Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu şarjlı süpürgelerden hangisi iyi acaba?bir fikri olan varmı?

]

bu modellerden bende var belim iki büklüm oluyor süpürüm derken ..çok çabuk da şarcları bitio.. kendime bundan aldım

[/IMG]

tv deki fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 120 idi..ben koçtaştan 59 a aldım..şimdi siteye baktım onlar da fiyatı 59 a çekmişler ..harika bişi tavsiye ederim..hiç yer de tutmuyor hihoyyyt

songa hayırlı olsun, güle güle kullan.

bişi sorcam şimcik bende 3 tane battaniye var ama günlük gibi bu tarz çift yönlü değil yani. bunlardan da bir tane alsammı sizce.

al canım hatta 5 tene al klava:

allahım bayılazam..hangi birini ne zaman kullanacan acep... yatan üstüe örtü çekme zamanın olcekmi acep klava:

he ikisi birde niltol canımsıkıldıkça onların evine bakıyom. başıyazmalıkız karakomun kardeşiymiş dün bakınırken gördüydüm.

bak bak..gördün erşeyden de iste ve al kaydirigubbakcemile

canım o dediğin takımların modası geçti artık..ben almıştım 10 sene önce anamın zoruyla çeyizde bulunsun die .. hiç de yakışmadılar evime.. satim sana :lepi:

benimde gelinliğim buuu :)
http

çok güzel :asigim:

beemkine de benzi kaydirigubbakcemile3 kaça diktirdin sorması aip -tatlicadiarzu-

evet esracım çok heyecanlı gercekten :) çok şükür şuanda istedigim herşey yolunda gidiyo az kaldı yaaaaaaaa offf inş. seninde herşey gönlünce olur,herkesin olsun aminnnnnnnn

eccu bayıldım nan gelınlığe:asigim: ınş onun ıcınde senıde görcez

nazar nan lınk verdım tarıh belırlıyok haberın olsun sana hangı tarh uygun 5 12 nısan ön buluşma yapcaz

bktbb
CANIM ÇOK ŞIKK ÇİÇEĞİNDE BENDEN

saolll cnm eksik olmaa :)))

uğur böcüğü
eccu bayıldım nan gelınlığe ınş onun ıcınde senıde görcez

inş. böcük en kısa zamanda hayırlısı ile senide görmek ümidi ileeee :)

nazariks
çok güzel
beemkine de benzi kaça diktirdin sorması ayip

ölemiiii ne güzelll :) 1200TL cnm

Son düzenleme:
nazar yavruşkam istiom napim, sen sankim evlere bakmıyon he bana laf ediyon.
eccu sölemiş ya fiyatını sen kazık yedin kociş duymasın.1200 liramış

nazarın süpürgesinden bende aldım. denedik ikimizde güzel süpürüyor. songa onada bakabilirsin.

buketçim sağol canım. darısı senin başına.

delikafadulden kızlar ben yaklaşık 10 tane denimişimdir gelinlik

sonunda kararımı verdim

ama bi çok gelinlik denemenin keyfinide ayrıca yaşamış oldum

ilk giyince insan çok yakıştırıyo gelinlik güzel olmasa bile

ama başka yerlerdede gelinlik giyince onu beğenmiyorsun artık

nede olsa o denediğin senin giydiğin ilk gelinlik oluyor hehe :dance:

kızlar bahsettiğim bıçak setinin tezgah üzerindeki duruşu ............. ne diyorsunuz ? yorumları alayım !

canım haklısın ilk başta bana da cok gereksiz geldi daha sonra sadece çaybardağı takımlarına baktım 12 kişilik ama kristal takımlarla aynı fiyata geliyor karaca da 200 den başlıyor yemekli misafirin filan geldiğinde su bağdağı ve içecek bardağı ile servis yapmam gerekir böyle bir durumda da takım cok hoş durur bulabilsemde 12 kişilik alsam :) bu ay sonu isr gidicem gezebildiğim kadr gezicem valla ceyizcileri

pehhh

o kiralamış ben satın aldım bi kerem

eccu kız hankı gelinliçide diktirdin

offfff offffff tarhte bı ortaya bulamadık ıyımı
5 nısan 12 nısan dıok bu kezde bazı ark gelemıyor napsak sastım

evet arkadaşım.senin yapman gereken şey; kafanda bardak belirlemek ve 12 şerli takım oluşturmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…