Kızlarr bişe sorucamm..
YEni geliniz yaa evine iftara davet eden herkese hediye götürüyormusunuz ?
KAyınvalidem hep bişeyler hazırlamamı istiyor.
Havlu-patik-tülbent gibi..:sinifsinif:
Ama herkesede götürülmezkii anlamadım gitti..Bide sen evdeki güzelleri koyma diyor kendi ayarlıyorr veriyor vermem içinn :bbo:
çok geçmiş olsun arsima... iyi bak kendine kaydirigubbakcemile3
ver bakalım anahtarı verde bi daha o eve girebiliyormusunuz bakalım
CAnım sen bigün evini dip köşee temizlee..
halıların altına kadar bak temizlee...
bide yatağınızaa bakk leke felan varmı dökmüş olabilirler bişeyler..
Ayy Allahh korusun ben bu tür şeylere çok inanırımm :sinifsinif:
arsiiiiiiiiii şu yazı rengini değiştir be kurban olayım gözlerim bozuldu paçiiiiiiiiiii :bbo::bbo:
Slm kızlar nasılsınız ?ben kötüyüm yaa bu yıl orucu sürüne sürüne tutuyorum resmen Allahım sevabınıda kaçırmak istemiyorum ama gerçekten kötüyüm özellikle 3 gündür mide bulantısı oluyor çok feci Allahtan bu hafta hiç yemek yapmıycam sürekli davetteyiz :umursamaz:
bunu hic duymamıstım canım ya, dikkat edeyim bakalım. bu aslında oyle uzun zamandır kafamı kurcalıyorki; beta sorunca bende icimdekileri doktu iste. hatta o buldugum makarayıda atmadım duruyor cekmecemde; bide kınadan sonra oyle laf edince iyice kafama takılmıstı zaten. bilmiyorum ya kafam karısık cok
isin ozu bu canım
offf herşeyi düşünmek gerek direk aklıma gelen büyü olduben öle şeylere inanmam ama yapılanlar varmış ve ayrıca benim evime öle bişey laf edilseydi orda cıngar cıkarır sokmazdım kimseyi evim eyaa başka ev mi kalmamış ev soyunma odası sankilmaz:
Offf cum benım en yakınımdakı ınsanın başına gelmişti beraber olamıyorlardı bır süre evlendikten sonra hocalara gıttıler evı aradılar taradılar ve büyü bulununca raahtladılar.Çok dikkat etmek lazım ve insan bol bol dua etmelı nazarlardan korunması için.Ben burda resmini gördüğüm arkadaşlarıma bıle amin nazar değmesin diyorum bunu alışkanlık haline getirmek lazım
Offf cum benım en yakınımdakı ınsanın başına gelmişti beraber olamıyorlardı bır süre evlendikten sonra hocalara gıttıler evı aradılar taradılar ve büyü bulununca raahtladılar.Çok dikkat etmek lazım ve insan bol bol dua etmelı nazarlardan korunması için.Ben burda resmini gördüğüm arkadaşlarıma bıle amin nazar değmesin diyorum bunu alışkanlık haline getirmek lazım
Ervacım okudum yazını gülümm..
Mesela tam tersi durumda bizde vardı..n
ctesi nişanlımın davetlisiydik isterseniz resim koyarım opuyorumnanaktan buaksam teyzemler bize geliyo carsamba teyzemdeyiz pazarda niişanlım bize gelcekler bi mani cıkmazsa
kızlar çok ama çok üüzldüğüm bi konu var
bilmiyorum canım ya
cuma günü gece eve geldik bi üşüyorumki sorma
sıkı sıkı giyindim pijamalarımı yattım hemen
öğle tatilindeyim anca gelebildim kızlar
fmk demişsiniz ya mutluluktan uçuyomusunuz die tabikide uçmuyorum ama tek istediğim huzurdu o da oldu çok şükür
hoş buaralar bende kendi hayatımı cehenneme cevirmekle mesgulum kızlar
en ufak şey bana deli gibi sorun
oruç tutarken okadar zorlanıyorum ki (tek sorun uyku kızlar açlık vs değil) bide dile getiriyorum tuttuğumun sevabıda gidio
bu akşam hiç yemeğim yok mesela
6,30 da evde olurum ne yaparım bilmiyorum
Ramazanları çok severdim ama bu sefer aramız bozuk azıcık
kızlar bıber dolmasının ıcı ıcın pırıncı kavuruyomusunuzz
hafta sonu kardeşim ve ablam misafirimd kzılar..
