aa pufi bu arada sana şey sorcaktım bohça hazırlamışsınız ya ne bohçası şimdi onlar?
densem burcununkınden dıon sanırım onda vardı hatta dondrma ıle resmını koymustu buraya::gitme:
kızlar çok moralim bozuldu
bizim uyuzla kavga ettik çok kötü
ya dinlemedi beni yaa hemen başladı kızmaya uyuzzz
şeytan görsün onun yüzünü bundan sora
beni mübarek günde ağlattı oruçlu oruçlu allahından bulsun
ayy ne uykusuyla falan uğraşamam direkt yazarım davetiyeye
siz sevgili aile dostlarımız sizleri öylesine ağırlamak isterdim ki ama ne yazık ki keyfimden ödün veremiyorum kusura kalmayın bu yıl davet mavet yok bundan sonraki yıllarda da siz çağırmazsınız zaten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kızlar idrarla bişey silinmez ne şart kalır ne şurt...sirkeyle silinir yok öle bişeyy.
sana sunulan fikirleri bende aklıma yazımm, 10. yılımızı kutlucaz ocakta orjinal bişi yapmam lazım :uhm:
aşkımla küçük sırrımız :1ninca:
canım ne anlatım ki..önceden odundu şimdi romantik bişi oldu cıktı basıma..ben ne yaparsam hoşuna gider eminim ama böle değişik bişi olsun istiyorum..geçen sene dogum gününde resmimizden puzzle yaptırmıstım..bozmustum aşkım su puzzle yapamıorum yardım eder misin demiştim..çözdkten sonra dogum gününü bu şekilde kutlıcam bitti sanmıstı..soora bi restauranta gittik bnm seçtiğim pastası geldi arkasından..bde lacost tshirt almıstım..bu kadarını beklemiodu çok sasırmıstı..şimdi basit bişeyle geçiştirmek istemiorum..canım ne taz bir şey istiyorsun :teselli:
dur üzülme buluruz bir şey... Şeniz
şimdi aşkınıda senide tanımıyorum elbette detaylarıyla ama biraz sizden bahsedersen güzel fkirler çıkabilir Şeniz
sana sunulan fikirleri bende aklıma yazımm, 10. yılımızı kutlucaz ocakta orjinal bişi yapmam lazım :uhm:
canım ne anlatım ki..önceden odundu şimdi romantik bişi oldu cıktı basıma..ben ne yaparsam hoşuna gider eminim ama böle değişik bişi olsun istiyorum..geçen sene dogum gününde resmimizden puzzle yaptırmıstım..bozmustum aşkım su puzzle yapamıorum yardım eder misin demiştim..çözdkten sonra dogum gününü bu şekilde kutlıcam bitti sanmıstı..soora bi restauranta gittik bnm seçtiğim pastası geldi arkasından..bde lacost tshirt almıstım..bu kadarını beklemiodu çok sasırmıstı..şimdi basit bişeyle geçiştirmek istemiorum..
maşallah papimmnice 10. yıllara inşallah
ya yapan kız benmkını topiğe koycaktı ok dedım sonra bu resım buyu olayları cıkınca yok koyma dedım
bencede buyu var ama cozumleri idrar felan sacma geldı
ne ama ne ne
10 yılmı abow ya ben senın hakkına pek bişey bilmıyım ne zaman evlenıyon resmın varmı proflde
Mervecim ben sana bikaç klasikleri sıralayım
1. isminizin baş harflerinden kol düğmesi
2. fotodan karakalem
3. minik kalpli jelibonlar satılıyor ya onlarıda minik bi şirin bi kutuya koy içinede senin kadar tatlı değiller ya da aşkımızda bunlar gibi tatlı olsun falan yaz,
4. eğer evde kutlama imkanınız varsa 6-7 tane balonu al herbirinin içine küçük notlar yazıp at. Sonra sırayla patlatsın onları okusun. İçine ‘beni sevdiğin için, beni kırmadığın için, beniğ bilmemne’ böyle teşekkür yazıları yazabilirsin.
5. ikinize özel tencere-kapak simgeli t-shirt yaptırabilirsin. 25 lira falandı sanırım aşırı pahalı diil.
Yada ona özel bi t,shirtte yaptırabilirsin. Aranızda geçen güldüğünüz hatırlamak istediğini söz anı neyse artık hepsi olur:)
6. Bu zamana kadar yaşadıklarınızı özetleyerek duygularını anlatan bi mektup yazabilirsin evet çok klasik ama etkili
7. merakına ve ilgisine görede bi hediye seçmelisin elektronik, oyuncak, okumak istediği bi kitap artık onu sen bilmelisin canım.
canım ya o puzzle'ı nerde yaptırdın; bende yaptırmak isterim nerde yaptırabilirimki?
çok gizemliyimdir :1ninca:
biz bundan tee 9 küsür yıl önce ben daha lise2deykene chatte tanıştık :))
o zamanlarda da chatte herşey kısaltılır ya slm nbr gibi :) bizde o ara bu Sonsuzadek Sevildiğini Bil Yeter şarkısını dinlerkene baş harflerini yazmaya başladık telefondan mesaj çekerken tasarruf olsun die, ööölecene kaldı :)
hee bide ben lisedeyken böle defterler olurdu, sizdede vardır mutlakadefterlerin sonuna sçsa falan kısaltmalar yazardık ya aptal saptal onlardanda ilham aldım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?