Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

songa hayırlı olsun, güle güle kullan.

bişi sorcam şimcik bende 3 tane battaniye var ama günlük gibi bu tarz çift yönlü değil yani. bunlardan da bir tane alsammı sizce.

songacım özel mesajını görmemişim balım kusura bakma:roflol:
allah beni top etmesin inşallah adını yanlış yazmışım:roflol:
neremden uydurduysam:roflol:
adı şu canikom Arzum AR 448 Eterno Turbo Fırçalı Şarjlı süpürge

ahanda resmide bu kuşum....

nan ben bunların hepsını toplayıp kurşuna dızcem sımdık:mymeka:
bacılar buluşmak ıstemıyor musunuz bı tek pashmına bısey yazdı yahu hıc deılse tarhte hep bırlıkte fıkır verelım

bişi sorcam şimcik bende 3 tane battaniye var ama günlük gibi bu tarz çift yönlü değil yani. bunlardan da bir tane alsammı sizce.

valla güzelim bana sorarsan ben al derim.çünkü gülük battaniyelerle u battaniylerin duruşu daha farklı oluyor.bunları bir misafirin geldiğinde mesela yatak örtüsü kullanmadığın günlerde falan da kullanabilirsin

ay orası neresi balım yaaa :roflol: vallah hiç bir yersini bilmiyorum açıyorum açtığım sayfada kalıyorum:roflol:

şekercim ben sabahtan çalıştığım için 11.30 dan sonra geliyorum nete balım yaaa....Şeniz

canım benim çok sağol ya.ben bunu sitesinde gördüm ama sen soprano yazınca arıyorum arıyorum yoookkkk. peki bunun ağırlığı nasıl canım.böyle yerdemi duruyor yoksa aparatı falan varmı ? birde ağırmı?

Tatlım böcük topik açtı yukarlarda linkini var ya alışveriş için buluşçaktık hani sen bende kalcaktın :teytey: sonra mayıs ayında gelemem demiştinn, bi gelin de hepberaber tarih bakalım dioz şimdik hadi bekliyoruuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzz:dance:

tatlım çok ağır değil... normal şarjlı süpürge ağırlığında işte...
yanında gelen aparatları var ama öyle ayakta durabileceğin cinsi yok. 3 farklı aparatı vardı yanlış hatırlamıyorsam bri bu biri uzun çubuk gibi koltuk araları için. ay diğeri nasıldı ki :uhm: ama ben çokkk beğendim dediğim gibi önce teyzemde gördüm denedim beğendim ve öyle aldım... kaydirigubbakcemile5

hee şimcik anladım dur bulup geliyorum orayaaaa

tamam canım anlaştık kaydirigubbakcemile5
belki listede adım olunca uğurlu olurda gelirim hee :Saruboceq:

kızlar 4 lü aylara düştüm bu gün tebrik edin hadi benii :sm_cool:

KIZ ÇAKK BENDE 4 AYLARDAYIMMM kaydirigubbakcemile5

kızlar bu şarjlı süpürgelerden hangisi iyi acaba?bir fikri olan varmı?
E PEKİ BU SÜPÜRGEYE GEREK VAR MI? hoş geçen gün ben halıya azıcık pirinç döktüm koca süpürgeyi açmak zorunda kaldım evde. bizim evdeki seneler önce bozulduda

selammm kızlarrr ben geldiiiimmmmm

selam pınar hoşgeldinn

:1shok: kız kutuplardamı yaşıcan yeter 3 battaniye

songacım gene mi benim yorumumu görmedin kızzzzz çevir arka sayfaı..ikidir sana bu konuda tavsiye veriyorum görmüyorsun heee dövcem bakk:))))))))

buna koptum yaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sağol güzelim tavsiyen için muhakkak bakmam lazım bu ürüne a.s.

buketcim zaten bu süpürgelerin amacı pratiklik için.bak bişey döküldü koca süpürgeyi açtım diyosun.ne gerek var? al bitane küçük bundan, ekmek kırıntısı,pirinç..vs.yere dökülen ufak şeyeri bunla alıcan hihoyyyt

KIZ ÇAKK BENDE 4 AYLARDAYIMMM kaydirigubbakcemile

buna koptum yaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım evet demin 2009 yaz gelinlerinde gördüm seninle aramızda 4 güncük varrr:sm_cool:
sn 12 temmuzdu sanırım hafta sonu ben 16 temmuz perşembe:roflol: az kaldı azzz... ha gayret...

vallahi bencede almak şart...
benim sevgilim balım kocacım hapur hupur yiyor mamişleri... hemen yemekten sonra masanın altına tut oldu bittii....

evet haklısın bencede almalıyım.. nişanlım sonunda bu siteye girmemi yasaklıcakkhihoyyythihoyyyt

ayyyy kızlar gerçekten çok az var yaaaaaaaaa.ne güzel evlilik tarihinizin belli olması.bana daha 1 sene var ve tarih tabikide belli değil :)

kızlarrr canım istemediği için uzun zamandır bir şeyler ekleyemiyordum...
ama bu gün aşkımın sevgililer gününde aldığı içinede çılgın nikah fotolarımızdan bir kaç tane koyup gerisini düğünde doldurmak üzere diye yazdığı foto albümünü eklemek istiyorum...:asigim: yakından çok çok daha orjinal...:1rolleyes:
bu sefer çok değişik bir yöntemle verdi hdiyelerini çok ilginçti :roflol: süprizlerle dolu sevgilim benim aşığım uleynnn:asigim: işte bu seneki hediyelerimin finali olan albümüm:içelim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…