Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya kızlae kapatalım bu konuları banada daral geldi heeeee, aklıma geldi yinee...

Hadi bana hangi müzikle çıktınız yada çıkacaksınız hangi şarkıyla dans ettiniz yada hangilerinden etkilendiniz söyleyiverin de dağılsın şu hava..........

kızlar çok moralim bozuldu
bizim uyuzla kavga ettik çok kötü
ya dinlemedi beni yaa hemen başladı kızmaya uyuzzz
şeytan görsün onun yüzünü bundan sora
beni mübarek günde ağlattı oruçlu oruçlu allahından bulsun

deniz geçmek falan büyü bozmaz. söylenti onlar.
sirkeyle evi silmekte iyi değildir üç harfliler daha çok sevinirmiş. bulunan birşey sirkeye konur. evi idrar ile silmek daha keskinmiş.
ayrıca bulunan şeyleri yakmak yada başka şeyler yakmak hiç iyi değildir.
Allah böyle şeylerden hepimizi ve ailelerimizi korusun.
Başına gelmeyen anlayamaz ölüm derecesine varabilir bu durumlar.
En yakınım dediğiniz kişidende gelebilir.

pıtır ne zmn barıstınızda kavga edıyonus be annem :1shok:

arşi bende susadm RABBIM sabır versın sende yarın tutmazsın artık ıyıleşmene bak

yaa kızlar banada nişanlıma alıcagım hediye ve süpriz için akıl verinnnnn

hep böylee diyosun hep sonunda üzülen yine sen oluysun :teselliıtırr ahh pıtırrr :mymeka:

muhahaha yaa tee ne zamandır yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum napim, babanem hasta bi yandna ona baktıım, odasını temizlediimm, amcamlar gelcekmiş galba da ortalığı toparladım :))

ya tubiş ev nasıl silinir idrarlar yaaa
hadi diyelim biri büyü yaptı attı çeyizlerin içine hadi bakalım bul bulabilirsen nasıl bulcan mümkün değil

ya ayrıca korkutuyosunuz beni yaa :S ay Bismillah, Rabbim korusun hepimizi :Saruboceq:

ah pıtırım ah pıtırımm boşver sıkma canını sende diyosun uyuz işte ne bekliyosun :teselli:

Arsimm çok geçmiş olsun sanaa, kolay gelsin, hakkat ya işkence ediyosun kendine yarın tutma oruç daha kötü olucaksın yoksa :teselli:

nefesım karakalem calısması yaptr :lepi:

aslında onu düşündüm ama bundan önce puzzle yaptırmıştım daa sonra ahşap boyadım çerçeve yaptım..hep benzer şeyler oldu bu zamana kadar..daha farklı bişi bulmaya çalışıorum acıkcası...

burcuuuumm yardım etttt :sinifsinif:

Büyü yapan insan ne kadar acizki başkalarının ilişkileri için öbür dünyasından oluyo
ne kadar cahilce birşey
ALLAH KORUSUN

bana çoook kötülük yapmış birisine bile yapmam büyü
gider dğıtırım ağzını yüzünü
ama büyü yapmak
Allah onlarada akıl fikir versin

:roflol::roflol::roflol:

çocuklara iyi uykular fln :)
ayy ne uykusuyla falan uğraşamam direkt yazarım davetiyeye
siz sevgili aile dostlarımız sizleri öylesine ağırlamak isterdim ki ama ne yazık ki keyfimden ödün veremiyorum kusura kalmayın bu yıl davet mavet yok bundan sonraki yıllarda da siz çağırmazsınız zaten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cadoloz sinay
-tatlicadiarzu-

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…