Canım bu çok güzelll ama çok pahalıdır ya nerden bu?ne kadar ki?:uhm:
ya inanmayacaksınız ama ben bu yazıları telefon tencere diye okudum :1shok: alla alla o nasıl bişi ki diyorum kendi kendimee.tam foto koysana cnm merak ettim diycektim..şöle bidaha okudum aman yarabbim skandal:1shok: nerden ne çıkarmışım.bu siteden beni atsalar yeri yani hakkettim:bbo:
Annen doğru düşünmüş canım ya :1rolleyes: Ah ah kira olsaydı kesin odaları küçük olsad olurdu ama mutfağım büyük olsun isterdim.Çok seviyorum büyük mutfakları Kendi evimiz olduğu için öyle bir şansımızda yok.
uğur böcüğü elisaa arsima
mandilin
sağolun kızlar
[Cumartesi ykm den aldığım sarev nevresim takımı 100 yt kızlar. İndirim vardı kaçırmadım bakalım beğenicekmisiniz?
sendin galiba casandradan yatak örtüsü alan
bende almak istiyorum ondan günlük için
Canlarım mutfağım için köşem düşünüyorum çünkü masa ve sandalye beğendiğim modeller çok pahalı istikbalden köşem sordum fiyatlar uçuyor bunu geçen hafta mağazasında sormuştum 375 TL dediler hemde köşem daha rahat oturum açısından altı da sandıklı mutfak önlüklerini asmayı sevmiyorum bunların altına katlar koyarım masa örtülerini falan derli toplu olur die düşündüm sizce hangi renk?annem ısrarla krem olan diyor teyzem temizliği sorun olabilir dedi ama temizlik açısından problem olmaz deri çünkü ama pembe de çok şeker fisfisfis
ya inanmayacaksınız ama ben bu yazıları telefon tencere diye okudum :1shok: alla alla o nasıl bişi ki diyorum kendi kendimee.tam foto koysana cnm merak ettim diycektim..şöle bidaha okudum aman yarabbim skandal:1shok: nerden ne çıkarmışım.bu siteden beni atsalar yeri yani hakkettim:bbo:
Annen doğru düşünmüş canım ya :1rolleyes: Ah ah kira olsaydı kesin odaları küçük olsad olurdu ama mutfağım büyük olsun isterdim.Çok seviyorum büyük mutfakları Kendi evimiz olduğu için öyle bir şansımızda yok.
Cumartesi ykm den aldığım sarev nevresim takımı 100 yt kızlar. İndirim vardı kaçırmadım bakalım beğenicekmisiniz?
canım bu hangi marka bilmiyorum ama buna benzer görmüştüm küçüm mobilyacılarda. Sorarım hafttasonu.
evet cnm günlük kullanmak için almış annem
Böcüküm buluşma Nisan başına olursa ben alır getiririm sana o tabaktan kafana takma sen :)) Fanatik aşkım için alıştım ya bende buralarda bulunuyor .Ay buda rüşvet gibi oldu he nisan başına ayarla buluşmayı tabağı kap gibi :roflol::roflol:
[
Canlarım mutfağım için köşem düşünüyorum çünkü masa ve sandalye beğendiğim modeller çok pahalı istikbalden köşem sordum fiyatlar uçuyor bunu geçen hafta mağazasında sormuştum 375 TL dediler hemde köşem daha rahat oturum açısından altı da sandıklı mutfak önlüklerini asmayı sevmiyorum bunların altına katlar koyarım masa örtülerini falan derli toplu olur die düşündüm sizce hangi renk?annem ısrarla krem olan diyor teyzem temizliği sorun olabilir dedi ama temizlik açısından problem olmaz deri çünkü ama pembe de çok şeker fisfisfis
hımm anladım
peki bi soru daha kurdeleyi poşetin içine tıktınız ya
iğneler ele batmazmı :roflol:[/QUOTE
kurdeleyi güzelce katlıceksin ... poşetle de voleybol oynamicen nie batın eline la kaydirigubbakcemile3
]
sinaycım bak birde böyle modeller var istersen ..
çok güzel ama pahalıdır bunlar CADIARZU
ikraa aldıkların çok cici canım iyi günlerde kullan sende,
Tuzluğun var ya ben de taçtan almıştım aynısını benimkisinin karabiberliği siyah sadece ama 7 ytl idi..
Annem de eminönünde 5 ytl ye görmüş ama alıdık artık...
hadi yakafamçokkarıştı ben şimdi aldığım yere gider solerim bu fiyatmış diye bak şimdi moralim bozuldu :) ama ben onu telafi ederim saol arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?