Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

puzle böyle hedıyelk esyacılar da yapıyor ben bırıne yaptırdım yada yastıga resım

Papicim maşşallah cnm allah nazaralrdan korusun lise 2 diyince bizde lise2 de tanıştık kaydirigubbakcemile3 okulda :)

canikom şimdi bende fikir çok kimisi hafif çılgın kimisi normal...
mesela bir keresinde 3 metrelik patiiska aldım üstüne kırmızı boyyla iyiki doğdun aşkım yazdım işe gideceği saatte evinin önünde bekledik kız kardeşimle o çıkınca süpriz diye bağırdık. pankartın bir ucunu ben bir ucunu kız kardeşim tutyordu. ne günlerdi. şok olmuştu tabi kaydirigubbakcemile3 mesela bir sevgililer günüydü benden habersz bir swit almış giyip gelmiş çok bozuldum. benden habersiz almış hemde marka puma falan. böyle imalı imalı çok switininde çok güzelmiş dedim :umursamaz: beğenmene çok sevindim aşkım dedi. sonra pasta falan kestik hediyesini verdi anaa bir açtım aynısının kız versiyonunuda bana almış.kaydirigubbakcemile3 ben süper beğenmiştim. bak sende öyle bir şey yapabilirsin. birden aynısını seninde üstünde görünce çok cici oluyor....
daha pahalı çözümlerde olabilir tabii a.s

hımm bu arada aklıma bişi geldi, bi arkadaşım yapmıştı

bi tane kutu aldı, sevdiği bi kitabı, çikolata falan, birde albüm :) kumaşla kutuyu bi güzel kapladı, sonra albümüde kaplıyodu aynı şekilde albümün üstüne baş harflerini işledi, içinede en başından beri olan resimlerini seçti çıktısını alıp dizdi sırayla albüme, birde gene karton kesip kumaşlar kaplayıp gene baş harfleri var üstünde kitap ayracı yaptı kitabın içinede o ayracı koydu, vee kurumuş çiçekler falan atmıştı galba işte süsledi kutuyu :)))

hehehe sizi sizi
e nezmaan evlencen

üüff onu sorma işte :sinifsinif: işşiz ve güçsüzüz

10sene masallah cnmmmm yaaa benımde kuznım 11 sene oldu sanırım seneye evlencek allah nazarlardan saklasın sizin gibileriii

Papicim maşşallah cnm allah nazaralrdan korusun lise 2 diyince bizde lise2 de tanıştık kaydirigubbakcemile3 okulda :)

papi benmde 8 sene cnm yaklasmısız sana8.5 oldu yanı 8 senlıkken evlendık

teşekkür ederiimm

Canım ben sevgililer gününde hazırladım en son...
Bir ayakkabı kutusunu kendi imkanlarımla süsledim sonra içine bir sürü şey koydum ama hepsinin ambalajları aynı ve üzerlerinin hepsine not yazdım.

1- Kasımda çıkmaya başladık biz, Kasımda Aşk Başkadır filmini aldım, üzerine not yazdım evimizde sarılıp izlemek istiyorum diye...
2- En sevdiğimiz şarkıları cdye çektim, üzerine not ; En güzel şarkıları seninle dinlemek istiyorum diye...
3- Birbirimize sarıldığımız bir fotoğrafımızı çerçevelettim siyah beyaz yaptırdım, üzerine not; ölene dek böyle kalmak istiyorum diye...
4-Minicik gelin-damat biblosu aldım; üzerine not, gelinin olmak istiyorum diye...
5- Minik bir kutuya nazar boncukları koydum, üzerine not; aşkımıza ve bize nazar değmesin diye...
6- Köpük bir tabağa en az 10 paket jelibon aldım onları güzelce yerleştirdim sıra sıra en üste kalpli olanları yerleştirdim , üzerine not; senin kadar tatlı değiller ama yinede olsun yazdım...

Birkaç tane daha vardı küçük obje ama şimdi zamanım bitti :)

Son düzenleme:
esma bende ıstıyom böcuklu stıkerlardan aama evım yokkı:gitme:

ya bence sidik ıle bı yer sılınmezkı:bbo evde namaz kılan vardır belkıde gunah olmaz mı
valla kafam karıstı

bence cok hos bı hedıyeee ama benımkı anlamaz ole seylerden romantık deıldırr hıc dusunemezzz bı kere sevgılıler gununde cıcek hedıye almıs bıde mektup yazmıss ılk alıp mektubu actım cok ılgımı cektı sasırdımmm oda saskın kendıne ılk defa bı kızaa bısey yazdım dıooo ılk ve son yaptıgı o oldu sımdıye kadarrrr hedıye alır ama anlamlı olsun ıstıyorum hedıyesınde deılım akıl verılsee alırrr bence dusunemıyooo

10sene masallah cnmmmm yaaa benımde kuznım 11 sene oldu sanırım seneye evlencek allah nazarlardan saklasın sizin gibileriii

ohh hayırlıısı olsun nihalll esmyden bahsediyorsun sandım bian diyorum onlar evli ama onlarında uzundu dimi kaydirigubbakcemile3 bu başka kuzen demekki..darısı başına

muhaha sen böle anlatınca aklıma geldi :)) benim bi doğum günümde aşkım askerdi, yazıcı olarak yapıyodu askerliği, izne geldi işte bana bi tepe kağıt getirmiş, alla allaa dedim bu ne, aç bak dedi, faks kağıdı böyle ama dilim dilim, her sayfaya bi harf koymuş doğum günün kutlu olsun aşkım seni seviyorum yazmış, kaç metredir kimbilir :))))

ohh hayırlıısı olsun nihalll esmyden bahsediyorsun sandım bian diyorum onlar evli ama onlarında uzundu dimi kaydirigubbakcemile3 bu başka kuzen demekki..darısı başına

yok cnm esma deıll buda amcamın kızı esmanında farklı deıl 8.5 sene 11 sene dile kolay yaa masallah vallaaa amınn ınsss 5 seneye gırıyoruz bakalımmm daha ne kadar dayancaz bırbırımızeeesırnaşık şey

bizde 11.senemizde evlendik :asigim:
evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:

ay ben gidiom çok acıktım -tatlicadiarzu- eve gidiiim kocam gelip beni alacak sonra dayısına iftara gitcez:roflol::roflol::roflol:

bizde 11.senemizde evlendik :asigim:
evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:

ayyy o daha daa bi superrrr cnmm ALLAH askınızı sonsuz etsın ınsss ben evlenınce degısırmıyım dıe korkuyorumm ıı tesellı oldun bana :1hug:

öff bulamıom böle ince bi sevgülüüü

valla bayıldım canım

de anam de sende deee

pıtır pıtır yüz verme artık ona üzüyo seni sürekli yaaaa
çok üzüo yaa köpek

Yaw pat diye mevzuyu kesicem ama ben pilav yapmak istiyorum. Ama tutturamamaktan tırsıyorum, kimin pilavı güzel oluyor burda CADIARZU
canım ben 1e 1,5 koyuorum
mesela baldo pirinç çok su çeker
osmancık daha az çekermiş
çok çeşitli pirinç var

kız midende ağrıomu
bende yeni iileştim ya hemen aklıma gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…