Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nazariks modası geçmiş diyorsunda ben anlatamadım sanırım sonuçda yemekli misafir geldiğinde kullanıcam . kesme takımı değilde şimdi daha şık renkli tasarımları falan var ama hepsi takım ve tek sorun 6 kişilik olması

offfff offffff tarhte bı ortaya bulamadık ıyımı
5 nısan 12 nısan dıok bu kezde bazı ark gelemıyor napsak sastım

sana fikir verem ..2 buluşma yapın..kime hankı tarih uyarsa o zama ngelsin..

Kartal da diktirdim ben Duygu Gelinlikte
bu arada sen nekadara anlaştım merak ettim

fatih elif akyüz 1600 idi 1800 e çıktı ekstra taşlar işlettim satın aldım kaydirigubbakcemile3

canım benim modası geçti dediklerimi anladın sen kanımca eski modeller ..sen krista lkesme deince direk aklıma onlar geldi kaydirigubbakcemile3

şimdikileri biliom çok şıklar

ben işte eskiden almıştım kllanmıom da ölece duruo..yenilerden de almadım meraklı deilim hiç ..herşeyi odama uygun olsun istiom alsam çok para tutacak almadım kaydirigubbakcemile3

güzel arkadaşım modası geçmiş olurmu hiç yahuuuuu. sen neden kafanı öyle şeylere yoruyorsun.valla ben bazen rastlıyorum,annemin çeyiz takımına benzer takımlar bile var.demekki 20 senelik şeyin hala alıcısı bulunabiliyor.bu iş zevk meselesi.böyle bir takım almak gerekli.yani düşünsene misafir geldiğinde su,meşrubat için nasıl bir bardak çıkarılacak.misafir gidincede bardakları vitrine kaldırırsın.birde sürahi alırsın.şimdi parçaları aklımda yok tam olarak şuan onunla ilgilenmiyorum ama ben böyle düşünüyorum

bendim bennnnnnnnklava:
yaklaşık 1 aydır aratın arama motorunda şu şef tony yi diyorum ama dinletemiyorum ki:mymeka:
sonra birde benden fikir istersiniz ucuz bir şeyler bul dersinizzzz:mymeka:

kuzucum ben baktım çok süper gözüküyo gerçekten lazermiş uçları muçları falan ama ben tezgah üstü yapmıycam bıçakları çok şey olcak yoksa tezgahta diye yorum yazmadım allah muhafaza cinnet geçiririm evde kocamı doğratmayın banacokacimcoook, uçlarıda körelmiyomuş bıçakların[/B]

aldığım duyumlara göre güzel bir bıçak setiymiş ama ben aldım mı almadım :) benimkisi bu fiyatı biraz tuzlu ama çok hoş bıçaklarıda süperrr

canım bu bıçak heryerde satılmıyor.mudodan almıştın galiba sen,ya da başka bir arkadaş mı almıştı bilmiyorum.kaça aldın sorması ayıp

güzelim tezgah üstü değil bu çekmece içi bu koyacağı asacağı bir şeysi yok. 12 parça yerimseniben ama mükemmel bir şey yaaa....
bende tezgah üstünde dağınıklık istemiyorum. hatta sırf o yüzden tefalinki diğerlerine göre daha derli toplu diye onu alacaktım küçük diye sonra 120 lira ona vereceğime baktım bu süper 80 lira 12 parça bunu almaya karar verdim....sengözlerimebaksanab grdün dimi adam sandiviçi bile bozmadan nasıl kesiyor:sm_cool:

evet arkadaşım.senin yapman gereken şey; kafanda bardak belirlemek ve 12 şerli takım oluşturmak.

eskiden kalma kristaller modası geçmiş. şimdi çok sıkş takımlar var. ben 12 li takım yaptım. abka kristalden aldım oraya bakmanı tavsiye ederim. istoçta kendi mağzaları var eminönünde de satanlar var sen nerdesin bilemiyom beğenirsen sorarsın kendine yakın yer. 12 kişiliği 380 liraya almış çook eski sayfalarda vardır eklemiştim.

şef tony e baktım şimdi de o ne keskin bıçak yahuuuu.allah korusun adamın elini uçurur.korktum valla.

Anammmm çekmece içiyse bende alıyım burcu ya benimde yoktu şekercim sayende edinirim valla güzel de kesiyo gibi gözüküyo ama kullanan varsa detaylı sormak gerekio dimi bitanecim??
:teselli:

burcu cnm sızın topıcte alev vardı onun nıckı tm nasıldı lısteye eklıycemde o parolasını unutmus gırıs yapamıyo suan

bu arada tarh belırlenıyo haberınız ola
herkesın ıstedığı tarhını nıckının karşısına yazıyoum cok olan kazancak

canım cok tşk ler ben bolu dayım ama erkek arkadaşım ist da zaten büyük ihtimalle aysonu gidicem bakarım eminönünede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…