bende yıllardır pilav yapıorum ama ölçüsüz yaptıgım için tarif veremicem canım :sinifsinif:Yaw pat diye mevzuyu kesicem ama ben pilav yapmak istiyorum. Ama tutturamamaktan tırsıyorum, kimin pilavı güzel oluyor burda CADIARZU
arsima yakılır yada denize atılır demissin canım ya burda deniz yok ama yaksammı o makarı acaba bende :uhm:
geçmiş olsun balım beniiiim :teselli:
klima çarpmışl çok üşütmüşsün canımcım iyileşene kadar bırak temizliği tozu napcan . orucada ara ver birazcık
:asigim: insanın hep hasta olası gelir yafs
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anneciğinin ellerinden öpem tıpkı benim annem mutfak robotları
canım kızcağızın durumu iyi değil tamam yalnız kalmasın istiyorsun iyiliğiniz aşikar ama arsicim 15te1 sizin hiiç mi işiniz çıkmıcak ya da ne bileyim siz hep mi pazarları birlikte olcaksınız böyle kız büyüyene kadar. Bu durumda planlarınızı hep kıza göremi olacak yani kaynının hatasını siz mi yaşayacaksınız hep. Ben anlamadım bunu birazda sizleri düşünmeleri gerek bu konuda.
oooh ne ala sinay hanım hergün biyere mi davettesiniz :sinifsinif:
hee yaa övünmek gibim olmasın :dilcikar:ayy size ne dicem cumartesi akşamı eltimdeydik iftarda görümcelerim falan da ordaydı durmadan size ne zaman gelsekki yemeğe falan die ufak ufak dokundurma yaptılar bende eşime bakarak ev hanımları böle derse ben ne yapıyım dimi aşkım bizi kim çağırsın dedim bozuldular eşim hiç üstüne basmadı ama benim sonradan kafama takıldı yemeğe çağırmam mecburmu yaa üüfff ben hem yeni gelinim hem çalışıyorum vee en önemlisi hepsinden nefret ediyorum :roflol::roflol::roflol:
diyecek çooookkkkkkkkkkkk söz var ama demek istemiyorum Rabbim yardım etsin off
selam kıslar..çok fazla yazmıssınız okuyamadım hepsini..
nişanlımla haftaya senemiz doluyor..sizce nasıl bi süpriz yapim??ne hediye alabilirim ya da fikir verebilir misiniz??
birde off yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun canım..birde o tarz şeylerin bozulmas için deniz aşırı gidilmesi gerekir derler..
Allah göstermesin kimseye
hee ya yeni gelin evine girilirmi öyle aaaa
canım ben şey biliyorum aslında küçük çocuk işetilir üstüne yada sen ters dönüp üzerine idrarını yapacaksın bizde ablamdan bulduğumuzda öle yamıştı ablam yakma işini bilmiyorum.ayrıca üzerine sirke dök..
offfcum Allahım selamete çıkarsın üzme kendini
sen eşine aynı sevgiyle saygıyla davranmaya devam et hiç yaşanmamış gibi dicem nekadar
olur bilemiyorum ama
inşallah düzelir canım inşallah
senin için dua edicez..
büyü konusunda bende hemfikirim lütfen sende oku canım kendinis için
benim bildiğim böle bişey varsa bu gibi durumlarda bütüneşyaları temizlemek
evi falan temizlemek gerekiyo
benim tanıdığım bi ailenin basına gelmişti çekemyen biri akrabalarından byü yaptırmış ve o pis hayvan varya
hani d ile başlıyo ismi onun yağını alıp veriyo büyücü evinin heryerine sürmüşler bunu
vallahi birbirini okadar seven saygılı o aile bir anda tepetaklak oldu
kadın diyoduki kocam bana dmuz cgibi görünüyodu
eşide eve gelmek bile istemiyomuş intihara kadar düşünmüş öyle bi durum yani
hergün kavga ..
sonra baktırdılar vebüyü olduğu çıktı ve evlerinde belli yerlerd böyle silinmekle çıkmayan bazı şeyler oldunu görmüşler neyse bunlarda okuttu kendilerine ve temizlediler herşeyi
şimdi düzeldi çokşkür..
