Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük canım annemle konuştum o denk düşmez dedi...
ani ikea ve sizin buluşmayı bir araya getiremem yani. siz kafanıza göre takılın canım.
ben o tarih göre tüm şartları zorlıycam... ama olmazsada canımız sağolsun bensiz gidersiniz...

ben ona cvp verdim hem de upuzun, iyi sen yardım et ama düzgün et bak koydum diye sevindiği resim yine olmamış:roflol:

hiiiç sorma canım şimdiden o kadar para verielir mi, ben uğraşmam onunla deyip duruyor. Cidden anlaşamadığımız tek konu yatak örtüsü. Gösterdiğim hiçbir modeli beğenmedi. Sonunda beni bezdirecek galiba. . :1no2:

HAYATIM cıkmış resım ama boyutu kucuk herkeste gule gule kullan dedı sen demeden okadr laf saydın nan bıde:roflol: haın domdom
allah askına pashmına bıda resım yuklede hayatımda görsun
:dilcikar:

burcu pekı sen ne zmn gelceksın ıst a
cok üzüldum sımdık yaa
lısteden sılcek mıyım adını pekı off off

Amann sorma yaa devede kelebek gibi kaldı resim dimi :roflol: neyse bidahakine ölçüsünü de tutturum artık idare edin bakalım seferlik :sm_confused:

kelebek deıl nan kulak kalır dıycektın:roflol:
nan benı savunsana hemen kabullenmek yok öle:1closedeyes:
hadı bıdaha resım beklıyom snden şöle kıskananlar çatlasın cınsınden:dilcikar:

güzelim sen beni dinle.bendede aynısı oldu.istemiyordu.şimdide bana diyoki sen istemediğimi bildiğin halde aldın diyor.tabi ben üzülüyorum. o yüzden alma gerçekten. boşver.şimdi her alacağım şeyi erkek arkadaşıma gösteriyorum.önceden de gösteriyodum zaten bundan alalım,bu güzelmiş falan diye.ikimiz karar verdik herşeye ama işte yatak örtüsü konusunda böyle bir durum söz konusu oldu.

songa battanıyeden cok şık cnm onuda mutlu gunlerde kullan

burcu sılmeyım ozmn kalsın belkı gelırsın
ozmn mayıs ayı dıye ağırlık basıyor bakalım nolcak

böcük ben öle herkes gibi farazi güle güle kullan diyemem:1no2:

resim o kadar küçük ki, göremiyorum, ondan demedim güle güle kullan güzelmiş diyekaydirigubbakcemile3

songa battanıyeden cok şık cnm onuda mutlu gunlerde kullan

burcu sılmeyım ozmn kalsın belkı gelırsın
ozmn mayıs ayı dıye ağırlık basıyor bakalım nolcak

tamam canım anlaştık kaydirigubbakcemile5
belki listede adım olunca uğurlu olurda gelirim hee :Saruboceq:

kızlar 4 lü aylara düştüm bu gün tebrik edin hadi benii :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…