Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bakın HAYATIM sayesinde benim takım istediğim boyuta geldi sonunda

öptüm seni şeker, teşekkür ederim canım benim

Burcum Canım öncelikle Allah kavuştursn hasretlik zor gerçekten. Sonrasında tebrik ederim seninde düğüne az zaman kaldı.kaydirigubbakcemile5

kızlar bu şarjlı süpürgelerden hangisi iyi acaba?bir fikri olan varmı?

canm benimkisi arzum soprano.daha öncede yazdım sana ama okumadın herhalde.
ben teyzemden görüp aldım. mükemmel çekiş gücü var. aynı fakirinki gibi döner başlığı var. kilimi tutup kaldırdığına şahit oldum. bende gidip aynısından kendime aldım. netten aldım hemde. normalde 80 lira 64 e aldım kargoda bedavayerimseniben

Burcum Canım öncelikle Allah kavuştursn hasretlik zor gerçekten. Sonrasında tebrik ederim seninde düğüne az zaman kaldı.kaydirigubbakcemile5

he vallahi esracım sizin kadar olmasada yaklaştık işte biraz... :dance:
çift sayıları severim 4 lü ay güzel olacak...:1hug:
ama hepiniz gideceksiniz ben sona kalıcam. evlendikten sonra ihmal etmeyin bizi...a.s.

tamam canım anlaştık kaydirigubbakcemile5
belki listede adım olunca uğurlu olurda gelirim hee :Saruboceq:

kızlar 4 lü aylara düştüm bu gün tebrik edin hadi benii :sm_cool:

ınş gelırsın sılmıyom cnm
bu arada hayatım yuzunden sana bı turlu yazamadam tebrık ederım ınş kocısıne bı an once kavusursun 80 gunde hemencık geçsınŞeniz

arsıma bırazda çalışayım dıyıp cıktı

songa ben fakır alcaktımkı yengem aldı sevmedı ben olsam arzum alırdım kı alcam ınş

Ahhh ah yarama tuz bastın canım yaa evlendikten sonra çalışmayacağım için bu kadar sık giremem canım hatta eve bağlantı almadan hiç giremem sanırım.Bağlantıyıda en kısa zamanda taktırırız inşallah.

aaa yok öyle kendini alıştırıp gitmekkkk :mymeka: ne yap ne et bağlat neti klava:
bak benimki marmariste hazır hıııııklava:

songacım gene mi benim yorumumu görmedin kızzzzz çevir arka sayfaı..ikidir sana bu konuda tavsiye veriyorum görmüyorsun heee dövcem bakk:))))))))

bu arada aldığın harikaymış, çünkü görebiliyorum:roflol:

saol bitanem göbeğim çatladı işyerinde saatlerdir o hale gelsin diye biliosun ya zaten sende

songacım gene mi benim yorumumu görmedin kızzzzz çevir arka sayfaı..ikidir sana bu konuda tavsiye veriyorum görmüyorsun heee dövcem bakk:))))))))

Burcum selam nerdesin sabah beri yaa???

Kızlar yazıom alışveriş topğine sabahtan beri bir fikir verin bana kimsecikler yok orda kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…