Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket, çok üşüyom gülüm ben ya biri babaannemden kalma daaa Bulgaristandan getirmiş. birini annem abimlere alırken almış. birinide ben geçen yazmı ne bime gelmişti rengini beğendimde aldım. şimdikte taçta var bir-iki model beğendim alsammı kararsızım. ayrıca evimde çok büyük değil eşyalarımın yarısı anneme geri gidicek gibi görünüyor.

songanın söylediği de mantıklı zor durumda yatağın üstüne atılabilir.

yatak örtüsü konusu vardı. ben 3 yıl önce 500 liraya aldım. man...mış bu kız dediğinizi duyar gibiyim el işlemesi boncuk üzeri çok beğenmiştim satan kadın da paran oldukça öde dediydi o zamanlar aldım ve ödedim.

günlük olarak da darkangel topik açtıydı baktınızmı oraya acep hepsib... kampanya varmış onlardan alsammı düşünüyorum.

valla canım ne diyim bilmiyorumki.yani çok istiyorsan al diyorum ben yinede.aklın kalmaz hiç olmazsa.ama daha sonrada alabilirsin.yani evlendikten sonra.

tubış nan onun evı cok guzel demı beyazmelek ve karaokumun bayıldım
basıyazmalıkız sen onun bıseyı mı oluyon yoksam

burcu cok guzelmış ı gunlerde kullan cnm

he ikisi birde niltol canımsıkıldıkça onların evine bakıyom. başıyazmalıkız karakomun kardeşiymiş dün bakınırken gördüydüm.

ayyyy kızlar gerçekten çok az var yaaaaaaaaa.ne güzel evlilik tarihinizin belli olması.bana daha 1 sene var ve tarih tabikide belli değil :)

Sende bendesin yani bi ben deli gibi çeyiz alışverişi yapıorum şimdiden zannediodum kendimi ama yanlız değilmişim nasıl geççek 2009 nasıl biryıl daha hiç bilmiom kızlar bende senağlama

valla canım ne diyim bilmiyorumki.yani çok istiyorsan al diyorum ben yinede.aklın kalmaz hiç olmazsa.ama daha sonrada alabilirsin.yani evlendikten sonra.

bana didin dimi canım bunları, öledir diye tahmin ediyorum yerimseniben
çok kararsızım bir sürü şey istiyom ama evde nereye sığdırcam sonra onu düşünüyorum.

bitane pikem var niltolün bohçasına baktıysanız krem rengi takım var orda ondan onu günlük örterim diye de düşünüyorum. aman çok kararsızım bende ya.

Mandilin nerdesin canım ankarada güzel yerler varmı çeyiz için??

25-26.04.2008 de ordayım canım tavsiye edbilirmisin bir kaç yer?

Ankara hatırası yapıyım kendime oralardan birşeyler alarak

songa84 canım bu şarjlı süpürgeyi halam kullanıyor tek bir toz tanesi bile bırakmıyormuş.ben şahsen gördüm tipide yakışıklı kaydirigubbakcemile5.bende bu süpürgeden alıcam çeyizime inş.

başıyazmalıkız harıka bı evı var valla ahh ahh zengun goca nırdesın:roflol:

nan ağlaman benım bı manıtam bılenem yohh2009 olmadı 2012e kadar yolum var :roflol:

başıyazmalıkız arkadaşım.fikrin için teşekkür ederim.bir buna birde arzumdan bucrcunun söylediği ürüne bakıcam.ikisi arasında karar vercem gibi gözüküyor

Mandilin nerdesin canım ankarada güzel yerler varmı çeyiz için??

25-26.04.2008 de ordayım canım tavsiye edbilirmisin bir kaç yer?

Ankara hatırası yapıyım kendime oralardan birşeyler alarak

Birdayim canımcım, yolun Ankara'ya mı düştü senin?
Hemen ilk aklıma gelenleri anlatayım :)

-Ulusta samanpazarının oralar züccaciye dolu. Gayet uygun fiyatlar orda. (ama pek güzel yerler değil burası Ankara mı dedirtir . )
-Ankamall, Cepa, Forum alışveriş merkezlerinde bernardo, kütahya, hisar gibi markalı tukkanların mağazaları var. Sana hangisi yakın olursa artık, gerçi istanbulda nicelerini gezmişsindir sen . (ama özellikle Forumu tavsiye derim.)
- Sincanda büyük ladyhome var, tam çeyiz mağazası.Süper bi yer.
- Sıhhıye kızılay taraflarında da var yine çeyiz mağazaları.
Sen nerelerde olcaksın ben ona göre bildiklerimi yazarım canım.

Canlarım rengi ve işlemesi bununu gibi olmayacak ama türban modelinin bu şekilde olmasını istiyorum sonunda istediğim gibi bir türban resmi buldum yaşasın sizce nasıl ??

hani ew kuran arkidişlerimizin ewlerine bakıyoruk ya hayran hayran, nerde kaldı o sayfalar kızlar bilen bulan var mı? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…