arsima gemiş olsun
bende korktum yaaa evlenmekden herkes den başka bişiy cıkıyor,
birde anenemin babamın yanından kalkıp kayınvalidemlerin olduğu ile gidicem hiçde istemiyorum muhtemelende onlara yakın bir ev olacak hem kira fiyatları hemde bana destek olsun(yemek yapma konusunda beceriksizimde) diye ama anladığım kadarıyla şimdi destek olsalarda evlendikden sonra köstek olma ihtimalleri daha büyük Allahım bir mucize olsun güzel bir işimiz ve kimseye ihtiyacımız olmayan bir yaşantımız olur inşallah
kızlar bıber dolmasının ıcı ıcın pırıncı kavuruyomusunuzz
Ben sana hemen olacak bişi söylimmöğle tatilindeyim anca gelebildim kızlar
fmk demişsiniz ya mutluluktan uçuyomusunuz die tabikide uçmuyorum ama tek istediğim huzurdu o da oldu çok şükür
hoş buaralar bende kendi hayatımı cehenneme cevirmekle mesgulum kızlar
en ufak şey bana deli gibi sorun
oruç tutarken okadar zorlanıyorum ki (tek sorun uyku kızlar açlık vs değil) bide dile getiriyorum tuttuğumun sevabıda gidio
bu akşam hiç yemeğim yok mesela
6,30 da evde olurum ne yaparım bilmiyorum
Ramazanları çok severdim ama bu sefer aramız bozuk azıcık
Çok renkli bi masa olmuşş zemuszemus
hayırr çiğ koyuyorsun onlar pişicek zaten..yerimsenibenkızlar bıber dolmasının ıcı ıcın pırıncı kavuruyomusunuzz
Öylee olduu :sinifsinif:cnm gecmiş olsun arabaya
yazmalıcım masanda pek canlı maşallah içim acıldı:asigim:
evet beta sende dolmuşun bende dolmuştum ama şimdi daha iyiyim
dün ağladım birazcık açıldım
yaa ben anlamıyorum bu işi kızlar, ben evlenmeden once bu işleri tam tersi olur sanırdım gelinlerin adı cımıs bi defa ya, bu nazları gelin yapar sanırdım toplumdada hep oyle bi kanı vardır ama megerse tam tersiymis erkekler yapıyormus megersem bu sıkıntıları ben de bazen esime kavga edince kızıyorum sen tam cadı gelin olacakmıssın ama erkek dogmussun diye!! Allahım ya sende simdi o yapıyor diye aynısını yapsan "gelin iste" der millet ama erkek yapınca pofpoflamak gerekiyor
öğle tatilindeyim anca gelebildim kızlar
fmk demişsiniz ya mutluluktan uçuyomusunuz die tabikide uçmuyorum ama tek istediğim huzurdu o da oldu çok şükür
hoş buaralar bende kendi hayatımı cehenneme cevirmekle mesgulum kızlar
en ufak şey bana deli gibi sorun
oruç tutarken okadar zorlanıyorum ki (tek sorun uyku kızlar açlık vs değil) bide dile getiriyorum tuttuğumun sevabıda gidio
bu akşam hiç yemeğim yok mesela
6,30 da evde olurum ne yaparım bilmiyorum
Ramazanları çok severdim ama bu sefer aramız bozuk azıcık
baberko ben baktım cok cicilerr cnm ya
ben seni doktorla dizidsindeki kıza benzetiorum hatta kerem cemmi ne varya onlada oynamıştı
buket sen çalışıyomusun ya ne zaman basladın işe canım
arsicim çooook geçmiş olsun canım dikkat et kendine helede ramazanda zaten vücudun bütün direnci zayıflıyo bi kaç gün tutma bence iyi olana kadar en azından:1hug:
ARSİcim geçmiş olsun a.s.
arsima bacım geçmiş olsun, ilaç almadın mı hiç
yaa ben anlamıyorum bu işi kızlar, ben evlenmeden once bu işleri tam tersi olur sanırdım gelinlerin adı cımıs bi defa ya, bu nazları gelin yapar sanırdım toplumdada hep oyle bi kanı vardır ama megerse tam tersiymis erkekler yapıyormus megersem bu sıkıntıları ben de bazen esime kavga edince kızıyorum sen tam cadı gelin olacakmıssın ama erkek dogmussun diye!! Allahım ya sende simdi o yapıyor diye aynısını yapsan "gelin iste" der millet ama erkek yapınca pofpoflamak gerekiyor
hafta sonu kardeşim ve ablam misafirimd kzılar..
onlara böyle bir iftar sofrası hazırladım kaydirigubbakcemile2
arsima gemiş olsun
arsii hani top gibi silikon kek kalıbı vardı yaa
dün tantitonide 19 ytl ye düşümüş canımmm
alcktımda her zaman yaptığım kek tarifim fazla gelirse diye düşündüm küüççüük geldi sankimmm
Walla kuzuucumm böyle hasta olup halsiz kalmak daha iyiyse yap dicem olmucaklmaz:
Bırak pis kalsın ev azcukta kendinizi düşünün yaa kızıyorum ama baklmaz:
Oruçta tutma bi süre böyle çok daha zor olur senin için vücuduna bedenine eziyet etmek daha günahh :umursamaz:
anamm bunların hepsii öylee..
yaa canım nekadar anlattıkların benziyo he..
sende suratsız demişin hadi iş yoğunluklarından desem ama yok yani. e bi art niyette yokken nye böyleyse.
idare etcende nereye kadar
senin ailen bişey diyormu canım peki
rahatsızlık falan duyuyolar mı
arsicim çok geçmiş olsun kendine iyi bak olurmu a.s.
arsicim evet annem karşı komşum ama doğduğundan beri yapışık yaşadığım bi oğluşum var Allah ayırmasın ama çooookkkk zor inan 2 yaşını bitirdi ve ben hala wc ye bile onsuz gidemiyorum düşün artık kimsede durmaz babasında hiç durmaz annem herşeyim Allah eksikliğini göztermesin ama çocuk böle vesselam napalım başa gelen çekiliyo işte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?