Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm kızalr tam okuyamadım sayfaları baya yazmışsınız :)
şunları aldım şimdi

idaş climaflex lateks

Canım bak buraya;
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/17428-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html

canım teşekkür ederim..ama nişanlım balıgı sadece yerken sevio bakmakla uğraşmaz :1ninca:

zaten 2-3 ay sonra askere gidicek :gitme:

nefesim sende bize katıl ve kol düğmesi al kaydirigubbakcemile5

kol düğmesi de aldım canım..gerçi sizinkiler özeldi harf vardı yanlış hatırlamıosam..

katılıyorum..

idrarla silinmesini duymuştum hatta çoraplarını yıkayan var onunla bu işler çok zor işler allah korusun

hep böylee diyosun hep sonunda üzülen yine sen oluysun :teselliıtırr ahh pıtırrr :mymeka:
evet işte hep ben üzülüom

sıktım bi kere

bana güvenmekle hata etmişmiş
bu arada böcüktende alıntı etmiştim
barışmadık
barışmadan kavga ettik
o buraya gelmek istio
ama benim onun durduğu yere gitmem lazım bende gidemem diom oda kızdı
öff yaa
allahm delircem
allahın cezası yaa
nerden çıkardın onu karşıma ya allahm

ama ben belamı arıom
bana mustahak

idrar mı ya ne bileyim idrarın bi yere sıcraması bile cok gunah diye biliyordum ben ama

pisliği pislik çözer mantığı neyse arkadaşlar bol bol dua edelim allahım görünen görünmeyen hertürlü şerden korusun...

khhiwa idrar da bana pek ii bi fikir gibi gelmio idrar sıcrayan yeri 7 kat silmek gerekir diye biliorum..ayrıca deniz olayını bi arkadaşım için öğrenmiştim aile dostumuz olan hocadan..

nefesım karakalem calısması yaptr :lepi:
ya yapan kız benmkını topiğe koycaktı ok dedım sonra bu resım buyu olayları cıkınca yok koyma dedım
ya tubiş ev nasıl silinir idrarlar yaaa
hadi diyelim biri büyü yaptı attı çeyizlerin içine hadi bakalım bul bulabilirsen nasıl bulcan mümkün değil
bencede buyu var ama cozumleri idrar felan sacma geldı

böyleydi anahtarlık, düğmesi var üstünde basınca ışık yanıyo içinde, ikimizin resmini koydurdum bide altına S.S.B.Y. yazdırmıştım, çok beğenmişti :))

bide böylesi var masaya falan koymak için ama hem yanında olsun istedim, hemde erkeğe alınırmı bilemedim bide pahalı geldi diğerini aldım

şey ben kristal içine resmimizi yaptırmıştım anahtarlık olarak aşkıma :)) çokta güzel olmuştuu

böyleydi anahtarlık, düğmesi var üstünde basınca ışık yanıyo içinde, ikimizin resmini koydurdum bide altına S.S.B.Y. yazdırmıştım, çok beğenmişti :))

cok güzel olmus papimm..aklımda bulunsun bu :)

ya aslında bende yanında bulunsun falan istiyorum..ama bu hafta sonu senemiz doluo..1 ay sonra da dogum günüsü var aşkımın..yanii bi kaç fikre ihtiyacım var :)

canım ne taz bir şey istiyorsun :teselli:
dur üzülme buluruz bir şey... Şeniz
şimdi aşkınıda senide tanımıyorum elbette detaylarıyla ama biraz sizden bahsedersen güzel fkirler çıkabilir Şeniz

ya tubiş ev nasıl silinir idrarlar yaaa
hadi diyelim biri büyü yaptı attı çeyizlerin içine hadi bakalım bul bulabilirsen nasıl bulcan mümkün değil

evi sildiğin suyun içerisine bir iki damla döküyorsun.
kendin bulamazsın ancak olan yada gördüklerinden huzursuz olduğunda bilinen ve güvenilir bir hoca varsa öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…