- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
off canım evet deniz aşırı sizin gitmeniz gerekiyor eşinle birlikte bildiğim kadarıyla bütün büyüleri bozuomuş deniz aşırı gitmek..istanbulda olsan bi vapurla karşıya gidip gelin derdim..ankarada nasıl yapabilirsin bilmiorum canım..
yakmayı bende duymustum ama bi dua falanda okunuo die biliorum..
birde nazar olarak düşünürsen çörek otu ve tuz yakıolar birde nazar değdirdiğini düşündüğün kişilerin adını bi kagıda yazıp yak..evin içinde gezdiriosun ve kokluosun..psikolojik mi bilmem ama nazar değdirdiğini düşündüğüm kişiler olunca yapıorum ve rahatlıorum sanki..
hergun davetlerde boy gösteren sankı benım:1closedeyes:
tamam canım sagol, yemem ama yesemde soyleyecegim bunu
:roflol::roflol::roflol:
yesende herşey aklımda de
ayy öle sinirlendımkı o kım ıse sacını başını yolasım geldı
:mymeka:
offf ınş bıtırırsın ve duanın karsılığını hemen alırsın
bende senın ıcın dua etcem her namazda emın ol cnm benım bu arada adını bılmıyom ama RABBIM ıcımden gecenı bılır
ayyy çağırmasınlar canım ben mi çağırın diom ben ne olsa yerim geçerim:dilcikaryüzsüz smili) hem ben gidiom 2 kişi onlar gelio 7 kişi haksızlık canım :mymeka:senide görecez yarın evlen hem iş hem yemek bide benim gibi misafir ağırlarsan kaç günde bıkarsın bakalım:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ayyy çağırmasınlar canım ben mi çağırın diom ben ne olsa yerim geçerim:dilcikaryüzsüz smili) hem ben gidiom 2 kişi onlar gelio 7 kişi haksızlık canım :mymeka:senide görecez yarın evlen hem iş hem yemek bide benim gibi misafir ağırlarsan kaç günde bıkarsın bakalım:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
o zmn davet ederken de sızde 2 kişi gelın yada davetıye bastır 2 kişilıktır dıe kaydirigubbakcemile3
evlenım gelen olursa kapıyı acmam olur bıter:lepi:
ankaradan istanbula geliriz bizde kuzum ya, ozaman oda olur dimi?
simdilik ben bi evi temizleyeyim ozaman bakalım; bu soyledikleriniz de aklımda ama
içime korku düştü
bugun aksam eve gıdınce albumlerımı sılcem :sinifsinif:evdekı pc kayıt etmem lazım
içime korku düştü
bugun aksam eve gıdınce albumlerımı sılcem :sinifsinif:evdekı pc kayıt etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?