Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hadi yaaa maşallah size

Rabbim bizede kısmet eder inşallah hayırlısıyla bi yuva kurmayı

nan evlilik duasıda varmı okusammı CADIARZU

aminn inş. gönlünüze göre olsun opuyorumnanaktan

ayyy o daha daa bi superrrr cnmm ALLAH askınızı sonsuz etsın ınsss ben evlenınce degısırmıyım dıe korkuyorumm ıı tesellı oldun bana :1hug:

amin aminnnn değişmessin emin ol eşin aynı yakınlıkta olursa sana artacaktır eminim hihoyyyt

kızlar harika fikirler verdiniz sağolun..hafta sonuna kadar vaktim var yine yaratıcı fikirleriniz olursa haber verin lütfen..
aşkm aradı aklıma gelen fikri sölicem 2 dk soora :1hug:

aminn inş. gönlünüze göre olsun opuyorumnanaktan

amin aminnnn değişmessin emin ol eşin aynı yakınlıkta olursa sana artacaktır eminim hihoyyyt

ozaman herşeyyy aşkıma kalmısss bakalımm ıns evlendıgım gunu sozumu nısanımı paylasırım sızınleee hepınızın bebeği olur kesınnhihoyyyt

iyi akşamlar hepinizeeee bende gidiyorum artık çok şükür bitti gün
arsim 2koca tabak sıcak çorba iç emi yerına sapsağlam olda gel

bizde 11.senemizde evlendik :asigim:
evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:

inş. parpalm inş.Şeniz
nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik yemek temizlik iş güç klasik sorular lülülülülülü

ayy valla yarama bastın eccucum idare etmeye çalışıyorum alışmaya daha doğrusu birde ben balayı hastalığına yakalanmak üzereymişim neyseki başında farkettim sistis deniyor ya o off ne zor bayanların işi:1closedeyes:

arsima geçmiş olsun

teşekkür ederim canım

arsim 2koca tabak sıcak çorba iç emi yerına sapsağlam olda gel

üle yapcam
kocam yok akşam kaynımında karısı yok
ikimiz kaynanama gidicez
aradım onu mantım var onu getirim kalmasın evde biz evde olmuoz yazık bozulcak die
inşallah bozulmamıştır :roflol:
bi çorba içer azda mantı yer yatarım kocamı beklerim
aslında şuan hepsinden çok ıhlamur ve su istiom

ayy dikkat et yaa

arsi evet sıcak bişeyler iç

kaydirigubbakcemile5

arsiiii seni seviyoruz hepimiz kendine çok iyi ama çok iyi bak tamammı sıcacık bişiler iç ve yat dinlen temizlikmiş yemekmiş şöle dursun tamammı tatlış:teselli:

boğaz ağrılarında sıcak bısey yenmez ıcılmez sıcak tutulmaz dıe bılırım ben cunku sıcakta mıkroplar coğalması daha kolaydır

ayy saat 6 olunca herkes gdıy ben kalıyom ya:gitme:

parpalım sendee ıı atlatmısın cnm sanada gecmıs olsunnn ıı farketmısın aman ALLAH korusunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…