Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol:sırnaşık şey

tobı sen ı deılsın nan:roflol:

ıkraa aldıkların cok guzel ı gunlerde kullan bısey dıycem ama ınanmıycksınız ınanmayanı vururum leenn
ruyamda bköydekı zuccacıyelerden bende bunlardan aldım ama ruyamda delırıyom galıba
bıde ben o kırmızı kaplıden cok gordum ama onun ıkı tarafı kalplı sıyah beyaz olanını arıyom bulamıyom yaa bulursam alcam hemen

[/URL][/IMG]

Kızlar çok şükür ekledim göbeğim çatladı dünden beri geçe haftaki sınavım bile daha kolaydı.

Uğur böcüğümün sayesinde ekledim vallaa, teşekkür ederim yaa hızır sevis gibisin maşşallah.

Cumartesi ykm den aldığım sarev nevresim takımı 100 yt kızlar. İndirim vardı kaçırmadım bakalım beğenicekmisiniz?

Son düzenleme:
ikraaa, güle güle kullan hepsi de birbirinden tatlı.
Ama mumulukları net göremedim anlayamadım nasıl bişey olduğunu :bbo:

kısmet
kira derdi olmasında bunada şükür

uğur böcüğü elisaa arsima
mandilin
sağolun kızlar

rica ederiz şeker

[Cumartesi ykm den aldığım sarev nevresim takımı 100 yt kızlar. İndirim vardı kaçırmadım bakalım beğenicekmisiniz?

güle güle kullan

ikra güle güle kullan

Son düzenleme:

sendin galiba casandradan yatak örtüsü alan
bende almak istiyorum ondan günlük için

evet cnm günlük kullanmak için almış annem

çok güzell ve mutfakta köşe takımı çok kullanışlı ben tavsiye ederim biz kullandık hihoyyyt

hahaha telefon tencere icada bakkkaydirigubbakcemile5

kız sus töbe de napcan kira evi delimisin bak bi evlencez 5 aydan az kaldı ev belli değil nerde nasıl biyerde oturcaz belli değil:1no2:

Böcüküm buluşma Nisan başına olursa ben alır getiririm sana o tabaktan kafana takma sen :)) Fanatik aşkım için alıştım ya bende buralarda bulunuyor .Ay buda rüşvet gibi oldu he nisan başına ayarla buluşmayı tabağı kap gibi :roflol::roflol:

ikraa aldıkların çok cici canım iyi günlerde kullan sende,

Tuzluğun var ya ben de taçtan almıştım aynısını benimkisinin karabiberliği siyah sadece ama 7 ytl idi..

Annem de eminönünde 5 ytl ye görmüş ama alıdık artık...

İkra aldıkların cok güzel şeyler güle güle kullan tatlım..

evet cnm günlük kullanmak için almış annem

bende istiyorm :dilcikar:

rüşvetçi toprik

ben de gördüm bunları ..mutfağımızda köşe boş yer olsaydı alıcaktık biz de ..çok uygun fiyatı

hadi yakafamçokkarıştı ben şimdi aldığım yere gider solerim bu fiyatmış diye bak şimdi moralim bozuldu :) ama ben onu telafi ederim saol arkadaşım

hadi yakafamçokkarıştı ben şimdi aldığım yere gider solerim bu fiyatmış diye bak şimdi moralim bozuldu :) ama ben onu telafi ederim saol arkadaşım

Ayy canım yaa bozma moralini bize neleri düttürüyolar piayasada bir görsenn ama ucuza aldıklarımda oluyo tabii, ikisi birbirini dengeliyor sonuçta..

Takma sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…