herkese teşekkür ederim. yeni bişiler alanlar güle güle kullanının inşallah. Tobi geçmiş olsun, tuzlu su yap, burnuna çek, sonra hönkür :)
kızlar çok güzel şeyler almışsınız.. güle güle kullanın...
bu arada bosh ürünleri almışsınız.. bilmiyorum ama ben pek sevemedim.. teyzemler kullanıyo memnunlar ama arçeliğin yerini hiçbiri tutmuyor.. dolabın içi kapakları ve küçük plastikleri falan elimizde kalıcak zannediyorum.. teyzemler nasıl kullanıyor anlamış değilim.. bizim arçelikten alınmış kuzenlerimde dahil 4 çamaşır makinesi, buzdolabı falan vardı.. hepsinden çok memnunuz.. sanırm kullanma şeklimizde oldukça önemli..
tobı gecmış olsun hemen ağlama nen ı bak kendıne bol bol protakal ye iç bıseyler yap sıcak suya karabıber lımon sık iç bıraz tadıkötu ama etkılı yada soğan cok ıyı gelır suyu yanı gecmıs olsun tekrar
sınay ben odamda saklıyom kozmetık urunlerı ıkı ablam ıkı yengem var allahh bezdırdıler benı canımdan 4 tane parfum dıbıne gelmış kapım brgun acık kalmış:roflol: sımdık kılıtlıyom anahtarı saklıyom haa bıde 2 kız yığenım varkı aman benden meraklılar makyajsız cıkmazlar dısarı sende olsan kılıtlerdın odanı değil mı
ben pek kullanmam parfum bıle cevrecıyım az ama yatak odamda aynanın önu dolsun taşsın ısterım cok severımde
HAYATIM küstum sana bu kezde okadr gule gule kullan dedım sen görmedın:dilcikar:
kız koptum allah seni ne yapmasın ya:roflol:
ne biliiimmm ya, hönkürden başka bi kelime bulamadım tarif etcek:dance:kaydirigubbakcemile3
Ayyy canım anlıyorum seni bizde 3 kız kardeşiz ama keşke yanımda olsalarda parfümümü kullansalar böcüğüm valla onların varlığıda yokluğuda bir dert biri Uludağ Üniv.de diğeride Kocatepe Üniv.de okuyo ayda yılda zor geliolar hatta bana telefon açıp abloşum falan die yağlayıp parfüm aldırıyorlar çok fenalar valladelikafadulden sizin aile epey kalabalık desene oohh valla tadını çıkar tatlım evlenince çok özlücez bu günlerimizisenağlama
kızlar bunlarda benim aldıklarım.salata kurutucum ve limon sıkacağım.limon sıkacağının yanında birde süzgeç vardı ama resmini bulamadım. limon sıkacağı+süzgeç 5 lira salata kurutucu 14 lira
o keseye tüm takılanlar sığacak mı :lepi: öylece elde taşınmaz o kese..hırsızlara davetiye mi çıkartçeniz
günaydınnn kuzularrrrrr..hastayım ya ben burnum çeşme gibi akıyo valla
senağlama
kızlar ya benim yatak örtüsü almam lazım ama günlük değil şöyle şık bişi ne alayım ben siz ne aldınız?
kız koptum allah seni ne yapmasın ya:roflol:
böcüküm valla allah sabırlar versin kuşum ya o kadar bayan aman yarabbim kız anında parfüler pır valla..kitle kitle..benimde odamın kapısı kilitli..çeyizler hep odamda çingene çadırı gibi valla odam herşey üst üste..komşular ikide bir ne aldın kız diyip diyip giriyolar kkitledim bende
yaa kızlar eklenti ayarlarına geliyorum eklenti ekle diyorum bugünde o açılmıyo. Url den yapıştırıcam altı üstü hazırladım resmi ama niye açılmıo ben mi bir yerde hata yapıorum bi el atsanız ya şu işe?????senağlama
kızlar çok güzel şeyler almışsınız.. güle güle kullanın...
bu arada bosh ürünleri almışsınız.. bilmiyorum ama ben pek sevemedim.. teyzemler kullanıyo memnunlar ama arçeliğin yerini hiçbiri tutmuyor.. dolabın içi kapakları ve küçük plastikleri falan elimizde kalıcak zannediyorum.. teyzemler nasıl kullanıyor anlamış değilim.. bizim arçelikten alınmış kuzenlerimde dahil 4 çamaşır makinesi, buzdolabı falan vardı.. hepsinden çok memnunuz.. sanırm kullanma şeklimizde oldukça önemli..
günaydın,hayırlı sabahlar
başıyazmalıkız seninde eşyaların karakomun gibi olucak galiba ablanınizinde gidiyorsun snaırım.
hayatım, elissa sizinde cicileriniz hayırlı olsun.
müebbet sevdam çokgüzel bir seçim yapmışsın bence beyaz eşyada inşallah alıpiyi günlerde kullanırsın.
azra mutfak takımın hazırmı aldın. işlemesi çok şeker olmuş. iyi günlerde kullan.
böcük tarih belli olmadımı cicim.
yeşil yeşil mutfağında ne güzel olur bunlar. güle güle kullan yeni cicilerini canım çok şekerler..
[
buarada ızlar aldıklarınız çok güzel müebbetsevdam serviz takımı 5 liraya çok uygun onların tanesini 5 liraya görüyorum ben:1shok:
vee beyaz eşya alanlar valla dışları çok güzel göörünüyor şimdilik pek anlamıyorum modelinden falan ama inşallah bozulmadan etmeden kullanırsınız a.s
m.sevdam cnm aldıklarını ı gunlerde kullan bende plastık sevmem ama bazen şart oluyor
Ayy bu servis takımına bayıldım çokta uygun fiyata almışın canım bende askılıklı istiyorum her an elimin altında gözümün önünde olsun renk renk alamaz mıyız acaba? nerden aldın canım bunu?
güle güle kullan
tıksam içine sığmazmı
sen ni yaptın müdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?