Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hani ew kuran arkidişlerimizin ewlerine bakıyoruk ya hayran hayran, nerde kaldı o sayfalar kızlar bilen bulan var mı? kafamçokkarıştı

Tatlı benim sınvaım var o hafta büyük bir olasılıkla Kızılaydan geçiçek yolum zaten tek bildiğim yer orası, ama ladyhome bir arkadaş daha tavsiye etmişti oraya isterim
gitmekhihoyyyt Sincan uzakmı peki kızılaya???

anladım canım, sincan uzak malesef canım ama gitmek istersen tek wasıta ile gidebilirsin.
Ben bi bakayım şubesi var mı kızılayda olur mu?

esra pek anlamasam güzel görünüyor. başörtüsü üzerine rahibe duvakmı takıcan sende.

esracım şıkır şıkır bi gelin olursun bununla, bence gayet güzel.
Yalnız duvağına da minik minik taş yada boncuk işlense süper olur kanımca .

Esra çok beğendim bence bide hani o beyaz eşarbın içinden beyaz bi ek çıkıo ya alnına orayada taş yada inci gibi bişiler koyabilirsin

esracım çok güzelmiş canım.çok beğendim

esra pek anlamasam güzel görünüyor. başörtüsü üzerine rahibe duvakmı takıcan sende.

esracım şıkır şıkır bi gelin olursun bununla, bence gayet güzel.
Yalnız duvağına da minik minik taş yada boncuk işlense süper olur kanımca .

Çok teşekkür ederim canlarım..
Evet rahibe duvağı düşünüyorum tuğbacım.
Mandilincim zaten tülü ve danelini farklı düşünüyorum. Dediğin gibi taş veya boncuklarla süsletebilirim.

esracım cok beğendım cnm cok guzel bı model

nan bız tarıh bulcaz dıye yırtınıyok bulusmayan gelen gızlar nırdeler

kızlar beyaz melek arkadaşın evini gezerken mutfak tezgahında çok şık bir bıçak seti gördüm.sordum tefalden aldığını söyledi.çok hoşuma gitti.arkadaş çok memnunmuş.sanırım bende ondan alıcam

buluma kızları kayboldu kanımca topiği ararken. linkte verdin ama ses yok.

azimli ve isteyenn buluyor burcuözge örnek

Çok teşekkür ederim canlarım..
Evet rahibe duvağı düşünüyorum tuğbacım.
Mandilincim zaten tülü ve danelini farklı düşünüyorum. Dediğin gibi taş veya boncuklarla süsletebilirim.

canım gelinliğnii bilmiyorum ama bu türban çok güzel bencede.
bende bu tarzda düşünüyorum duvağımı.
önü işlemeli, arkasındada çiçek felan bişeyler yapılır
ben birde inci olsun istiyorum
incide çok güzel duruyor

sevgiyle kal canım

Esra çok beğendim bence bide hani o beyaz eşarbın içinden beyaz bi ek çıkıo ya alnına orayada taş yada inci gibi bişiler koyabilirsin

evet bence de öle bişi yapabilirsin. ben de evlenirken boneme taşlı bi alınlık dikmiştim çok güsel durmuştu herkes çok beğenmişti:lepi:

songa modelini falan atsana bi araştıralım

evet bence de öle bişi yapabilirsin. Ben de evlenirken boneme taşlı bi alınlık dikmiştim çok güsel durmuştu herkes çok beğenmişti:lepi:

hayırlı olsun cnm . Mutluluklar.şık durur bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…