Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay nereden bulam o ka şey
zati möhimmatlı kişilere bohça verdik :)
şimidye kadar giderkenkilere
1) yan komşumuz + iş arkadaşımız yeni taşındılar bizim oraya die bi hediye ve tatlı götürdük
2) arkadşaına gittik meyve götürdük

çok geçmiş olsun arsima... iyi bak kendine kaydirigubbakcemile3

sağol canım

ver bakalım anahtarı verde bi daha o eve girebiliyormusunuz bakalım

pislik

kapının eşiğinide sirkeli suyla sil kötülükler giremezmiş evine

arsiiiiiiiiii şu yazı rengini değiştir be kurban olayım gözlerim bozuldu paçiiiiiiiiiii :bbo::bbo:

nie beee

:teselli::teselli:

denize atılır yada yakılır derler ama
ne bilim

isin ozu bu canım

sopalıklarr

eccu var ama cnm malsef :bbo:

Offf cum benım en yakınımdakı ınsanın başına gelmişti beraber olamıyorlardı bır süre evlendikten sonra hocalara gıttıler evı aradılar taradılar ve büyü bulununca raahtladılar.Çok dikkat etmek lazım ve insan bol bol dua etmelı nazarlardan korunması için.Ben burda resmini gördüğüm arkadaşlarıma bıle amin nazar değmesin diyorum bunu alışkanlık haline getirmek lazım

kız korktm öyleresmden felan olurmu nazar büyü felan:sinifsinif:

selam kıslar..çok fazla yazmıssınız okuyamadım hepsini..
nişanlımla haftaya senemiz doluyor..sizce nasıl bi süpriz yapim??ne hediye alabilirim ya da fikir verebilir misiniz??

birde off yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun canım..birde o tarz şeylerin bozulmas için deniz aşırı gidilmesi gerekir derler..

Yaw pat diye mevzuyu kesicem ama ben pilav yapmak istiyorum. Ama tutturamamaktan tırsıyorum, kimin pilavı güzel oluyor burda CADIARZU

işte yani iyilikten maraz doğarmış derler ya günahları boyunlarına eğer öle bişey varsa ki inş. yoktur

arsima yakılır yada denize atılır demissin canım ya burda deniz yok ama yaksammı o makarı acaba bende :uhm:

haklısın canım, yer gok dualar uzerine kurulmus, bol bol dua ediyorum bende canım

Ervacım okudum yazını gülümm..
Mesela tam tersi durumda bizde vardı..n

aynı durum bizde de vardı, utancımdan zorla morla söylemye başladım ama hala bende annecim babacım diyemiyorum onun gibi
ctesi nişanlımın davetlisiydik isterseniz resim koyarım opuyorumnanaktan buaksam teyzemler bize geliyo carsamba teyzemdeyiz pazarda niişanlım bize gelcekler bi mani cıkmazsa

gidiyorum fotolara canım

kızlar çok ama çok üüzldüğüm bi konu var

:teselli: inşallh herşey yoluna girer, inşallh zamanla senden feyz alıp rahatça söyler artık

bilmiyorum canım ya
cuma günü gece eve geldik bi üşüyorumki sorma
sıkı sıkı giyindim pijamalarımı yattım hemen

geçmiş olsun balım beniiiim :teselli:
klima çarpmışl çok üşütmüşsün canımcım iyileşene kadar bırak temizliği tozu napcan . orucada ara ver birazcık

:teselli: bende çoook zorlanıyorum sadece ramazan değil ben evlendiğim günden beri uyku problemi çekiyorum sürekli esniyorum sürekli mahmur gözlerim uyucam nerdeyse. uyku derdine bi çare bulamadım bende. yemeden evi temizlemedende olmuyo off

kızlar bıber dolmasının ıcı ıcın pırıncı kavuruyomusunuzz

kavur canım

hafta sonu kardeşim ve ablam misafirimd kzılar..
onlara böyle bir iftar sofrası hazırladım kaydirigubbakcemile2

ellerine sağlık yazmalı cıvıl cıvıl çok şirin bi sofra olmuş.

:asigim: insanın hep hasta olası gelir yafs

offf offf hakkatten off yaa ne kadar zor şeyler bunlar.. :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anneciğinin ellerinden öpem tıpkı benim annem mutfak robotları
canım kızcağızın durumu iyi değil tamam yalnız kalmasın istiyorsun iyiliğiniz aşikar ama arsicim 15te1 sizin hiiç mi işiniz çıkmıcak ya da ne bileyim siz hep mi pazarları birlikte olcaksınız böyle kız büyüyene kadar. Bu durumda planlarınızı hep kıza göremi olacak yani kaynının hatasını siz mi yaşayacaksınız hep. Ben anlamadım bunu birazda sizleri düşünmeleri gerek bu konuda.

