Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tobı gecmış olsun hemen ağlama nen ı bak kendıne bol bol protakal ye iç bıseyler yap sıcak suya karabıber lımon sık iç bıraz tadıkötu ama etkılı yada soğan cok ıyı gelır suyu yanı gecmıs olsun tekrar

sınay ben odamda saklıyom kozmetık urunlerı ıkı ablam ıkı yengem var allahh bezdırdıler benı canımdan 4 tane parfum dıbıne gelmış kapım brgun acık kalmış:roflol: sımdık kılıtlıyom anahtarı saklıyom haa bıde 2 kız yığenım varkı aman benden meraklılar makyajsız cıkmazlar dısarı sende olsan kılıtlerdın odanı değil mı
ben pek kullanmam parfum bıle cevrecıyım az ama yatak odamda aynanın önu dolsun taşsın ısterım cok severımde

herkese teşekkür ederim. yeni bişiler alanlar güle güle kullanının inşallah. Tobi geçmiş olsun, tuzlu su yap, burnuna çek, sonra hönkür :)

ahh ahh hatırlatmayın bana o günleri uleyyyynn

walla çok mantıklı yaptığın şekerim yaa.bende öle bişi yapsam süper olacak

herkese teşekkür ederim. yeni bişiler alanlar güle güle kullanının inşallah. Tobi geçmiş olsun, tuzlu su yap, burnuna çek, sonra hönkür :)

hönkürrsırnaşık şeysırnaşık şey

HAYATIM küstum sana bu kezde okadr gule gule kullan dedım sen görmedın:dilcikar:

kız koptum allah seni ne yapmasın ya:roflol:

böcüküm valla allah sabırlar versin kuşum ya o kadar bayan aman yarabbim kız anında parfüler pır valla..kitle kitle..benimde odamın kapısı kilitli..çeyizler hep odamda çingene çadırı gibi valla odam herşey üst üste..komşular ikide bir ne aldın kız diyip diyip giriyolar kkitledim bende

kullanma seklinde ziyade canım nere üretimli oldugu cok onemli modelin. Misal veriyorum arceligin ust model camasir makineleri hep LG üretimidir. ve cok saglam güzel makinedir. Ama yeni nesil alt model arcelik camasir makineleri cok kaliteli olmuyor maalesef cunku yerli montaj ben yerli montaj elektronik ve beyaz esyalardan cok cekiniyorum... Cooook oncelerindede arcelik siemens patentli cikariyordu camasir ve bulasik makinelerini. Yani kaliteli dedigimiz eski makinelerimiz motoru siemens markasi arcelikti :roflol:

Ayyy canım anlıyorum seni bizde 3 kız kardeşiz ama keşke yanımda olsalarda parfümümü kullansalar böcüğüm valla onların varlığıda yokluğuda bir dert biri Uludağ Üniv.de diğeride Kocatepe Üniv.de okuyo ayda yılda zor geliolar hatta bana telefon açıp abloşum falan die yağlayıp parfüm aldırıyorlar çok fenalar valladelikafadulden sizin aile epey kalabalık desene oohh valla tadını çıkar tatlım evlenince çok özlücez bu günlerimizisenağlama

aYY EN SONUNDA EKLEYEBİLDİM RESMİMİ EN SON ALDIĞIM NEVRESİM TAKIMIM KIZLAR BAKIN BABAKLIM BEĞENİCEKMİSİNİZ?

bızde tam tersı 5caz kardesık hepsıyle aynı mahallede oturuyok cok buyuk bı dert vallasenağlama ağlaycam tutman benı
hergun olmadı ıkı aksamda torun torba coluk cocuk bızdeler gurultuden anam ağlıyo valla bende tam tersı keske evlensemde uzağa gtsem dıom anne babama ykın olam yeter dıom(annem babam nığdede yasıo)bıktım usandım 5 yığenım var 4 kardesım evlı ben tek kaldım bekar hıc dertlerı bıtmıyo
butun dertler yakınsın dıe senı buluyo

kız böcük dün nişalım dediki hani bu istanbulda buluşma varya..sen gidemezsen temsilen yenge gitsin dedi...absinin nişanlısı (beni kızdırıyo işde)...bu siteyi bilmiyo o ama arkadşlarımla buluşcam snamış eltim ben gidiyim demiş.
elimde kalcaktı valla..banane yollamam valla böcük,burcu,esra,buket,melis... herkes benim arkadaşım Çok üzgünüm çoook

