taçın nevresim takımını sipariş vermiştim.dün elime ulaştı.110 a aldım kızlar.
güle güle kullan songa. kırmızı mı turuncu mu rengi?
Nerden sipariş verdin tatlım internettenmi or bi dükkandanmı yani?:uhm:
hiiiç sorma canım şimdiden o kadar para verielir mi, ben uğraşmam onunla deyip duruyor. Cidden anlaşamadığımız tek konu yatak örtüsü. Gösterdiğim hiçbir modeli beğenmedi. Sonunda beni bezdirecek galiba. . :1no2:güzelim nişanlın istemiyorsa hiç alma derim.benim erkek arkadaşım da alma ne gerek var,o kadar para verilirmi diyordu.ben çok istiyodum,aldım.bisürü de para verdim ama erkek arkadaşım hiç beğenmedi.çok moralim bozuldu.şimdi de herseferinde başıma kakıyo.o örtüye bu kadar para verdin diye.o yüzden alma canım
ben ona cvp verdim hem de upuzun, iyi sen yardım et ama düzgün et bak koydum diye sevindiği resim yine olmamış:roflol:
heyy burcuözgecim nerelerdesin yaa.. benim sorunuma bişey yazmamışsın sen zevkli gacısın aldıklarından anladım :lepi: bana da yorum yap yaaaklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...akkinda-sorum-vardi-siz-zevkli-hanimlara.html
Amann sorma yaa devede kelebek gibi kaldı resim dimi :roflol: neyse bidahakine ölçüsünü de tutturum artık idare edin bakalım seferlik :sm_confused:
turuncu aldım canım.aynısı.kumaşı çok güzel ama.parlak.harika duruyor
burcu pekı sen ne zmn gelceksın ıst a
cok üzüldum sımdık yaa
lısteden sılcek mıyım adını pekı off off
hiiiç sorma canım şimdiden o kadar para verielir mi, ben uğraşmam onunla deyip duruyor. Cidden anlaşamadığımız tek konu yatak örtüsü. Gösterdiğim hiçbir modeli beğenmedi. Sonunda beni bezdirecek galiba. . :1no2:
aynı renk aynı model bende aldım hemde çok beğenerek güle güle kullanalım tatlımmmmkaydirigubbakcemile5
songa battanıyeden cok şık cnm onuda mutlu gunlerde kullan
burcu sılmeyım ozmn kalsın belkı gelırsın
ozmn mayıs ayı dıye ağırlık basıyor bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?