songa hayırlı olsun, güle güle kullan.
bişi sorcam şimcik bende 3 tane battaniye var ama günlük gibi bu tarz çift yönlü değil yani. bunlardan da bir tane alsammı sizce.
aaa yok öyle kendini alıştırıp gitmekkkk :mymeka: ne yap ne et bağlat netiklava:
bak benimki marmariste hazır hıııııklava:
saol bitanem göbeğim çatladı işyerinde saatlerdir o hale gelsin diye biliosun ya zaten sende
Burcum selam nerdesin sabah beri yaa???
Kızlar yazıom alışveriş topğine sabahtan beri bir fikir verin bana kimsecikler yok orda kaydirigubbakcemile3
songacım özel mesajını görmemişim balım kusura bakma:roflol:
allah beni top etmesin inşallah adını yanlış yazmışım:roflol:
neremden uydurduysam:roflol:
adı şu canikom Arzum AR 448 Eterno Turbo Fırçalı Şarjlı süpürge
ahanda resmide bu kuşum....
ay orası neresi balım yaaa :roflol: vallah hiç bir yersini bilmiyorum açıyorum açtığım sayfada kalıyorum:roflol:
şekercim ben sabahtan çalıştığım için 11.30 dan sonra geliyorum nete balım yaaa....Şeniz
canım benim çok sağol ya.ben bunu sitesinde gördüm ama sen soprano yazınca arıyorum arıyorum yoookkkk. peki bunun ağırlığı nasıl canım.böyle yerdemi duruyor yoksa aparatı falan varmı ? birde ağırmı?
Tatlım böcük topik açtı yukarlarda linkini var ya alışveriş için buluşçaktık hani sen bende kalcaktın :teytey: sonra mayıs ayında gelemem demiştinn, bi gelin dehepberaber tarih bakalım dioz şimdik hadi bekliyoruuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzz:dance:
tamam canım anlaştık kaydirigubbakcemile5
belki listede adım olunca uğurlu olurda gelirim hee :Saruboceq:
kızlar 4 lü aylara düştüm bu gün tebrik edin hadi benii :sm_cool:
E PEKİ BU SÜPÜRGEYE GEREK VAR MI? hoş geçen gün ben halıya azıcık pirinç döktüm koca süpürgeyi açmak zorunda kaldım evde. bizim evdeki seneler önce bozuldudakızlar bu şarjlı süpürgelerden hangisi iyi acaba?bir fikri olan varmı?
selammm kızlarrr ben geldiiiimmmmm
songa hayırlı olsun, güle güle kullan.
bişi sorcam şimcik bende 3 tane battaniye var ama günlük gibi bu tarz çift yönlü değil yani. bunlardan da bir tane alsammı sizce.
songacım gene mi benim yorumumu görmedin kızzzzz çevir arka sayfaı..ikidir sana bu konuda tavsiye veriyorum görmüyorsun heee dövcem bakk:))))))))
tatlım çok ağır değil... normal şarjlı süpürge ağırlığında işte...
yanında gelen aparatları var ama öyle ayakta durabileceğin cinsi yok. 3 farklı aparatı vardı yanlış hatırlamıyorsam bri bu biri uzun çubuk gibi koltuk araları için. ay diğeri nasıldı ki :uhm: ama ben çokkk beğendim dediğim gibi önce teyzemde gördüm denedim beğendim ve öyle aldım... kaydirigubbakcemile5
KIZ ÇAKK BENDE 4 AYLARDAYIMMM kaydirigubbakcemile5
E PEKİ BU SÜPÜRGEYE GEREK VAR MI? hoş geçen gün ben halıya azıcık pirinç döktüm koca süpürgeyi açmak zorunda kaldım evde. bizim evdeki seneler önce bozulduda
selam pınar hoşgeldinn
:1shok: kız kutuplardamı yaşıcan yeter 3 battaniye
buna koptum yaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
KIZ ÇAKK BENDE 4 AYLARDAYIMMM kaydirigubbakcemile
buna koptum yaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
buketcim zaten bu süpürgelerin amacı pratiklik için.bak bişey döküldü koca süpürgeyi açtım diyosun.ne gerek var? al bitane küçük bundan, ekmek kırıntısı,pirinç..vs.yere dökülen ufak şeyeri bunla alıcan hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?