Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm geçmiş olsun geçen hafta bende öyle olmuştum
üşütmüşsün çok fenaa
ayaklarını sıcak tutmaya bak cnm yerimseniben
PUFI cım saol cnm elbet bende bulurum böcuklu gırgırdan :dilcikar: bulamazsam densem alır bana

böcüküm alırım nolcakki
ama kargosu parasından çok tutar bunun kaydirigubbakcemile3
sen wer adresini bana gönderiyim sana yerimseniben
he bu arada t-shop ta o seramik tabaklar vs. kütahyanındı
çin malı diil yani
ayrıca çok orjinal süsler fln gelmiş
vazolar vs..

kızlar bu arada philips ürünlerinde indirim wardı
maraton nakitte 384 tl haberiniz ola
sınırlı sayıdaymış ama
azur 4620 de peşin 174 tl yerimseniben

ne güzel işte işte yoruluyosun bide evde yorulmanı istemiyor..kaydirigubbakcemile3
o arada koçiş madem yorulmamı istemiyosun bi bayan tutalım temizletelimm dee bakalım ne dicekk kaydirigubbakcemile3 Benimki hemen ben temizlerim aşkım kadına ne gerek var derr kaydirigubbakcemile3

canım benimkiler magnet değil ufacık mandal canım

yohh yohh hala bekarımbekar olarak ölcem
ıyyımm cnm cok şükür sen nasın asıl haberler sende
bız aynı bıraktığın gıbıyık

Ben çok iyiyim canım şükür herşey çok güzel gidiyor.

Az önce fmk yazmıştı mutlumusunuz diye? Ben çooookkk mutluyum. Şimdilik herşey çok güzel gidiyor. Umarım bundan sonra da herşey aynı güzellikte devam eder. Evlendiğimizden bu yana bugün ilk kez kocişle ayrıyız. İşe gitti ve ilk kez evde yalnızım. Tuhaf geldi biraz benneyaptımki

Nİhal hadİ hayırlısı yavas yavas aİİleye dahİl edİonn

cnm zatenn annemın cenazesındeee girdi ailenin içine herkes evdeykenn oda vardı yanımdaa ama tabı ozaman acıyla ne oldu ne bıttı anlamıyosun yuzyuze tanıstırmıyosun amcam tanıodu ama benım tanıstrmam daha farklı geldı bana bakalımm abımde ıstıyo bı tane kayhan abım varr kuzenım oda ıstıyooo napcam bılmem:uhm:

offf canım yaa sizin baya kötüymüş bende arada böyle dolup dolup kızıyorumm işte Çok üzgünüm çoook

bişe dicem sana allah korusun ama ben büyüye çok inanırım evinize bişe yapmış olmasınlar aman Allah korusun ama böyle fesat insanlar çok fazlaa :sinifsinif:

bol bol evine felak ve nas dualarını okuyup üflesenee :Saruboceq: Bol bol dua et canım ben bu tür şeylere çok inanırımm..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…