balon fikri çok hoşmuş..ama evde kutlama imkanımız yok maalesef :sinifsinif:
mektupta yazım..bana yazdıgı şiirler var onları da küçük notlar halinle iliştiririm :)
canım fotografcılarda yapıolar..20-30 tl civarı
canım ne anlatım ki..önceden odundu şimdi romantik bişi oldu cıktı basıma..ben ne yaparsam hoşuna gider eminim ama böle değişik bişi olsun istiyorum..geçen sene dogum gününde resmimizden puzzle yaptırmıstım..bozmustum aşkım su puzzle yapamıorum yardım eder misin demiştim..çözdkten sonra dogum gününü bu şekilde kutlıcam bitti sanmıstı..soora bi restauranta gittik bnm seçtiğim pastası geldi arkasından..bde lacost tshirt almıstım..bu kadarını beklemiodu çok sasırmıstı..şimdi basit bişeyle geçiştirmek istemiorum..
maşallah papimmnice 10. yıllara inşallah
hehehe sizi sizi
e nezmaan evlencen
10sene masallah cnmmmm yaaa benımde kuznım 11 sene oldu sanırım seneye evlencek allah nazarlardan saklasınsizin gibileriii
Papicim maşşallah cnm allah nazaralrdan korusunlise 2 diyince bizde lise2 de tanıştık kaydirigubbakcemile3 okulda :)
papi benmde 8 sene cnm yaklasmısız sana8.5 oldu yanı 8 senlıkken evlendık
hımm bu arada aklıma bişi geldi, bi arkadaşım yapmıştı
bi tane kutu aldı, sevdiği bi kitabı, çikolata falan, birde albüm :) kumaşla kutuyu bi güzel kapladı, sonra albümüde kaplıyodu aynı şekilde albümün üstüne baş harflerini işledi, içinede en başından beri olan resimlerini seçti çıktısını alıp dizdi sırayla albüme, birde gene karton kesip kumaşlar kaplayıp gene baş harfleri var üstünde kitap ayracı yaptı kitabın içinede o ayracı koydu, vee kurumuş çiçekler falan atmıştı galba işte süsledi kutuyu :)))
10sene masallah cnmmmm yaaa benımde kuznım 11 sene oldu sanırım seneye evlencek allah nazarlardan saklasınsizin gibileriii
canikom şimdi bende fikir çok kimisi hafif çılgın kimisi normal...
mesela bir keresinde 3 metrelik patiiska aldım üstüne kırmızı boyyla iyiki doğdun aşkım yazdım işe gideceği saatte evinin önünde bekledik kız kardeşimle o çıkınca süpriz diye bağırdık. pankartın bir ucunu ben bir ucunu kız kardeşim tutyordu. ne günlerdi. şok olmuştu tabi kaydirigubbakcemile3 mesela bir sevgililer günüydü benden habersz bir swit almış giyip gelmiş çok bozuldum. benden habersiz almış hemde marka puma falan. böyle imalı imalı çok switininde çok güzelmiş dedim :umursamaz: beğenmene çok sevindim aşkım dedi. sonra pasta falan kestik hediyesini verdi anaa bir açtım aynısının kız versiyonunuda bana almış.kaydirigubbakcemile3 ben süper beğenmiştim. bak sende öyle bir şey yapabilirsin. birden aynısını seninde üstünde görünce çok cici oluyor....
daha pahalı çözümlerde olabilir tabii a.s
ohh hayırlıısı olsun nihalll esmyden bahsediyorsun sandım bian diyorum onlar evli ama onlarında uzundu dimi kaydirigubbakcemile3 bu başka kuzen demekki..darısı başına
bu gün geldi bebişimmmmmalkisalkisalkisüç küçük kelebekde hediye geldiii :sm_cool:
yok cnm esma deıll buda amcamın kızı esmanında farklı deıl 8.5 sene 11 sene dile kolay yaa masallah vallaaa amınn ınsss 5 seneye gırıyoruz bakalımmm daha ne kadar dayancaz bırbırımızeeesırnaşık şey
bizde 11.senemizde evlendik :asigim:evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:
bizde 11.senemizde evlendik :asigim:evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:
evet cnmohh hayırlıısı olsun nihalll esmyden bahsediyorsun sandım bian diyorum onlar evli ama onlarında uzundu dimi kaydirigubbakcemile3 bu başka kuzen demekki..darısı başına
ay ben gidiom çok acıktım -tatlicadiarzu- eve gidiiim kocam gelip beni alacak sonra dayısına iftara gitcez:roflol::roflol::roflol:
öff bulamıom böle ince bi sevgülüüümuhaha sen böle anlatınca aklıma geldi :)) benim bi doğum günümde aşkım askerdi, yazıcı olarak yapıyodu askerliği, izne geldi işte bana bi tepe kağıt getirmiş, alla allaa dedim bu ne, aç bak dedi, faks kağıdı böyle ama dilim dilim, her sayfaya bi harf koymuş doğum günün kutlu olsun aşkım seni seviyorum yazmış, kaç metredir kimbilir :))))
valla bayıldım canımCanım ben sevgililer gününde hazırladım en son...
Bir ayakkabı kutusunu kendi imkanlarımla süsledim sonra içine bir sürü şey koydum ama hepsinin ambalajları aynı ve üzerlerinin hepsine not yazdım.
1- Kasımda çıkmaya başladık biz, Kasımda Aşk Başkadır filmini aldım, üzerine not yazdım evimizde sarılıp izlemek istiyorum diye...
2- En sevdiğimiz şarkıları cdye çektim, üzerine not ; En güzel şarkıları seninle dinlemek istiyorum diye...
3- Birbirimize sarıldığımız bir fotoğrafımızı çerçevelettim siyah beyaz yaptırdım, üzerine not; ölene dek böyle kalmak istiyorum diye...
4-Minicik gelin-damat biblosu aldım; üzerine not, gelinin olmak istiyorum diye...
5- Minik bir kutuya nazar boncukları koydum, üzerine not; aşkımıza ve bize nazar değmesin diye...
6- Köpük bir tabağa en az 10 paket jelibon aldım onları güzelce yerleştirdim sıra sıra en üste kalpli olanları yerleştirdim , üzerine not; senin kadar tatlı değiller ama yinede olsun yazdım...
Birkaç tane daha vardı küçük obje ama şimdi zamanım bitti :)
de anam de sende deeewalla cnm bişe diyemicem hatırlamıyorumki :1no2:
bende sana kocaman bi ahhhhh be pıtırrrrr ahhhhh diyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sen insanı çatlatırsın gülmekten :roflol:
selenay hayırlı olsun canım
fiyat yaz bakim hele Şeniz
çok üzüo yaa köpekpıtır pıtır yüz verme artık ona üzüyo seni sürekli yaaaa
canım ben 1e 1,5 koyuorumYaw pat diye mevzuyu kesicem ama ben pilav yapmak istiyorum. Ama tutturamamaktan tırsıyorum, kimin pilavı güzel oluyor burda CADIARZU
kız midende ağrıomuSlm kızlar nasılsınız ?ben kötüyüm yaa bu yıl orucu sürüne sürüne tutuyorum resmen Allahım sevabınıda kaçırmak istemiyorum ama gerçekten kötüyüm özellikle 3 gündür mide bulantısı oluyor çok feci Allahtan bu hafta hiç yemek yapmıycam sürekli davetteyiz :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?