canım çok şık duvağınıda bölemi istion bide kaça dedi gelinlikçiler görüştünmü
bebişim bunun modeli ne acaba?
kızlar bu şarjlı süpürgelerden hangisi iyi acaba?bir fikri olan varmı?
]
songa hayırlı olsun, güle güle kullan.
bişi sorcam şimcik bende 3 tane battaniye var ama günlük gibi bu tarz çift yönlü değil yani. bunlardan da bir tane alsammı sizce.
buket, çok üşüyom gülüm ben ya biri babaannemden kalma daaa Bulgaristandan getirmiş. birini annem abimlere alırken almış. birinide ben geçen yazmı ne bime gelmişti rengini beğendimde aldım. şimdikte taçta var bir-iki model beğendim alsammı kararsızım. ayrıca evimde çok büyük değil eşyalarımın yarısı anneme geri gidicek gibi görünüyor.
songanın söylediği de mantıklı zor durumda yatağın üstüne atılabilir.
yatak örtüsü konusu vardı. ben 3 yıl önce 500 liraya aldım. man...mış bu kız dediğinizi duyar gibiyim el işlemesi boncuk üzeri çok beğenmiştim satan kadın da paran oldukça öde dediydi o zamanlar aldım ve ödedim.
günlük olarak da darkangel topik açtıydı baktınızmı oraya acep hepsib... kampanya varmış onlardan alsammı düşünüyorum.
he ikisi birde niltol canımsıkıldıkça onların evine bakıyom. başıyazmalıkız karakomun kardeşiymiş dün bakınırken gördüydüm.
kıslar merhaba benim bir sorum olacak hani şu kristal yada kesme takımı pek anlamıyorum daha doğrusu bardak takımı sürahisi çay+şampanya+su bardağı takımları genelde 6kişilik mi olur boluda pek fazla seçenek yok evkur var burda hep 6kişilik markasıda belirsiz paşabahçe diyorlar ama kimi bardakda var kimi bardakta yok arması fiyatlar 240ytl den başlayıp 400 tl ye kadr var sizde uygun mu fiyatlar birde kama 6 12 kişilik meselesi takıldı?CADIARZU
fikirlerinizi bekliyorum
benimde gelinliğim buuu :)
http
Teşekkür ederim canım ne demişler güzel bakan güzel görür. Yerim seni :))
Eccu canım çok heyecanlı dimi. Bende pazar günü bir gelinlik giydim bakalım nasıl duracak üzerimde gelinlik diye inanılmaz heyecanladım hele aşkımın eli ayağına dolandı valla. Umarım herşey istediğin gbi oluyordur banada dua et tatlım..
evet cnm dikiliyo şuan kiraladım 1200 TL...duvağımda aynen öle up uzunnnnnnnnn yerimseniben
eccu hayırlı olsun gelinliğin bende cuma günü 2. provaya gidicem kısmetse.
eccu hayırlı olsun gelinliğin bende cuma günü 2. provaya gidicem kısmetse.
eccu bayıldım nan gelınlığe:asigim: ınş onun ıcınde senıde görcez
nazar nan lınk verdım tarıh belırlıyok haberın olsun sana hangı tarh uygun 5 12 nısan ön buluşma yapcaz
seninde canişim..hım seninde kalıbına göre zemin kumaşını dikmişlerdir gene ölçü alınıcak :)))
kalıp çıkarttı üste bu sefer dantelide olcakmış öle dediydi. görcez inşallah güzel olur.
Kızlar him dedi şef tony die manyak bişeye benzio baksanıza biii
burcuözge söylemişti buketçim. bende de o sete benzer bir şey var.
çeyiz tarihi içinde böcük hanım mayıs ta iyi olur demiştim amme gelemeyen arkidişler varmış o zamanda. nisanda gelemezsek mayısa gelir nazarla
merhaba arkadaşım.bende henüz o dediğin takımlardan almış değilim.ama onlar genelde misafire çıkarıldığı için 12 kişilik alman bence daha mantıklı.6 kişilik az oluyor.fiyatlara gelince,ben gereksiz bardaklardan almamayı düşünüyorum.örneğin yok rakı bardağıymış,yok viski bardağıymış,yok limonata- likör bardağymış...... bu şekilde sürüp gidiyor bardak çeşitleri.ben kendi kafama göre kullanılacak bardaklı bir takım yapıcam.fiyatlarına gelince yazdıkların çok uygun.çünkü 700 e falan bile oluyor bu takımlardan.
nazar yavruşkam istiom napim, sen sankim evlere bakmıyon he bana laf ediyon.
eccu sölemiş ya fiyatını sen kazık yedin kociş duymasın.1200 liramış
nazarın süpürgesinden bende aldım. denedik ikimizde güzel süpürüyor. songa onada bakabilirsin.
buketçim sağol canım. darısı senin başına.
canım haklısın ilk başta bana da cok gereksiz geldi daha sonra sadece çaybardağı takımlarına baktım 12 kişilik ama kristal takımlarla aynı fiyata geliyor karaca da 200 den başlıyor yemekli misafirin filan geldiğinde su bağdağı ve içecek bardağı ile servis yapmam gerekir böyle bir durumda da takım cok hoş durur bulabilsemde 12 kişilik alsam :) bu ay sonu isr gidicem gezebildiğim kadr gezicem valla ceyizcileri
pehhh
o kiralamış ben satın aldım bi kerem
eccu kız hankı gelinliçide diktirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?