[
bnmde sıkayetım su kocişten herif bana iş yaptırmıyor yaaaaaa
deli olcam dun o uyurken yapıyım dıyom askım gel yanım aotur az az dinlen iş iş nereye kadar ya dıyom evi pok getırcek anlamıyor

len aynı dertten bende muzdaribim yaa her temizlik böyle oluyor
akşamları bile bırak kalsın bırak yapma eee bizden başka kim yapcak diyorum ..
vakit kalmıyor ama mecburuz
kızlar dun amcamla tanıstı sevgilim ablamdan sonra 2. bu

arkasıda gelir artık .:)
aynen oyle canım, erkekler cadı damat olmus, gelinler sut dokmus kedi; ben hic boyle bilmezdim ya

offfcum güzel haberlerini bekliyorum inşallh en kısa zmanda gelip herşeyin çoook ama çoook iyi gittiğini söylersin bizlere.. bu konuda konuşmadınız dimi bir daha?
ben senin yerinde olsam kudururdum canım yaa yani ne biliyim katlanmak zor ya iyi olsun ya kötü ama böyle çelişkide zor. Allah yardımcın olsun

ben bilmem canım ama yakın akrabalara yapıyorlar sanırım

oooh ne ala sinay hanım hergün biyere mi davettesiniz :sinifsinif:

Ayhh kızlar valla çok korkuyorum ben, ne biçim varlıklar bunlar ya, bizimde ortamız yok yani ya çok güzel geçiniyoruz yada çok kötü oluyoruz.
Evlilik zor ya;

şakkıdı aradaki dengeyi kurmak zorundayız canım malesef bunuda biz düşünmeliyiz

:roflol::roflol::roflol: gel ben doyuram

Allah göstermesin kimseye
hee ya yeni gelin evine girilirmi öyle aaaa

Yaw pat diye mevzuyu kesicem ama ben pilav yapmak istiyorum. Ama tutturamamaktan tırsıyorum, kimin pilavı güzel oluyor burda CADIARZU

iyi oldu sulfatcım, baska seyler konusalım artık; konu hep ben oldum simdi, kusura bakmayın kızlar nolur.
ben yapmıstım gecen hafta canım ama sert oldu benim biraz, daha tecrübeli olanlar versin bence tarifi

işte yani iyilikten maraz doğarmış derler ya günahları boyunlarına eğer öle bişey varsa ki inş. yoktur

bencede gunahları boyunlarına, insallah yoktur oyle bisey
sagolun kızlar tekrar destek için, opuyorum hepinizi

arsima yakılır yada denize atılır demissin canım ya burda deniz yok ama yaksammı o makarı acaba bende :uhm:

haklısın canım, yer gok dualar uzerine kurulmus, bol bol dua ediyorum bende canım

canım ben şey biliyorum aslında küçük çocuk işetilir üstüne yada sen ters dönüp üzerine idrarını yapacaksın bizde ablamdan bulduğumuzda öle yamıştı ablam yakma işini bilmiyorum.ayrıca üzerine sirke dök..

offfcum Allahım selamete çıkarsın üzme kendini
sen eşine aynı sevgiyle saygıyla davranmaya devam et hiç yaşanmamış gibi dicem nekadar
olur bilemiyorum ama
inşallah düzelir canım inşallah
senin için dua edicez..
büyü konusunda bende hemfikirim lütfen sende oku canım kendinis için
benim bildiğim böle bişey varsa bu gibi durumlarda bütüneşyaları temizlemek
evi falan temizlemek gerekiyo
benim tanıdığım bi ailenin basına gelmişti çekemyen biri akrabalarından byü yaptırmış ve o pis hayvan varya
hani d ile başlıyo ismi onun yağını alıp veriyo büyücü evinin heryerine sürmüşler bunu
vallahi birbirini okadar seven saygılı o aile bir anda tepetaklak oldu
kadın diyoduki kocam bana dmuz cgibi görünüyodu
eşide eve gelmek bile istemiyomuş intihara kadar düşünmüş öyle bi durum yani
hergün kavga ..
sonra baktırdılar vebüyü olduğu çıktı ve evlerinde belli yerlerd böyle silinmekle çıkmayan bazı şeyler oldunu görmüşler neyse bunlarda okuttu kendilerine ve temizlediler herşeyi
şimdi düzeldi çokşkür..
Allah kimseye vermesin yaa beter bir durum Allahım korusun böyle şeylerden bu gibi insanların şerrinden zaten dinimizde büyü var peygamber efendimiz sav.e bile yapmışlardı

[

kızlar şuna bakın bayıldım buna yaa :lepi:
CIKMADI bişey

cnm ben yemek de iyi olmasamda pilavımguzel oluyr
teyzem öğretmişti guzel olması ıcın bikere princı bulanık su gidene kadar yıka
ve suyunu koymadan bır sure kavur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…