hımmm CADIARZUcnm kocısın akrabalarında cagıran olmaz
ama cagırsalar bohca yapmadıklarıma getırırım ben
CAnım sen bigün evini dip köşee temizlee..yazını gorup hemen tekrar girdim beta; aslında benimde kafama takılıyor bu konu. bu dugunde sorun cıkaran zaat kayınvalidemler falan kına gunu benim evde hazırlandılar giyindiler, ben yoktu neyse. ben balayı donusu yatak odamdaki aynalıkta kucuk mavı bi ip makarası buldum esime sordum hazırlanırken biseyler dikmislerdir dedi ama mavi giyinen kimse yoktu evde ve birde evdeki makasım kaybolmus, baska kimse girmedi benim evime ama kimsenin gunahınıda almak istemiyorum bilemiyorum belkide birseyle atıldı makas. ama bu kısı kınadan ayrılırken iste yine benim eve gidip uzerlerini cıkarıp otobuse bineceklerdi; esimden anahtarı alırken" ver bakalım anahtarı verde bi daha o eve girebiliyormusunuz bakalım" diye bi laf etmisti. benimde aklıma geldi ama cok da ihtimal vermek istemiyorum
Bende kıyamıyorum bu güzel bu güzell diye diye eleyemiyorumm kaydirigubbakcemile3öleymiş yaa ama sen kendininkilerden götürme zaten kaynanan versn banada öle dediler
kaynanan hazırlıcak
öle oturmaya fln gittinisde götürüceksn diye
ben kendiminkilerden vermem
hıh
:1closedeyes:
Esmy canım kusura bakma arsıma dıyecegıme sen dedim ya çok yogunum iş de yapamıyorum aklım sizde ve yazılanlarda işi de bırakamıyorum
cımrı gelınkaydirigubbakcemile3bende öle bısey olsa verım valla bıktım havlu tulbent patıkten
Slm kızlar nasılsınız ?ben kötüyüm yaa bu yıl orucu sürüne sürüne tutuyorum resmen Allahım sevabınıda kaçırmak istemiyorum ama gerçekten kötüyüm özellikle 3 gündür mide bulantısı oluyor çok feci Allahtan bu hafta hiç yemek yapmıycam sürekli davetteyiz :umursamaz:
hımmm CADIARZU
CAnım sen bigün evini dip köşee temizlee..
halıların altına kadar bak temizlee...
bide yatağınızaa bakk leke felan varmı dökmüş olabilirler bişeyler..
Ayy Allahh korusun ben bu tür şeylere çok inanırımm :sinifsinif:
Evini silerken sirkeli suyla sil canımm eve yapılan şeyleri temizliyormuş diye duydum..
Yanii öyle şeyler duydumki dışa kapıya eşiklere varana kadar bişeyler sürüyorlarmışş çekemeyyen fesat insanlar yapar bunlarıı :sinifsinif:
Evinden duayı asla eksik etme..:teselli:
Evinede girmişler bişeyler yapmış olabilirler ki bu kadar sizi birbirinizden soğutmuşlar..
Bende kıyamıyorum bu güzel bu güzell diye diye eleyemiyorumm kaydirigubbakcemile3
o veriyor bende götürüyorum artıkk napimm :umursamaz:
kızlar dun amcamla tanıstı sevgilim ablamdan sonra 2. bu
ınss bakalım cnm asıl sorun abim onu atlatıyımm oamn super
bilmezmıyımzemuszemus
güle güle kullan inşallah her bir parçayı... opuyorumnanaktan
Esma canım yaa ne oldu anlamadım ben bir kaç gündür giremiyorum Off.'a ne olmuş???:uhm:
Slm kızlar nasılsınız ?ben kötüyüm yaa bu yıl orucu sürüne sürüne tutuyorum resmen Allahım sevabınıda kaçırmak istemiyorum ama gerçekten kötüyüm özellikle 3 gündür mide bulantısı oluyor çok feci Allahtan bu hafta hiç yemek yapmıycam sürekli davetteyiz :umursamaz:
öyle valla ya çalışan bayanların en büyük sıkıntısı yemek :çok üzgünüm:ay cnm nıye öle oluyorben cok sukur olmuyorum kötü kızlarya
ALALH sabrınıverır toktutcak seyler yıyın
bnm sorunum yemek
keske bizde hergun biyerde olsak
Offf online olduğunu sonradan gördüm canım kusura bakma hayırdır neyin var ???offf cevapla bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?