Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

parpalmcım sistit'di galiba o hastalık nerden anladın, belirtileri neydiki canım ya?

bak bogaz ağrısına bal +limon+ tane karabıber ıı gelıomus sımdı baktım

selenay sendemi düdüklüye merak saldım be anam
walla ben clipsoyu tercih ederim
uğraşamam hiç kaydirigubbakcemile3

ben sağlıkcıyım aynı zmnda bıldığımı dedım

sıcak suya lımon ve karabıber koyup ıcsen cok süper ama bıraz yakıyo boğazı ben ıcerım

he sağlıkcı derken ılkyardımcıyım mcan kurtaran ılk mudahaleyı eden kışı
cok ıyı suni solunum ederım:jeyyar:

Yimeklerimm pişiyooo cokacimcoook
Akşama kayınbaba misafirimm :sinifsinif:

öff bende ocak başında pişiyorumm :gitme:

boğaz ağrılarında sıcak bısey yenmez ıcılmez sıcak tutulmaz dıe bılırım ben cunku sıcakta mıkroplar coğalması daha kolaydır

aynen böcüğüm sıcak tutmamak gerekli çünkü bakterilerin üremesi için daha uygun ortam hazırlamış olunuyor

:roflol: :roflol: :roflol:

Arsi parpalm geçmiş olsun canlarım Şeniz

ben bugün yine aranızda olamadım
baktım iş bulamıyorum ücretli öğretmenliğe başvurayım dedim
Bakalım eğitim mezunlarından bana yer kalırsa öğretmen olucam..
Milli eğitim müdürlüğüne girdim orda karşılaştıklarım bana hocam die seslenmeye başladılar kendimi garip hissettim şakkıdı

off benim boğazlarım antibiyotik içmeden geçmez
illaki kışın bi kere beni yataklara düşürür ama bu sene çok kötü olmuştum
işe gidim dedim sokakta tansiyonum düştü bayılıodum gözlerim fln karardı sora doktora gittim sora yattım bütün gün

Son düzenleme:

khhiwa bizde mutlaka böyle yap demiyoruz ki..bak ben ne dedim psikolojik olabilir ama ben böle yapınca kendimi iyi hissediyorum dedim..ister yapar ister yapmaz bende bildiğimi ve başımdan geçenleri bildiğim için yardımcı olmak amacıyla söyledim..basit konular değil tabi ki..ama yardımcı olmak için bişiler söledik..arkadaşımız araştırır ona göre ne yapması gerektiğine karar verir..

saol nihalcim

off canım devamlı idrarın varmış gibi oluyorsun
ama aslında hiç bişi olmuo..sadece varmış gibi oluo dimi??bide kaşıntı falan oluo mu o zmn yerimseniben birde neden balayı hastalıgı denilio buna??

selenay iyi gecelerde kullanın laelaelaelaelae

sana sunulan fikirleri bende aklıma yazımm, 10. yılımızı kutlucaz ocakta orjinal bişi yapmam lazım :uhm:

bizde 11.senemizde evlendik :asigim:
evlendikten sonra daha da bi aşık oldum :kedi:

ya kızlar şaşırdım adamları nasıl tuttunuz sevgili modunda 10-11 yıl benim ki şimdiden söylenio başımın etini yiyoo kartladık dieee

selenay canım iyi günlerde kullanın

pufii bohçlarında pek cici canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…