ayy valla yarama bastın eccucum idare etmeye çalışıyorum alışmaya daha doğrusu birde ben balayı hastalığına yakalanmak üzereymişim neyseki başında farkettim sistis deniyor ya o off ne zor bayanların işi:1closedeyes:
selenay hayırlı olsun :jeyyar:
selenay hayırlı uğurlu olsuuun
iyi uykular.
selenay sendemi düdüklüye merak saldım be anam
walla ben clipsoyu tercih ederim
uğraşamam hiç kaydirigubbakcemile3
parpalmcım sistit'di galiba o hastalık nerden anladın, belirtileri neydiki canım ya?
boğaz ağrılarında sıcak bısey yenmez ıcılmez sıcak tutulmaz dıe bılırım ben cunku sıcakta mıkroplar coğalması daha kolaydır
ben sağlıkcıyım aynı zmnda bıldığımı dedım
sıcak suya lımon ve karabıber koyup ıcsen cok süper ama bıraz yakıyo boğazı ben ıcerım
he sağlıkcı derken ılkyardımcıyım mcan kurtaran ılk mudahaleyı eden kışı
cok ıyı suni solunum ederım:jeyyar:
idrarın temizlenmesi gerekir ama bu konularda o etkili oluyormuş.
deniz konusunda da diyeceğimi dedim.
daha önce dediğim gibi başına gelmeden kimse bilemez uzaktan o öyle olur bu böyle olur demek kolay.
dinimizde kiliseye gidip papazada okunmak yok ama papaz olmadan iyileşemeyen kişi tanıyorum. Bu konular öyle basit şeyler değildir.
Üç harflilerin anılması bile iyi değildir.
İyi akşamlar.
ama aslında hiç bişi olmuo..sadece varmış gibi oluo dimi??bide kaşıntı falan oluo mu o zmn yerimseniben birde neden balayı hastalıgı denilio buna??saol nihalcim
off canım devamlı idrarın varmış gibi oluyorsun
sana sunulan fikirleri bende aklıma yazımm, 10. yılımızı kutlucaz ocakta orjinal bişi yapmam lazım :uhm:
bizde 11.senemizde evlendik :asigim:evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?