canım gelinliğnii bilmiyorum ama bu türban çok güzel bencede.
bende bu tarzda düşünüyorum duvağımı.
önü işlemeli, arkasındada çiçek felan bişeyler yapılır
ben birde inci olsun istiyorum
incide çok güzel duruyor
sevgiyle kal canım
KOMŞU BEN SENİ NEREYE ATICAĞIM BİLİONMU. TÜRKİYE ÇEYİZ NAVİGASYONU GENEL BAŞKANI:jeyyar::jeyyar:
benimde gelinliğim buuu :)
[ımg] http://m.yollayap.com/b40/602990.jpg [/ımg]
işte kızlar beyaz meleğin evinde gördüğüm bıçak seti.sizde bir bakın tezgahtaki duruşuna isterseniz.çok yer de kaplamamış.benim hoşuma gitti.
[ımg]http://img503.imageshack.us/img503/9872/19001rq1.jpg[/ımg]
işte kızlar beyaz meleğin evinde gördüğüm bıçak seti.sizde bir bakın tezgahtaki duruşuna isterseniz.çok yer de kaplamamış.benim hoşuma gitti.
kıslar merhaba benim bir sorum olacak hani şu kristal yada kesme takımı pek anlamıyorum daha doğrusu bardak takımı sürahisi çay+şampanya+su bardağı takımları genelde 6kişilik mi olur boluda pek fazla seçenek yok evkur var burda hep 6kişilik markasıda belirsiz paşabahçe diyorlar ama kimi bardakda var kimi bardakta yok arması fiyatlar 240ytl den başlayıp 400 tl ye kadr var sizde uygun mu fiyatlar birde kama 6 12 kişilik meselesi takıldı?CADIARZU
fikirlerinizi bekliyorum
esracım hiç ama hiç türbanlı gelinlik modeli bilmediğim için ancak bunun nasıl göründüğü hakkında yorum yapabilirim... ama kıyaslama yapamam malesef...
çok şeker görünüyor... sanada çok yakışır şekerciğimmm
kıslar merhaba benim bir sorum olacak hani şu kristal yada kesme takımı pek anlamıyorum daha doğrusu bardak takımı sürahisi çay+şampanya+su bardağı takımları genelde 6kişilik mi olur boluda pek fazla seçenek yok evkur var burda hep 6kişilik markasıda belirsiz paşabahçe diyorlar ama kimi bardakda var kimi bardakta yok arması fiyatlar 240ytl den başlayıp 400 tl ye kadr var sizde uygun mu fiyatlar birde kama 6 12 kişilik meselesi takıldı?CADIARZU
fikirlerinizi bekliyorum
canım çok şık duvağınıda bölemi istion bide kaça dedi gelinlikçiler görüştünmü
fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?