gazetelerde üçüncü sayfa haberi olmak istemyiorum...istanbul çeyiz alışverişi buluşmasına gidemeyen D..yerine eltisnin gitmesiyle cinnet geçirirp terör estirdi..saçı başı yollunan eltii tüm uğraşlara rağmen saçları yerine getirilemedi..olaydan sonra gazetecilerin pişmanmısınız sorusuna "hayır yine olsa yine yolarım" diye cvp veren D..nin rahat tavrı gözden kaçmadı...-tatlicadiarzu-

güle güle kullan

o keseye tüm takılanlar sığacak mı :lepi: öylece elde taşınmaz o kese..hırsızlara davetiye mi çıkartçeniz

tıksam içine sığmazmı
sen ni yaptın müdür

günaydınnn kuzularrrrrr..hastayım ya ben burnum çeşme gibi akıyo valla
senağlama

geçmişler olsun
iklamur iç

kızlar ya benim yatak örtüsü almam lazım ama günlük değil şöyle şık bişi ne alayım ben siz ne aldınız?

sendin galiba casandradan yatak örtüsü alan
bende almak istiyorum ondan günlük için

yaa kızlar eklenti ayarlarına geliyorum eklenti ekle diyorum bugünde o açılmıyo. Url den yapıştırıcam altı üstü hazırladım resmi ama niye açılmıo ben mi bir yerde hata yapıorum bi el atsanız ya şu işe?????senağlama

benımde yengem(küçük abmle aynı evde yasıyok) benım esyalarımı odama tıktı zaten odam cok kucuktu sonra pc aldılar elımdensenağlama kendı odalarına koydular sonra bende kızdım odamdakı ceyısımı annemın odasına koydum annem babam ıst olmadıkları ıcın napım bana koyma odanda toplu dursun derdı ama toplu durmak deıl anladın mı:jeyyar: benı bı odayla sınırlayacak sanıyo o tılkı ıse bende kuyruğu:jeyyar: neysem suan odamda bıseycık yok genısledı annem baza almıstı oda doldu bakalım gerısını nereye koycam CADIARZU

url kopyala saru kutuya yapıstır orda cıkan http yzısı sıl yapıstrmadan once

canım benim annemde yıllardır beko ve vestel kullanır hiçbirşey olmadı çok şükür.elbette kullanım çok önemli ama yaptığım araştırma da sadece siemens ve bosch ta şikayet yok.alman ürünü olduğu için hiç şikayet yazan görmedim.bakalım inşallah iyi olur...a.s.

sağol canım benim daha iyisi sizlerin olsun a.s.

yeşil yeşil mutfağında ne güzel olur bunlar. güle güle kullan yeni cicilerini canım çok şekerler..

sağol canım.inşallah.mutfağımın %95 i yeşil oldu hihoyyyt mutfak yeşil renk olması gerektiği için yeşile yüklendim hep :) :1hug:

amin canım. inşallah hepimiz seve seve güzel günlerde kullanırız.canım aldığım ürünler gondol diye bir markanın.hatta aynısını oktay usta yeşil elma da gelen konuklarına hediye ediyor üyük bir kutunun içinde.diğer servis setleride var inşallah onları da alacağım.. internetten gondol plastik derseniz çok rahat bulursunuz gülüm a.s.

m.sevdam cnm aldıklarını ı gunlerde kullan bende plastık sevmem ama bazen şart oluyor

amin canım teşekkür ederim a.s.

canım bunun markası gondol.internetten gondol plastik dersen iletişim bilgilerinden satış yerlerini öğrenebilirsin.ben kayseride bulamamıştım ilk oktay ustada görmüştüm.kayseride bulamayınca mail attım onlarda bana satış yerlerini söylediler o şekilde buldum.canım bu set tek tek satılmıyor diye biliyorum çünkü kutunun içindeydi hepsi.yalnız daha 7-8 parça eksik servis kaşıklarından onlar tek tek satılıyor olabilir. a.s. :1hug:

güle güle kullan

amin canım inşallah.sende aldıklarını

Son düzenleme:

tıksam içine sığmazmı
sen ni yaptın müdür

kesem vardı ama elime bilem almadım kaydirigubbakcemile3

takıdan sona girdik gelin odasına aldılar kurdelelri tıktılar bi poşetin içine poşetide babanemin çantasına kaydirigubbakcemile3 biz balayından dönene ka babam sakladı

sona epsini bozdırdık borçların bi kısmını kapattık sadece bilenzikler kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…