kızlar nickimi gecen gun denedim ama degistiremedim nasıl degistirecegim?
nefesim ben yazmıstım aldıklarımı falan ama gormedin sanırım.
tekrar yazayım. birinde buyuk pelus bi kopek almıstım kocaman sonra elinede kacıncı yılımızsa -3dü galiba- gulden guzel bi buket yaptırmıstım kopegin, boyle paketi acınca gulle karsılıyordu kopek. sonra ikimize su twigynin kopekli falan ev terlikleri var ya onlardan almıstım, ikimizin aynıydı kocaman kopekler yine. birde kozalaktan bi sepet alıp içini bonibon jelibon drajelrle doldurmustum. birisinde su el işlemesi kahve fincanları varya kutahya porselenin iki kişilik o takımdan almıstım, onlar guzel kadife kutuda oluyor zaten, o kutunu içinede yine gul almıstım, birde fincanların etrafına draje falan doldurmustum. balık almıstım bi defada gurami, ayrıca size ait ozel resimlerden guzel bi slayt hazırlayailirsin sizin parcanızı kulanarak muzik olarak
kızlar nickimi gecen gun denedim ama degistiremedim nasıl degistirecegim?
nefesim ben yazmıstım aldıklarımı falan ama gormedin sanırım.
tekrar yazayım. birinde buyuk pelus bi kopek almıstım kocaman sonra elinede kacıncı yılımızsa -3dü galiba- gulden guzel bi buket yaptırmıstım kopegin, boyle paketi acınca gulle karsılıyordu kopek. sonra ikimize su twigynin kopekli falan ev terlikleri var ya onlardan almıstım, ikimizin aynıydı kocaman kopekler yine. birde kozalaktan bi sepet alıp içini bonibon jelibon drajelrle doldurmustum. birisinde su el işlemesi kahve fincanları varya kutahya porselenin iki kişilik o takımdan almıstım, onlar guzel kadife kutuda oluyor zaten, o kutunu içinede yine gul almıstım, birde fincanların etrafına draje falan doldurmustum. balık almıstım bi defada gurami, ayrıca size ait ozel resimlerden guzel bi slayt hazırlayailirsin sizin parcanızı kulanarak muzik olarak
nefesim sende bize katıl ve kol düğmesi al kaydirigubbakcemile5
deniz geçmek falan büyü bozmaz. söylenti onlar.
sirkeyle evi silmekte iyi değildir üç harfliler daha çok sevinirmiş. bulunan birşey sirkeye konur. evi idrar ile silmek daha keskinmiş.
ayrıca bulunan şeyleri yakmak yada başka şeyler yakmak hiç iyi değildir.
Allah böyle şeylerden hepimizi ve ailelerimizi korusun.
Başına gelmeyen anlayamaz ölüm derecesine varabilir bu durumlar.
En yakınım dediğiniz kişidende gelebilir.
evet işte hep ben üzülüomhep böylee diyosun hep sonunda üzülen yine sen oluysun :teselliıtırr ahh pıtırrr :mymeka:
ya ayrıca korkutuyosunuz beni yaa :S ay Bismillah, Rabbim korusun hepimizi :Saruboceq:
ah pıtırım ah pıtırımm boşver sıkma canını sende diyosun uyuz işte ne bekliyosun :teselli:
Arsimm çok geçmiş olsun sanaa, kolay gelsin, hakkat ya işkence ediyosun kendine yarın tutma oruç daha kötü olucaksın yoksa :teselli:
idrar mı ya ne bileyim idrarın bi yere sıcraması bile cok gunah diye biliyordum ben ama
burcuuu stickerlar geldimi annemm??? benimkisi kargoya verildi bugun
ya yapan kız benmkını topiğe koycaktı ok dedım sonra bu resım buyu olayları cıkınca yok koyma dedımnefesım karakalem calısması yaptr :lepi:
bencede buyu var ama cozumleri idrar felan sacma geldıya tubiş ev nasıl silinir idrarlar yaaa
hadi diyelim biri büyü yaptı attı çeyizlerin içine hadi bakalım bul bulabilirsen nasıl bulcan mümkün değil
bu gün geldi bebişimmmmmalkisalkisalkisüç küçük kelebekde hediye geldiii :sm_cool:
şey ben kristal içine resmimizi yaptırmıştım anahtarlık olarak aşkıma :)) çokta güzel olmuştuu
böyleydi anahtarlık, düğmesi var üstünde basınca ışık yanıyo içinde, ikimizin resmini koydurdum bide altına S.S.B.Y. yazdırmıştım, çok beğenmişti :))
aslında onu düşündüm ama bundan önce puzzle yaptırmıştım daa sonra ahşap boyadım çerçeve yaptım..hep benzer şeyler oldu bu zamana kadar..daha farklı bişi bulmaya çalışıorum acıkcası...
burcuuuumm yardım etttt :sinifsinif:
ya tubiş ev nasıl silinir idrarlar yaaa
hadi diyelim biri büyü yaptı attı çeyizlerin içine hadi bakalım bul bulabilirsen nasıl bulcan mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?