Allah kimseye vermesin yaa beter bir durum Allahım korusun böyle şeylerden bu gibi insanların şerrinden zaten dinimizde büyü var peygamber efendimiz sav.e bile yapmışlardı
[
cnm ben yemek de iyi olmasamda pilavımguzel oluyr
teyzem öğretmişti guzel olması ıcın bikere princı bulanık su gidene kadar yıka
ve suyunu koymadan bır sure kavur
nekadar yapacaksan princini koy üzerine ılık su biraz sıcak olsun ve içine bir tutam tuz koy.onu 1 saat veya yarım saat beklet.yağını koy daha sonra princini ekle ve iyi ce kavur atlayana kadar pirinçler.sonrada üzerine biraz çıkacak şekilde suyunu ekle su sıcak olacak ağzını kapat.altını kıs en kısık ateşte.o suyunu çekince iyice altını kapat 10dak. beklet kapağını hiç açmayacaksın..ben böle yapıyorumm ve tane tane oluyor..
aha bende davetteydım eltimde ben cagırcam ya zor gelıyor sıtres olcam hepsi 11 kiş edıyor ama cagırcam benhee yaa övünmek gibim olmasın :dilcikar:ayy size ne dicem cumartesi akşamı eltimdeydik iftarda görümcelerim falan da ordaydı durmadan size ne zaman gelsekki yemeğe falan die ufak ufak dokundurma yaptılar bende eşime bakarak ev hanımları böle derse ben ne yapıyım dimi aşkım bizi kim çağırsın dedim bozuldular eşim hiç üstüne basmadı ama benim sonradan kafama takıldı yemeğe çağırmam mecburmu yaa üüfff ben hem yeni gelinim hem çalışıyorum vee en önemlisi hepsinden nefret ediyorum :roflol::roflol::roflol:
off sorma sımdı anlaım mutfak masrafı neymiş 250 felan sanırımyeni evlenen arkadaşlar aylık gıda masrafınız ne kadar oluyor?
offfcum bı boş vaktınde evınde KURAN okutmayı denesenn
artı ervanında dedığı gıbı tavanlarda özellıkle d. yağı gıbı lekeler olur sarı sarı onlardan var
ay çıkmamış ya
dondurma kasesi eklemiştim
migrosta war külah şeklinde süper ya neyse
offff Allahım kurtarsın öle bişe warsa
dua et kalbini aç eşine sakın ters tepme
ay ne zor bi durum yaa :sinifsinif:
nekadar yapacaksan princini koy üzerine ılık su biraz sıcak olsun ve içine bir tutam tuz koy.onu 1 saat veya yarım saat beklet.yağını koy daha sonra princini ekle ve iyi ce kavur atlayana kadar pirinçler.sonrada üzerine biraz çıkacak şekilde suyunu ekle su sıcak olacak ağzını kapat.altını kıs en kısık ateşte.o suyunu çekince iyice altını kapat 10dak. beklet kapağını hiç açmayacaksın..ben böle yapıyorumm ve tane tane oluyor..
Sulfat al sana pilavda 5 püf nokta nu noktaları emine bederle oktay usta bile vermez heee:roflol:
1. tereyağıyla yap
2.gerçek tavuk suyu kullan mümkünse tabletler çok lezzet katmıyor
3.pirinçleri bol suyla iyice yıka beyaz suyu bitene kadar dön dön yıka
4.1 su bardağı pirince 2 su bardağı su kullan yani 1'e 2 ölçü olsun( 2 bardak pirinçte 4 bardak su)
5.en önemli püf nokta pilavı ne kadar çok dinlendirirsen o kadar güzel olur çay misali ne kadar demlenirse o kadar duru tane tane düşüyor
ayyyy bu arada benim pilavımı annem bile düşüremiyordu bende yıllar önce düzceye teyzemlere gitmiştim orda bolulu komşusundan öğrenmiştim pilav yapmayı
yeni evlenen arkadaşlar aylık gıda masrafınız ne kadar oluyor?
hee yaa övünmek gibim olmasın :dilcikar:ayy size ne dicem cumartesi akşamı eltimdeydik iftarda görümcelerim falan da ordaydı durmadan size ne zaman gelsekki yemeğe falan die ufak ufak dokundurma yaptılar bende eşime bakarak ev hanımları böle derse ben ne yapıyım dimi aşkım bizi kim çağırsın dedim bozuldular eşim hiç üstüne basmadı ama benim sonradan kafama takıldı yemeğe çağırmam mecburmu yaa üüfff ben hem yeni gelinim hem çalışıyorum vee en önemlisi hepsinden nefret ediyorum :roflol::roflol::roflol:
en önemlisi hepsinden nefret ediyorum :roflol::roflol::roflol:
ve kımseden bısey alıp yeme esınde yemesın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?