kız böcük dün nişalım dediki hani bu istanbulda buluşma varya..sen gidemezsen temsilen yenge gitsin dedi...absinin nişanlısı (beni kızdırıyo işde)...bu siteyi bilmiyo o ama arkadşlarımla buluşcam snamış eltim ben gidiyim demiş.
elimde kalcaktı valla..banane yollamam valla böcük,burcu,esra,buket,melis... herkes benim arkadaşım Çok üzgünüm çoook
gazetelerde üçüncü sayfa haberi olmak istemyiorum...istanbul çeyiz alışverişi buluşmasına gidemeyen D..yerine eltisnin gitmesiyle cinnet geçirirp terör estirdi..saçı başı yollunan eltii tüm uğraşlara rağmen saçları yerine getirilemedi..olaydan sonra gazetecilerin pişmanmısınız sorusuna "hayır yine olsa yine yolarım" diye cvp veren D..nin rahat tavrı gözden kaçmadı...-tatlicadiarzu-
kızlar merhaba ben yaklaşık iki senelik evliyim sizide uzun süredir takip ediyorum sizin sayenizde görüpde aldığım bazı şeyleri paylaşmak istedim hem sizede fikir olur hepinize teşekkürler takip etmeye devam edicem bu arada :sm_cool: son olarak bievin ürünlerinden almak istiyenler için alibeyköy cengiz topel caddesinde evim züccaciye var oradan bulabilirler bi çok ürün var bievin sitesindeki fiyatlardan da daha uygun hepinize sevgiler...
ikraa, güle güle kullan aldıklarını. eyüp almode bakıcaktım. orda daha pahalıdır kesin ama eminönü en ucuzuymuş oraya gidem en iismi kavanozum eksik onlardan alıcam.
ya inanmayacaksınız ama ben bu yazıları telefon tencere diye okudum :1shok: alla alla o nasıl bişi ki diyorum kendi kendimee.tam foto koysana cnm merak ettim diycektim..şöle bidaha okudum aman yarabbim skandal:1shok: nerden ne çıkarmışım.bu siteden beni atsalar yeri yani hakkettim:bbo:
hastalıktan yazıları karıştırıyo oalbilirsin tobicim benide neşelendirdin burda Şeniz
sinay pembeyi çok severim ama köşede güzel durmamış. mandilin bulduğu çok güzelmiş aama fiyatıda güzeldir tahminimce.[/COLOR]
Ayy canım yaa bozma moralini bize neleri düttürüyolar piayasada bir görsenn ama ucuza aldıklarımda oluyo tabii, ikisi birbirini dengeliyor sonuçta..
Takma sende
[/URL][/IMG]
Kızlar çok şükür ekledim göbeğim çatladı dünden beri geçe haftaki sınavım bile daha kolaydı.
Uğur böcüğümün sayesinde ekledim vallaa, teşekkür ederim yaa hızır sevis gibisin maşşallah.
Cumartesi ykm den aldığım sarev nevresim takımı 100 yt kızlar. İndirim vardı kaçırmadım bakalım beğenicekmisiniz?
Böcüküm buluşma Nisan başına olursa ben alır getiririm sana o tabaktan kafana takma sen :)) Fanatik aşkım için alıştım ya bende buralarda bulunuyor .Ay buda rüşvet gibi oldu he nisan başına ayarla buluşmayı tabağı kap gibi :roflol::roflol:
netten resmı secerken buyutup öle ekle seker yada url adresı yoksa ımagezhack yaparken 320*240 resıze ımage seç boyut normal olur
gule gule kullan cnm ne demekŞeniz
Pashmina:dilcikar:
kızlar bunlarda benim aldıklarım.salata kurutucum ve limon sıkacağım.limon sıkacağının yanında birde süzgeç vardı ama resmini bulamadım. limon sıkacağı+süzgeç 5 lira salata kurutucu 14 lira
normalde evimde olabildiğince plastik ürün kullanmamayı düşünüyorum ama dışarı pasta götürürken porselen ya da camın kırılma olasılığı olduğu için bunları aldım.mutfak rengime de uydu
uzun kek fanusu 5 lira
yuvarlak kek fanusu tabi ki yeşilini aldım 5 lira
servis kaşıkları seti yeşil rengi 5 lira
bende bi tane şık yatak örtüsü almak istiyorum ama her seferinde nişanlım ne gerek var deyip başımı şişiriyor. . .
Kuşum sana özelden measj attım almadın mı yoksaa, yazdıklarını okudum ve silmedim yapamazsam falan arşiv olarak kullanıcam böcükle senin mesajlarını tekrar.
Desteğin için saol hayatım benim. a.s.(ben sevgilime genelde hayatım derim ay bir garip oldu buraya da yazması senin nickte öyle ya aldtıyom sanki derken töbe töbee)
yapamazsan mı pashmina, yapamamışsın işte,:bbo: benim dediklerimi adım adım uygularsan yaparsına.s
:enbuyukkk:
HAYATIM kıskandın mı laa :roflol:
[/URL][/IMG]
Kızlar çok şükür ekledim göbeğim çatladı dünden beri geçe haftaki sınavım bile daha kolaydı.
Uğur böcüğümün sayesinde ekledim vallaa, teşekkür ederim yaa hızır sevis gibisin maşşallah.
Cumartesi ykm den aldığım sarev nevresim takımı 100 yt kızlar. İndirim vardı kaçırmadım bakalım beğenicekmisiniz?
Burcucum canım hiç üzülme 80 gün nedir ki bende nişanlımı 460 gün bekledim hemde hiç izne gelmedi bir an önce bitsin askerlik die seni çok iyi anlıyorum herşey boş geliyor hiç birşeyden zevk almıyorsun 15 ay sinemaya bile gitmemiştim ben, ama günler su misali bitti geriye baktım ki 7 ay olmuş geleli şimdi düğünümüze gün sayıyoruz düşün artık Allah kavuştursun Tatlım önemli olan sağlıcakla kavuşmanız :1hug:
Benim ağır olan nakış yakat örtümü teyzem ablama işledi ablamda 6-7 senelik evli 2 defa serdi. Banada o verdi almadım. Sırf çeyiz serildiği gün sereceğim sonra yallah sandığa bendende yiğenlerime miras kalır :)) Valla ben 300-400-500 acırım o kadar veremem. Heleki paraya çok ihtiyacımız olduğu şı dönmelerde. Buketcim ben yatak örtüsü yerine çok şık kırmızı saten- pamuk karışık Pierre Cardenden nevresim takımı almıştım.
kız böcük dün nişalım dediki hani bu istanbulda buluşma varya..sen gidemezsen temsilen yenge gitsin dedi...absinin nişanlısı (beni kızdırıyo işde)...bu siteyi bilmiyo o ama arkadşlarımla buluşcam snamış eltim ben gidiyim demiş.
elimde kalcaktı valla..banane yollamam valla böcük,burcu,esra,buket,melis... herkes benim arkadaşım Çok üzgünüm çoook
gazetelerde üçüncü sayfa haberi olmak istemyiorum...istanbul çeyiz alışverişi buluşmasına gidemeyen D..yerine eltisnin gitmesiyle cinnet geçirirp terör estirdi..saçı başı yollunan eltii tüm uğraşlara rağmen saçları yerine getirilemedi..olaydan sonra gazetecilerin pişmanmısınız sorusuna "hayır yine olsa yine yolarım" diye cvp veren D..nin rahat tavrı gözden kaçmadı...-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?