Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tobi, sen çok yaşa emi okurken kameradan inşallah görmemişlerdir beni yoksam bu kız üşüttü derler.

Son düzenleme:
Ayy canım yaa bozma moralini bize neleri düttürüyolar piayasada bir görsenn ama ucuza aldıklarımda oluyo tabii, ikisi birbirini dengeliyor sonuçta..

Takma sende

haklısın hayatım ama ben başka aldığım bi üründe kesin indirim yaptırırım serbest piyasa anlıyorum ama buda aşırı serbest canım bi yerde bi denge olması lazım kaydirigubbakcemile3

netten resmı secerken buyutup öle ekle seker yada url adresı yoksa ımagezhack yaparken 320*240 resıze ımage seç boyut normal olur
gule gule kullan cnm ne demekŞeniz

:jeyyar: olur neden olmasın

yok cnm bellı deıl burcunun cevabını beklıyoz oda guzellık uykusunda mı nedır

arsıma kolay gele cnm
burcu hala gelmedı tarh belırlencektı nırdekı
bende o tuzluktan aldım 4 tl ye aman üzülme ıkraa kazık atan atana vatandaşa

Pashmina:dilcikar:

Kuşum sana özelden measj attım almadın mı yoksaa, yazdıklarını okudum ve silmedim yapamazsam falan arşiv olarak kullanıcam böcükle senin mesajlarını tekrar.

Desteğin için saol hayatım benim. a.s.(ben sevgilime genelde hayatım derim ay bir garip oldu buraya da yazması senin nickte öyle ya aldtıyom sanki derken töbe töbee)

:enbuyukkk:

güle güle kullan canım çok güzel aldıkların

bende bi tane şık yatak örtüsü almak istiyorum ama her seferinde nişanlım ne gerek var deyip başımı şişiriyor. . .

güzelim nişanlın istemiyorsa hiç alma derim.benim erkek arkadaşım da alma ne gerek var,o kadar para verilirmi diyordu.ben çok istiyodum,aldım.bisürü de para verdim ama erkek arkadaşım hiç beğenmedi.çok moralim bozuldu.şimdi de herseferinde başıma kakıyo.o örtüye bu kadar para verdin diye.o yüzden alma canım

HAYATIM kıskandın mı laa :roflol:

profilimi okusaydın bilirdin, pashmina'ya ben öğretcem böcük, herkese de sen öğretme, pashmina benim:1hug: çek ellerini ondan:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

çok güzel bu model canım.aynısından ve aynı renk bende aldım.güle güle kullan hihoyyyt

ayyy canım yaa yerim ben senii nasılda teselli vermiş arkadaşınaa:1hug:
teşekkür ederim canım destekleriniz olmasa katlanılır gibi değil vallahi a.s.

aynen kelimesi kelimesine %100 katılıyorum...
zaten ağır örtüler çokda gözüme hitap etmiyor...yerimseniben
tıkıştırcak yer aramak için örtüye para vermemem tobi ve esracığıma katılıyorum bu konudaa.s

müebbet sevdam canım servis tabakların kapaklı olanlar harikaymış ve çok uygunmuş tupperwarede benzerleri 50 lira falan. bende mi böyle alsam 1 tane acep CADIARZU servis kaşıkları kaç gayme???

HAYATIM bktım nan sen ona cvp vermemışsın ama tmm tmm sen yardım et ben sustumm

songa cok guzel ı gunlerde kullan cnm

allah iyikliğini versin cucum benimm :roflol::roflol::roflol: vallahi eltinin değil senin arkadaşınım sadece üzülme senŞeniz hastalık kafana vurdu galiba:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…