Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy öle sinirlendımkı o kım ıse sacını başını yolasım geldı
:mymeka:
offf ınş bıtırırsın ve duanın karsılığını hemen alırsın
bende senın ıcın dua etcem her namazda emın ol cnm benım bu arada adını bılmıyom ama RABBIM ıcımden gecenı bılır

bende cumartesi günü nişanlım kayınvaldem kayınpederim eltim ve abimiz geldi iftara..ilk defa yemege geldiler nişanlım hariç..bayıldılar resmen..

ankaradan istanbula geliriz bizde kuzum ya, ozaman oda olur dimi?
simdilik ben bi evi temizleyeyim ozaman bakalım; bu soyledikleriniz de aklımda ama

hergun davetlerde boy gösteren sankı benım:1closedeyes:

ayyy çağırmasınlar canım ben mi çağırın diom ben ne olsa yerim geçerim:dilcikaryüzsüz smili) hem ben gidiom 2 kişi onlar gelio 7 kişi haksızlık canım :mymeka:senide görecez yarın evlen hem iş hem yemek bide benim gibi misafir ağırlarsan kaç günde bıkarsın bakalım:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

:roflol::roflol::roflol:

yesende herşey aklımda de
tamam canım sagol, yemem ama yesemde soyleyecegim bunu

cok sagol canım, dua herseyin onunde gelir.bende bol bol dua ediyorum zaten

o zmn davet ederken de sızde 2 kişi gelın yada davetıye bastır 2 kişilıktır dıe kaydirigubbakcemile3
evlenım gelen olursa kapıyı acmam olur bıter:lepi:

kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim, forumu kendi konumla bu kadar mesgul ettiğim için ozur dilerim kusura bakmayın. soylediklerinizin hepsi aklımda, sagolun desteğiniz için. hepinizi opuyorum ise donmem gerekiyor. kolay gelsin herkese

off canım şimdi okudum konuyu
Rabbim yanında olsun inşAllah..
kuranı kerimde de var tabi böyle şeyler inanırım ben..
sen duayı eksik etme yuvandan..
bir de peygamber efendimiz sirkeyi evinizin her köşesine sürün buyurur ..
benim evime çeyiz serilirken annem okunmuş su ve sirke sürdü..
Rabbim korusun ve ferahlık versin yuvanıza inşAllah..

içime korku düştü
bugun aksam eve gıdınce albumlerımı sılcem :sinifsinif:evdekı pc kayıt etmem lazım

:roflol::roflol::roflol:

o zmn davet ederken de sızde 2 kişi gelın yada davetıye bastır 2 kişilıktır dıe kaydirigubbakcemile3
evlenım gelen olursa kapıyı acmam olur bıter:lepi:

çocuklara iyi uykular fln :)

ankaradan istanbula geliriz bizde kuzum ya, ozaman oda olur dimi?
simdilik ben bi evi temizleyeyim ozaman bakalım; bu soyledikleriniz de aklımda ama

canım gelebilme durumunuz varsa gelince vapur turu yapalım değişikliok olur falan diyerek ikna edersin eşini..

selam herkesee

sabah sabah üzdünüz beni yaa

Rabbim tez zamanda ailelerinize huzur versin inşallahh kötü günleriniz geride kalsın herşey yolunda gitsin sağlıklı mutlu ve huzurlu bi bayram nasip etsin inşallaahh :Saruboceq:

off bu arada nickini değiştirsene ya of demekte günah ya sen baya of çekiyosun bu nickle daha neşeli bişey seç kendine

papı aksam oldu sabah sabah yazmışsın sende ıyı msın

off nıckını bencede değiş yahu yada adını de adınla hıtap edelım

bu arada albumu kaldrcam kızlar
bakmayan varsa baksınn sonra senı görmedık demesınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…