hadi yaaa maşallah size
Rabbim bizede kısmet eder inşallah hayırlısıyla bi yuva kurmayı
nan evlilik duasıda varmı okusammı CADIARZU
ayyy o daha daa bi superrrr cnmm ALLAH askınızı sonsuz etsın ınsss ben evlenınce degısırmıyım dıe korkuyorumm ıı tesellı oldun bana :1hug:
canikom şimdi bende fikir çok kimisi hafif çılgın kimisi normal...
mesela bir keresinde 3 metrelik patiiska aldım üstüne kırmızı boyyla iyiki doğdun aşkım yazdım işe gideceği saatte evinin önünde bekledik kız kardeşimle o çıkınca süpriz diye bağırdık. pankartın bir ucunu ben bir ucunu kız kardeşim tutyordu. ne günlerdi. şok olmuştu tabi kaydirigubbakcemile3 mesela bir sevgililer günüydü benden habersz bir swit almış giyip gelmiş çok bozuldum. benden habersiz almış hemde marka puma falan. böyle imalı imalı çok switininde çok güzelmiş dedim :umursamaz: beğenmene çok sevindim aşkım dedi. sonra pasta falan kestik hediyesini verdi anaa bir açtım aynısının kız versiyonunuda bana almış.kaydirigubbakcemile3 ben süper beğenmiştim. bak sende öyle bir şey yapabilirsin. birden aynısını seninde üstünde görünce çok cici oluyor....
daha pahalı çözümlerde olabilir tabii a.s
hımm bu arada aklıma bişi geldi, bi arkadaşım yapmıştı
bi tane kutu aldı, sevdiği bi kitabı, çikolata falan, birde albüm :) kumaşla kutuyu bi güzel kapladı, sonra albümüde kaplıyodu aynı şekilde albümün üstüne baş harflerini işledi, içinede en başından beri olan resimlerini seçti çıktısını alıp dizdi sırayla albüme, birde gene karton kesip kumaşlar kaplayıp gene baş harfleri var üstünde kitap ayracı yaptı kitabın içinede o ayracı koydu, vee kurumuş çiçekler falan atmıştı galba işte süsledi kutuyu :)))
Canım ben sevgililer gününde hazırladım en son...
Bir ayakkabı kutusunu kendi imkanlarımla süsledim sonra içine bir sürü şey koydum ama hepsinin ambalajları aynı ve üzerlerinin hepsine not yazdım.
1- Kasımda çıkmaya başladık biz, Kasımda Aşk Başkadır filmini aldım, üzerine not yazdım evimizde sarılıp izlemek istiyorum diye...
2- En sevdiğimiz şarkıları cdye çektim, üzerine not ; En güzel şarkıları seninle dinlemek istiyorum diye...
3- Birbirimize sarıldığımız bir fotoğrafımızı çerçevelettim siyah beyaz yaptırdım, üzerine not; ölene dek böyle kalmak istiyorum diye...
4-Minicik gelin-damat biblosu aldım; üzerine not, gelinin olmak istiyorum diye...
5- Minik bir kutuya nazar boncukları koydum, üzerine not; aşkımıza ve bize nazar değmesin diye...
6- Köpük bir tabağa en az 10 paket jelibon aldım onları güzelce yerleştirdim sıra sıra en üste kalpli olanları yerleştirdim , üzerine not; senin kadar tatlı değiller ama yinede olsun yazdım...
Birkaç tane daha vardı küçük obje ama şimdi zamanım bitti :)
slm kızalr tam okuyamadım sayfaları baya yazmışsınız :)
şunları aldım şimdi
iyi uykular.
idrar mı ya ne bileyim idrarın bi yere sıcraması bile cok gunah diye biliyordum ben ama
khhiwa idrar da bana pek ii bi fikir gibi gelmio idrar sıcrayan yeri 7 kat silmek gerekir diye biliorum..ayrıca deniz olayını bi arkadaşım için öğrenmiştim aile dostumuz olan hocadan..
idrarın temizlenmesi gerekir ama bu konularda o etkili oluyormuş.
deniz konusunda da diyeceğimi dedim.
daha önce dediğim gibi başına gelmeden kimse bilemez uzaktan o öyle olur bu böyle olur demek kolay.
dinimizde kiliseye gidip papazada okunmak yok ama papaz olmadan iyileşemeyen kişi tanıyorum. Bu konular öyle basit şeyler değildir.
Üç harflilerin anılması bile iyi değildir.
İyi akşamlar.
bizde 11.senemizde evlendik :asigim:evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:
ne mutlu hepimiz hep böle olalım inşlh
aminn inş. gönlünüze göre olsun opuyorumnanaktan
amin aminnnn değişmessin emin ol eşin aynı yakınlıkta olursa sana artacaktır eminim hihoyyyt
bizde 11.senemizde evlendik :asigim:evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:
inş. parpalm inş.Şeniz
nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik yemek temizlik iş güç klasik sorular lülülülülülü
iyi akşamlar hepinizeeee bende gidiyorum artık çok şükür bitti gün
arsim 2koca tabak sıcak çorba iç emi yerına sapsağlam olda gel
arsima geçmiş olsun
arsim 2koca tabak sıcak çorba iç emi yerına sapsağlam olda gel
ayy valla yarama bastın eccucum idare etmeye çalışıyorum alışmaya daha doğrusu birde ben balayı hastalığına yakalanmak üzereymişim neyseki başında farkettim sistis deniyor ya o off ne zor bayanların işi:1closedeyes:
arsi evet sıcak bişeyler iç
boğaz ağrılarında sıcak bısey yenmez ıcılmez sıcak tutulmaz dıe bılırım ben cunku sıcakta mıkroplar coğalması daha kolaydır
ayy saat 6 olunca herkes gdıy ben kalıyom ya:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?