Birdayim canımcım, yolun Ankara'ya mı düştü senin?
Hemen ilk aklıma gelenleri anlatayım :)
-Ulusta samanpazarının oralar züccaciye dolu. Gayet uygun fiyatlar orda. (ama pek güzel yerler değil burası Ankara mı dedirtir . )
-Ankamall, Cepa, Forum alışveriş merkezlerinde bernardo, kütahya, hisar gibi markalı tukkanların mağazaları var. Sana hangisi yakın olursa artık, gerçi istanbulda nicelerini gezmişsindir sen . (ama özellikle Forumu tavsiye derim.)
- Sincanda büyük ladyhome var, tam çeyiz mağazası.Süper bi yer.
- Sıhhıye kızılay taraflarında da var yine çeyiz mağazaları.
Sen nerelerde olcaksın ben ona göre bildiklerimi yazarım canım.
hani ew kuran arkidişlerimizin ewlerine bakıyoruk ya hayran hayran, nerde kaldı o sayfalar kızlar bilen bulan var mı? kafamçokkarıştı
Canlarım rengi ve işlemesi bununu gibi olmayacak ama türban modelinin bu şekilde olmasını istiyorum sonunda istediğim gibi bir türban resmi buldum yaşasın sizce nasıl ??
Tatlı benim sınvaım var o hafta büyük bir olasılıkla Kızılaydan geçiçek yolum zaten tek bildiğim yer orası, ama ladyhome bir arkadaş daha tavsiye etmişti oraya isterim
gitmekhihoyyyt Sincan uzakmı peki kızılaya???
esracım çok güzelmiş canım.çok beğendim
esra pek anlamasam güzel görünüyor. başörtüsü üzerine rahibe duvakmı takıcan sende.
esracım şıkır şıkır bi gelin olursun bununla, bence gayet güzel.
Yalnız duvağına da minik minik taş yada boncuk işlense süper olur kanımca .
Esra çok beğendim bence bide hani o beyaz eşarbın içinden beyaz bi ek çıkıo ya alnına orayada taş yada inci gibi bişiler koyabilirsin
böcük seni CEYİS BAKANLIĞINDAN alıp, LİNK BAKANI ilan ediyorum:hooray:
Çok teşekkür ederim canlarım..
Evet rahibe duvağı düşünüyorum tuğbacım.
Mandilincim zaten tülü ve danelini farklı düşünüyorum. Dediğin gibi taş veya boncuklarla süsletebilirim.
Esra çok beğendim bence bide hani o beyaz eşarbın içinden beyaz bi ek çıkıo ya alnına orayada taş yada inci gibi bişiler koyabilirsin
kızlar beyaz melek arkadaşın evini gezerken mutfak tezgahında çok şık bir bıçak seti gördüm.sordum tefalden aldığını söyledi.çok hoşuma gitti.arkadaş çok memnunmuş.sanırım bende ondan alıcam
evet bence de öle bişi yapabilirsin. Ben de evlenirken boneme taşlı bi alınlık dikmiştim çok güsel durmuştu herkes çok beğenmişti:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?