Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar yeşil elbisemin altına inciden çanta ve ayakkabılarımı aldım dünyanın parası tabii içime oturdu ama her bayanda olması gereken bir renk zaten diip avutuorum kendimi

waikiki den de 3 pantolon aldımm

yarın ekliycem fotolarınıııı

selam kıslar .
bugün hep okudum sizi ama hiç müsait olmadım yazmak için.
içime oturdu,üzüldüm,sıkıldım.
bütün gün başım ağrıdı.
Rabbim hepimizi bütün yuva kuranları kötü insanlardan korusun.
ne kadar üzülüyorum ya.
hemde korkuyorum evlilikten.
hep düşün düşün düşün...
herşeyden ailenden bütün sevdiklerinden fedakarlık et bide gel bunları yaşa.
ne olur Allahım yardım etsinde hepinizin yani sıkıntısı olanların bu durumları düzelsin.
herkesin kendi ailesi ,herkes birbirinin ailesine yabancı ama zorunluluklar var ,biz yapmak zorundaysak onlarda saygılı olmak zorunda .ama işte erkekler hep kafalarına göre davrana biliyorlar istedikleri gibi.
Allahım hayırlı insanlarla karşılaştır inş...

ne cücül bişiy yapmışın canım.
valla maaşallah genelde hep böle ince şeyler kadınlar için düşünülür ama siz eşlerinizede yapmışsınız.
tabi bide anlayana yapılır değil mi?
küçücük bişiy ne kadar değerli olur eminim buna.

sağolun kızlar

buket yatak odasından önce yatağımızı aldım :jeyyar: şimdi üstünde çeşitli hayaller kuruyorum delikafadulden

:jeyyar::jeyyar:
ah selenay ah ..
ulan ramazan dedik halen rahat durmuyonus ne fena garılarsınız :jeyyar:
nan sende yatakodasından önce yatağı almışın burdan belli jeyarlığın
:jeyyar: hayırlı olsun
güle güle yatın hahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aminnnnnnnnnnnnn lahanacım :Saruboceq:

ayyyy canım inciden aldığın ayakkabı acaba benim tahminimdeki mi ? bende ona gidip gelip hevesleniyorum ama burnu açık sevmediğim için alamamıştım.a en kısa zamanda çantasını alıcam :)

ayyyy canım inciden aldığın ayakkabı acaba benim tahminimdeki mi ? bende ona gidip gelip hevesleniyorum ama burnu açık sevmediğim için alamamıştım.a en kısa zamanda çantasını alıcam :)

songa lame rengi açık parmakların ucundan boydan boya şerit var onun üzerindede taşlar var,

çapraz incecik debantları var

şeritlerle çantam bir örnek zaaten, yarın ekerim bakarsın songamm

bata gittimi misafirin

gitti lahanamm :gitme: o kadar şey hazırladım pek bişi yemedii kayınbaba :umursamaz:
eltimde geldi kızıyla..neyse ağırladım gittiler..yarın kayınvalidem geliyor zaten..sahur içinde yemek verdim..yoksam o kadar yemek telef olurdu :sinifsinif:

sen napıosun yaa işi naptın

tabiki haketmıyosun yaaa aglamaa kes artıkkklava: bırak o aglasınnn senı bukadar uzmeye hakkı yok ne sanıyolar kendılerınıı yaaaklava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…