Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayhh kızlar valla çok korkuyorum ben, ne biçim varlıklar bunlar ya, bizimde ortamız yok yani ya çok güzel geçiniyoruz yada çok kötü oluyoruz.
Evlilik zor ya; hayalini kuruyorsun iple çekiyorsun ama nişanlılık sevgililik gibi değil ki...Ben birde çabuk sinirlenen bir tipim daha doğrusu o biraz fazla rahat bende aksine pimpiriğim bazı konularda, evlenince de sorumsuz olmasından korkuyorum
Yani tamamen huy edincek diye ödüm kopuyor ve dün bu konuyu kendisine söyledim hatta tehditvari konuştum, öyle olmayacak diyo hatalarım var evet ama farkındayım sende göreceksin diyor hatta maaşımı bile sen çekeceksin diyor...Yani işin aslı para harcama konusunda sıkıntılarımız var Bende dedim kalsın herkes kendi maaşını çeksin ama sorumlu ve bilinçli olsun.
Yani hiçbir zaman ayrı gayrımız olmadı en baştan ama ben sıkarken benden habersiz gereksiz borç yaptı bana söylediğinde ve bende tepki verdiğimde benim arkamda dağ gibi sen varsın o yüzden sana güvendim dedi, yani demek oluyor ben alıştırmışım, neyse şimdi parası da yokta yinede korkuyorum yani

Aile konusunda da saygılı ve güleryüzlü ben ve abim pek konusmayız ama nişanlım aksine dil otu yemiş maşallah annem ve babamında bu çok hoşuna gidiyor, inşallah böyle devam eder ama bende bazı huylarına sinir olmuyor değilim aileme karşı oluyor yani

off kınadan sonraki mevzuyu ben bilmiyorum ama bir anda bukadar değişim seziyorsan mutlaka bişiler vardır yani ... duayı eksik etmeyelim evlerimizden rabbım korusun

tamam canım ya dediklerini yapıcam mutlaka; sagol. kimseye de soyleyemiyorsun ki boyle seyleri; iyice bunaldım iyice

Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bende etraftan duyduğumu ve bize yapılanlardan dolayı sanada söylemek istedim..Kuran-ı kerimde büyü var..Ondan inanırım böyle şeylere..O insanların elinden bişe yerken ve içerkende çok dua et yada içmemeye çalış..

yaparlar yani..Biz evimizi temizlerken ta seneler öncesi halıların altından tomurcuk tomurcuk karabiberler çıkmıştı annemle babam o zamanlar sürekli kavga ediyorlardı..Şimdi çok şükür iyiler..:sinifsinif:

Ayyy yirim ben senin o dilini.Gönder hemen bakıcam resimlerine:)

geçmişolsun canım
gebemisin yoksa
ay bu kelimede çok hoşuma gidiyo
eskiler hep öyle sorarya
yüklümüsün
gebemisin
diye
:roflol:

böcüğün bi lafı varya ağzını hayra totonu bayra aç :roflol::roflol: o hesap dur aman kendime hayrım yok eşim çok istio ben bakarım dio dedim hep öle olur isterler ondan sonra çocuk ağlasa seni çağırır bunun altı pis yok karnı aç zıkkımın peki tövbe tövbe bak bende açım doyuran var mı :mymeka:

sana inanmıyormu eşin ben böle bişi sölemedim kendi birşeyler eklemiş diye...

off okumusutk evet ıns toparlarsınız bol bol dua et neteen bak karı kocailişkileri için dualar var
kardesın ufakmı buyukmu ne bıcım etmısler öle

Yaaa Offf canım bana sana yazacaktım unuttum, bizim de böye bir problemimiz vardı, daha doğrusu abimlerin...
Abimlerin düğünü ıstanbul'da oldu biz dönerken gelinin annesi anneme demişki siz gelin almadınız biz oğlunuzu aldık, hadi bakalım nasıl göreceksiniz oğlunuzu artık demiş annem o telaşla birşey diyememiş ve bizede 1 yıldır hiç söylemedi.

Ve abim bize karşı tamamen soğudu aramaz sormaz gelmez en sonunda annem bunu bana söyledi işte benimde aklıma takıldı neyse işte ama abim hala çok soğuk yani normal değil hareketleri böyle balık balık bakmalar felan,yıllık izni olur gelmez gelsede 2 gün kalır gider felam yani annem de babamda çok üzülüyordu dedim anneme ben bilmem böyle şeyleri sor bilene hocaya mı gidicez napıcaz gidelim aklımızdan çıksın... Neyse gittik hocaya hoca böyle birşeylerin yani büyü vs. olduğunu söyledi biz daha birşey demeden ve bir sürü şey anlattı işte ama sonrasında para da istedi ben inanamadım yani parayı da vermek istemedim hemde korktum Allahımıza sığındık yapacak bişey yok ama abimin davranışları tamamen bize zıt yani düğünüme bile zor gelecek neredeyse ve daha neler neler var anlatamayacağım ve bu bizim kafamızı o kadar kurcalıyorki anlatamam .........................

Offff dikkat et derim yani canım

off okumusutk evet ıns toparlarsınız bol bol dua et neteen bak karı kocailişkileri için dualar var
kardesın ufakmı buyukmu ne bıcım etmısler öle

kardesim 19 yasında canım, neyse kızlar ya forum benim konuma döndü, kusura bakmayın. hergun dua ediyorum, bazen oyle canım yanıyorki beddua ediyorum sonra pisman oluyorum. yapacak bisey yok dua ediyorum. sagolun kızlar desteginiz için, dua edin sadece benim için yeterli kızlar.

ya cnm etme sen ALLAH a havale et cnm ıns duzelır en guzel zamanlarınız bunlar kıymet bılın gerı ye donsu yok ssende oda kibirli olmayın haklıda olsan sırf esınle aran duzelsın dıye fedakar ol bak sen bişeyler ıcın savştıkca esınde savaşcak emnm

offf herşeyi düşünmek gerek direk aklıma gelen büyü oldu ben öle şeylere inanmam ama yapılanlar varmış betanında sölediği gibi Kuranı Kerimde geçiyormuş...ayrıca benim evime öle bişey laf edilseydi orda cıngar cıkarır sokmazdım kimseyi evime yaa başka ev mi kalmamış ev soyunma odası sanki lmaz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…