kesem vardı ama elime bilem almadım kaydirigubbakcemile3
takıdan sona girdik gelin odasına aldılar kurdelelri tıktılar bi poşetin içine poşetide babanemin çantasına kaydirigubbakcemile3 biz balayından dönene ka babam sakladı
sona epsini bozdırdık borçların bi kısmını kapattık sadece bilenzikler kaldı
Canlarım mutfağım için köşem düşünüyorum çünkü masa ve sandalye beğendiğim modeller çok pahalı
bızde tam tersı 5caz kardesık hepsıyle aynı mahallede oturuyokcok buyuk bı dert vallasenağlama ağlaycam tutman benı
hergun olmadı ıkı aksamda torun torba coluk cocuk bızdeler gurultuden anam ağlıyo valla bende tam tersı keske evlensemde uzağa gtsem dıom anne babama ykın olam yeter dıom(annem babam nığdede yasıo)bıktım usandım 5 yığenım var 4 kardesım evlı ben tek kaldım bekar hıc dertlerı bıtmıyo
butun dertler yakınsın dıe senı buluyo
Vahh kardeşim vahh Allah sabır versin valla yaranı deştim herhalde bu kadar dertli olduğunu bilmiyordum kafamçokkarıştıneysem Allah büyük dertler vermesin hepimiz bi şekil yuvarlanıyoz hayat yolunda a.s
hımm anladım
peki bi soru daha kurdeleyi poşetin içine tıktınız ya
iğneler ele batmazmı :roflol:
ben pembeyi sevdim
ama mutfağın nasıl onuda düşün renk için
bende bu tarzları çok beğeniyorum almayıda düşünüyordum seninde dediğin gibi alt sandık herşeyi toplar diye ama mutfağımda onu koymak için biyer yok mecburum normal masa almaya
Sinay bence çok güzeller. Bizde aşkımla mutfağımızda bu tarz köşe takımı olsun çok istemiştik ama maalesef mutfağımızküçük olduğu için sığmadı. Bence hem şık hemde çok kullanışlılar.
Canlarım mutfağım için köşem düşünüyorum çünkü masa ve sandalye beğendiğim modeller çok pahalı istikbalden köşem sordum fiyatlar uçuyor bunu geçen hafta mağazasında sormuştum 375 TL dediler hemde köşem daha rahat oturum açısından altı da sandıklı mutfak önlüklerini asmayı sevmiyorum bunların altına katlar koyarım masa örtülerini falan derli toplu olur die düşündüm sizce hangi renk?annem ısrarla krem olan diyor teyzem temizliği sorun olabilir dedi ama temizlik açısından problem olmaz deri çünkü ama pembe de çok şeker fisfisfis
sinaycım bak birde böyle modeller var istersen ..
DarkAngel hisar ın teflonu hem çok şık hem çok güsel :)
meraba kızçeler teflon tencere takımı arıyorum ne önerirsiniz?
Mutfağımda hep canlı renkler kullancam canım halımıda cicili bicili almayı düşüyorum inş. yer problemi yaşamayacam fikrin için teşekkürler...
Esracım canım valla istanbulda yaşayacak herkeste aynı sorun büyük evlerin kirası yüksek İstanbula gelin gitseydim çadır kurardık herhal aşkımla :roflol:Allahtan Konyada kiralar çok düşük 160 m2 ankastre mutfaklı güvenlikli lüks daireler 350-400 arası en lüks ev 500 yani köşeler gerçekten kullanım açısından süperler bende sırf o yüzden almayı düşünüyorum bana kalsa cam masa ve renkli bar sandalyeleri alacaktım mutfağıma ama annem hadi gençler neysede anneannen falan geldiğinde 80 yaşında kadını bar sandalyesine nasıl oturtcan dedi mantıklı dedi sanırım :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?