Canım ben sevgililer gününde hazırladım en son...
Bir ayakkabı kutusunu kendi imkanlarımla süsledim sonra içine bir sürü şey koydum ama hepsinin ambalajları aynı ve üzerlerinin hepsine not yazdım.
1- Kasımda çıkmaya başladık biz, Kasımda Aşk Başkadır filmini aldım, üzerine not yazdım evimizde sarılıp izlemek istiyorum diye...
2- En sevdiğimiz şarkıları cdye çektim, üzerine not ; En güzel şarkıları seninle dinlemek istiyorum diye...
3- Birbirimize sarıldığımız bir fotoğrafımızı çerçevelettim siyah beyaz yaptırdım, üzerine not; ölene dek böyle kalmak istiyorum diye...
4-Minicik gelin-damat biblosu aldım; üzerine not, gelinin olmak istiyorum diye...
5- Minik bir kutuya nazar boncukları koydum, üzerine not; aşkımıza ve bize nazar değmesin diye...
6- Köpük bir tabağa en az 10 paket jelibon aldım onları güzelce yerleştirdim sıra sıra en üste kalpli olanları yerleştirdim , üzerine not; senin kadar tatlı değiller ama yinede olsun yazdım...
Birkaç tane daha vardı küçük obje ama şimdi zamanım bitti :)
sağolun kızlar
buket yatak odasından önce yatağımızı aldım :jeyyar: şimdi üstünde çeşitli hayaller kuruyorum delikafadulden
aminnnnnnnnnnnnn lahanacım :Saruboceq:selam kıslar .
bugün hep okudum sizi ama hiç müsait olmadım yazmak için.
içime oturdu,üzüldüm,sıkıldım.
bütün gün başım ağrıdı.
Rabbim hepimizi bütün yuva kuranları kötü insanlardan korusun.
ne kadar üzülüyorum ya.
hemde korkuyorum evlilikten.
hep düşün düşün düşün...
herşeyden ailenden bütün sevdiklerinden fedakarlık et bide gel bunları yaşa.
ne olur Allahım yardım etsinde hepinizin yani sıkıntısı olanların bu durumları düzelsin.
herkesin kendi ailesi ,herkes birbirinin ailesine yabancı ama zorunluluklar var ,biz yapmak zorundaysak onlarda saygılı olmak zorunda .ama işte erkekler hep kafalarına göre davrana biliyorlar istedikleri gibi.
Allahım hayırlı insanlarla karşılaştır inş...
kızlar yeşil elbisemin altına inciden çanta ve ayakkabılarımı aldım dünyanın parası tabii içime oturdu ama her bayanda olması gereken bir renk zaten diip avutuorum kendimi
waikiki den de 3 pantolon aldımm
yarın ekliycem fotolarınıııı
ayyyy canım inciden aldığın ayakkabı acaba benim tahminimdeki mi ? bende ona gidip gelip hevesleniyorum ama burnu açık sevmediğim için alamamıştım.a en kısa zamanda çantasını alıcam :)
huff kıslaar halam geldi banaa..fenalardayım.....
bata gittimi misafirin
selam kıslar .
bugün hep okudum sizi ama hiç müsait olmadım yazmak için.
içime oturdu,üzüldüm,sıkıldım.
bütün gün başım ağrıdı.
Rabbim hepimizi bütün yuva kuranları kötü insanlardan korusun.
ne kadar üzülüyorum ya.
hemde korkuyorum evlilikten.
hep düşün düşün düşün...
herşeyden ailenden bütün sevdiklerinden fedakarlık et bide gel bunları yaşa.
ne olur Allahım yardım etsinde hepinizin yani sıkıntısı olanların bu durumları düzelsin.
herkesin kendi ailesi ,herkes birbirinin ailesine yabancı ama zorunluluklar var ,biz yapmak zorundaysak onlarda saygılı olmak zorunda .ama işte erkekler hep kafalarına göre davrana biliyorlar istedikleri gibi.
Allahım hayırlı insanlarla karşılaştır inş...
ne cücül bişiy yapmışın canım.
valla maaşallah genelde hep böle ince şeyler kadınlar için düşünülür ama siz eşlerinizede yapmışsınız.
tabi bide anlayana yapılır değil mi?
küçücük bişiy ne kadar değerli olur eminim buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?