ben ise doneyim artık gorusuruz kızlar
:kedi:komşu yerim seniiiii
ŞenizBÖcÜk beta saolun kızlarrrr
böcüküm alırım nolcakki
ama kargosu parasından çok tutar bunun kaydirigubbakcemile3
sen wer adresini bana gönderiyim sana yerimseniben
he bu arada t-shop ta o seramik tabaklar vs. kütahyanındı
çin malı diil yani
ayrıca çok orjinal süsler fln gelmiş
vazolar vs..
esma
alkisalkisalkis
ne güzel işte işte yoruluyosun bide evde yorulmanı istemiyor..kaydirigubbakcemile3
o arada koçiş madem yorulmamı istemiyosun bi bayan tutalım temizletelimm dee bakalım ne dicekk kaydirigubbakcemile3 Benimki hemen ben temizlerim aşkım kadına ne gerek var derr kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum canım ya
cuma günü gece eve geldik bi üşüyorumki sorma
............
ctesi nişanlımın davetlisiydik isterseniz resim koyarım opuyorumnanaktan buaksam teyzemler bize geliyo carsamba teyzemdeyiz pazarda niişanlım bize gelcekler bi mani cıkmazsa
arsimacım gecmis olsun canım, neyin var iyimisin simdi?
erva canım zamanla olur merak etme, bizdede once nisanlım soylemeye basladı gıbı bisey oldu, yani ondan duyunca bende soyledim ama bana baya zor gelmisti ilk basta acıkcası anne baba demek emin ol zamanla olacaktır. bu sekilde arada kalmak cok zordur biliyorum ama yapacak bisey yok, benim esimde annemlere gidince hemen kalkalım diyor sinir oluyorum, gecen hafta içi iftara gittik daha gitmeden 3-5 kez saat dokuzda kalkalım dedi sonunda patladım artık "ben senin ailene giderken bukadar soylesem hosuna gidermi dedim" tartıstık; zaten 8e ceyrek kala ezan okunuyor, yemek ye sofrayı topla 9 oluyor ama arkadaslarla dısarı cıksak 11den asagı eve gırmeyiz. neyse anneme gıttık yedik yemegı annem borek yapıyor sahura bizde yıyelim diye kadın acele edip duruyor esim bana "ama cok uzamasın gidelim artık, evde daha tıras olucam dus alıcam" dedi tabi annem kadın hemen telaslandı hemen hazırlayalım falan diye, bana iyice sinir geldi ya sabiır dedim. eve geldik tıras olacak kisi tam 455-50 dakika telefonle konusup neyse artık sahurda tırasımı olup dusumu alırım demesinmi? ya sabır diyorum. dun aksam dısarı cıkalım diyorduk, annemle konustum telefonda iste dedim iftardan sonra dısarı cıkalım diyoruz, bize gelince yrn is var diye yemegi yiyip kacıyorsunuz ama dedi mafoldumben
cok zor isler bunlar gercekten zor, ben cok sıkıldım artık evlilikten mafoldumben
Hoşbuldum böcüğüm canım Şeniz Nasılsın? Ben yokken evlenmedin dimi, kaçırmadım yani kaydirigubbakcemile3 Valla dolap konusunda şaslıyım galiba, her eyer dolap. Sığıyor böylece. Ahhh yardıma gelseniz ne güzel olurdu :1rolleyes:
öğle tatilindeyim anca gelebildim kızlar
fmk demişsiniz ya mutluluktan uçuyomusunuz die tabikide uçmuyorum ama tek istediğim huzurdu o da oldu çok şükür
hoş buaralar bende kendi hayatımı cehenneme cevirmekle mesgulum kızlar
en ufak şey bana deli gibi sorun
oruç tutarken okadar zorlanıyorum ki (tek sorun uyku kızlar açlık vs değil) bide dile getiriyorum tuttuğumun sevabıda gidio
bu akşam hiç yemeğim yok mesela
6,30 da evde olurum ne yaparım bilmiyorum
Ramazanları çok severdim ama bu sefer aramız bozuk azıcık
yohh yohh hala bekarımbekar olarak ölcem
ıyyımm cnm cok şükür sen nasın asıl haberler sende
bız aynı bıraktığın gıbıyık
hafta sonu kardeşim ve ablam misafirimd kzılar..
onlara böyle bir iftar sofrası hazırladım kaydirigubbakcemile2
rengarenk bir masa hazırlamışsın başıyazmalı.. ellerine sağlık
arsima gemiş olsun
bende korktum yaaa evlenmekden herkes den başka bişiy cıkıyor,
birde anenemin babamın yanından kalkıp kayınvalidemlerin olduğu ile gidicem hiçde istemiyorum muhtemelende onlara yakın bir ev olacak hem kira fiyatları hemde bana destek olsun(yemek yapma konusunda beceriksizimde) diye ama anladığım kadarıyla şimdi destek olsalarda evlendikden sonra köstek olma ihtimalleri daha büyük Allahım bir mucize olsun güzel bir işimiz ve kimseye ihtiyacımız olmayan bir yaşantımız olur inşallah
Aminnnn..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
neyin var pıtırcık... anlatmıyosun hiççç CADIARZUevet beta sende dolmuşun bende dolmuştum ama şimdi daha iyiyim
dün ağladım birazcık açıldım
ayyy başıyazmalı hakkaten ne güzel sofra olmuş öyle
ya ben hayatta sorfa süsleyemem yaaa hiç görmediğime heralde :S off
böyle görüncede bi özeniyorum ki sormayın gitsin
kızlar erkeklerin hepsi böyle heralde ayyybakalım bizde bi evlenelim de neler olucak görücez
evlendikten sonra yemek sitelerine bakıp fikir edinirsin merak etme... çok güzel sofraların fotoları var internette.. kendi zevkini de katınca harikalar yaratacaksın eminim opuyorumnanaktan
sulfatcım :asigim: hoşgeldin resimler süper ömür boyu mutlu olun inş.