onlara böyle bir iftar sofrası hazırladım kaydirigubbakcemile2
bugece benimkide almış bütün telefonları saat çalmasın diye gitmiş mutfağa hazırlamış uyandırdı beni
hafa sonu iki gece kalkamadık benim rahatsızlıktan dolayı
yazık kocacığım ac ac oruc tuttu
ben tutmadım ama bitek su içtim yemek yiyemedim
arsimacım gecmis olsun canım, neyin var iyimisin simdi?
erva canım zamanla olur merak etme, bizdede once nisanlım soylemeye basladı gıbı bisey oldu, yani ondan duyunca bende soyledim ama bana baya zor gelmisti ilk basta acıkcası anne baba de
işte tezcanlı olmak böle bişeymiş anama çekmişim onunda ayağına iğne batmıştı mini bi operasyonla aldılar kadın geçmiş olsuna gelenlere su böreği acmıştı :roflol::roflol::roflol:
hep işten geliyo evet iş olabilir bizimkisi ama bende işten çıkıp onara gidiom nie surat etmiom 15de bi kız geldiğinde cumartesi pazar gidiom yine surat etmiom benim bi pazarım var
diyor tabi gelmek istemiyor herhalde diyorlar
[
bnmde sıkayetım su kocişten herif bana iş yaptırmıyor yaaaaaa
deli olcam dun o uyurken yapıyım dıyom askım gel yanım aotur az az dinlen iş iş nereye kadar ya dıyom evi pok getırcek anlamıyor
kızlar dun amcamla tanıstı sevgilim ablamdan sonra 2. bu
aynen oyle canım, erkekler cadı damat olmus, gelinler sut dokmus kedi; ben hic boyle bilmezdim ya
Kızlarr bişe sorucamm..
YEni geliniz yaa evine iftara davet eden herkese hediye götürüyormusunuz ?
KAyınvalidem hep bişeyler hazırlamamı istiyor.
Havlu-patik-tülbent gibi..:sinifsinif:
Ama herkesede götürülmezkii anlamadım gitti..Bide sen evdeki güzelleri koyma diyor kendi ayarlıyorr veriyor vermem içinn :bbo:
Slm kızlar nasılsınız ?ben kötüyüm yaa bu yıl orucu sürüne sürüne tutuyorum resmen Allahım sevabınıda kaçırmak istemiyorum ama gerçekten kötüyüm özellikle 3 gündür mide bulantısı oluyor çok feci Allahtan bu hafta hiç yemek yapmıycam sürekli davetteyiz :umursamaz:
Ayhh kızlar valla çok korkuyorum ben, ne biçim varlıklar bunlar ya, bizimde ortamız yok yani ya çok güzel geçiniyoruz yada çok kötü oluyoruz.
Evlilik zor ya;
böcüğün bi lafı varya ağzını hayra totonu bayra aç :roflol::roflol: o hesap dur aman kendime hayrım yok eşim çok istio ben bakarım dio dedim hep öle olur isterler ondan sonra çocuk ağlasa seni çağırır bunun altı pis yok karnı aç zıkkımın peki tövbe tövbe bak bende açım doyuran var mı :mymeka:
offf herşeyi düşünmek gerek direk aklıma gelen büyü oldu ben öle şeylere inanmam ama yapılanlar varmış betanında sölediği gibi Kuranı Kerimde geçiyormuş...ayrıca benim evime öle bişey laf edilseydi orda cıngar cıkarır sokmazdım kimseyi evime yaa başka ev mi kalmamış ev soyunma odası sankilmaz:
Yaw pat diye mevzuyu kesicem ama ben pilav yapmak istiyorum. Ama tutturamamaktan tırsıyorum, kimin pilavı güzel oluyor burda CADIARZU
işte yani iyilikten maraz doğarmış derler ya günahları boyunlarına eğer öle bişey varsa ki inş. yoktur
arsima yakılır yada denize atılır demissin canım ya burda deniz yok ama yaksammı o makarı acaba bende :uhm:
haklısın canım, yer gok dualar uzerine kurulmus, bol bol dua ediyorum bende canım
CIKMADI bişey
kızlar şuna bakın bayıldım buna yaa :lepi:
Yaw pat diye mevzuyu kesicem ama ben pilav yapmak istiyorum. Ama tutturamamaktan tırsıyorum, kimin pilavı güzel oluyor burda CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?