Kızlarr bişe sorucamm..
YEni geliniz yaa evine iftara davet eden herkese hediye götürüyormusunuz ?
KAyınvalidem hep bişeyler hazırlamamı istiyor.
Havlu-patik-tülbent gibi..:sinifsinif:
Ama herkesede götürülmezkii anlamadım gitti..Bide sen evdeki güzelleri koyma diyor kendi ayarlıyorr veriyor vermem içinn :bbo:
offf canım yaa sizin baya kötüymüş bende arada böyle dolup dolup kızıyorumm işte Çok üzgünüm çoook
bişe dicem sana allah korusun ama ben büyüye çok inanırım evinize bişe yapmış olmasınlar aman Allah korusun ama böyle fesat insanlar çok fazlaa :sinifsinif:
bol bol evine felak ve nas dualarını okuyup üflesenee :Saruboceq: Bol bol dua et canım ben bu tür şeylere çok inanırımm..:sinifsinif:
yaa canım nekadar anlattıkların benziyo he..
sende suratsız demişin hadi iş yoğunluklarından desem ama yok yani. e bi art niyette yokken nye böyleyse.
idare etcende nereye kadar
senin ailen bişey diyormu canım peki
rahatsızlık falan duyuyolar mı
bnmde sıkayetım su kocişten herif bana iş yaptırmıyor yaaaaaa
deli olcam dun o uyurken yapıyım dıyom askım gel yanım aotur az az dinlen iş iş nereye kadar ya dıyom evi pok getırcek anlamıyor
cnm geçmiş olsun geçen hafta bende öyle olmuştum
üşütmüşsün çok fenaa
ayaklarını sıcak tutmaya bak cnm yerimseniben
ne güzel işte işte yoruluyosun bide evde yorulmanı istemiyor..kaydirigubbakcemile3
o arada koçiş madem yorulmamı istemiyosun bi bayan tutalım temizletelimm dee bakalım ne dicekk kaydirigubbakcemile3 Benimki hemen ben temizlerim aşkım kadına ne gerek var derr kaydirigubbakcemile3
Kızlarr bişe sorucamm..
YEni geliniz yaa evine iftara davet eden herkese hediye götürüyormusunuz ?
KAyınvalidem hep bişeyler hazırlamamı istiyor.
Havlu-patik-tülbent gibi..:sinifsinif:
Ama herkesede götürülmezkii anlamadım gitti..Bide sen evdeki güzelleri koyma diyor kendi ayarlıyorr veriyor vermem içinn :bbo:
sulfat çeyizlerinin çokluğu konusunda mesajları gördükçe bende merak ettim... Evinin fotoları varsa bakabilir miyim..
yazını gorup hemen tekrar girdim beta; aslında benimde kafama takılıyor bu konu. bu dugunde sorun cıkaran zaat kayınvalidemler falan kına gunu benim evde hazırlandılar giyindiler, ben yoktu neyse. ben balayı donusu yatak odamdaki aynalıkta kucuk mavı bi ip makarası buldum esime sordum hazırlanırken biseyler dikmislerdir dedi ama mavi giyinen kimse yoktu evde ve birde evdeki makasım kaybolmus, baska kimse girmedi benim evime ama kimsenin gunahınıda almak istemiyorum bilemiyorum belkide birseyle atıldı makas. ama bu kısı kınadan ayrılırken iste yine benim eve gidip uzerlerini cıkarıp otobuse bineceklerdi; esimden anahtarı alırken" ver bakalım anahtarı verde bi daha o eve girebiliyormusunuz bakalım" diye bi laf etmisti. benimde aklıma geldi ama cok da ihtimal vermek istemiyorum
ama sen bana nıye gecmıs olsn dedın seker yaBaberkocum senin resimlerini göremdım ama nişan rsmını görmuştum çok beğenmiştim çok güzelsin ve elaya benzıyorsun bu resımlerını de görmek ısterdım ama talebımı kabul etmedinEminim çok güzelsindir
Çeyiz konusunda biraz fazla aç gözlüydüm ben, çok aldım herşeyi kaydirigubbakcemile3 Henüz evimin fotoğraflarını eklemedim. Daha çekmedim de zaten. Evimdeki hummalı temizlik ve işler bittikten sonra uygun bir zamanda ayrıntılı olarak albüme eklicem inş. yerimseniben
Çeyiz konusunda biraz fazla aç gözlüydüm ben, çok aldım herşeyi kaydirigubbakcemile3 Henüz evimin fotoğraflarını eklemedim. Daha çekmedim de zaten. Evimdeki hummalı temizlik ve işler bittikten sonra uygun bir zamanda ayrıntılı olarak albüme eklicem inş. yerimseniben
öleymiş yaa ama sen kendininkilerden götürme zaten kaynanan versn banada öle dediler
kaynanan hazırlıcak
öle oturmaya fln gittinisde götürüceksn diye
ben kendiminkilerden vermem
hıh
:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?