Kızlar him dedi şef tony die manyak bişeye benzio baksanıza biii
offfff offffff tarhte bı ortaya bulamadık ıyımı
5 nısan 12 nısan dıok bu kezde bazı ark gelemıyor napsak sastım
offfff offffff tarhte bı ortaya bulamadık ıyımı
5 nısan 12 nısan dıok bu kezde bazı ark gelemıyor napsak sastım
Kartal da diktirdim ben Duygu Gelinlikte
bu arada sen nekadara anlaştım merak ettim
nazariks modası geçmiş diyorsunda ben anlatamadım sanırım sonuçda yemekli misafir geldiğinde kullanıcam . kesme takımı değilde şimdi daha şık renkli tasarımları falan var ama hepsi takım ve tek sorun 6 kişilik olması
Böcük yavrum bi gelsene alışveriş topiğinee ben sevgilimin peşinde bile böyle koşmadım canım yaa,ŞAŞIRDIM NEREYE YAZCAMI??
bendim bennnnnnnnklava:
yaklaşık 1 aydır aratın arama motorunda şu şef tony yi diyorum ama dinletemiyorum ki:mymeka:
sonra birde benden fikir istersiniz ucuz bir şeyler bul dersinizzzz:mymeka:
kuzucum ben baktım çok süper gözüküyo gerçekten lazermiş uçları muçları falan ama ben tezgah üstü yapmıycam bıçakları çok şey olcak yoksa tezgahta diye yorum yazmadım allah muhafaza cinnet geçiririm evde kocamı doğratmayın banacokacimcoook, uçlarıda körelmiyomuş bıçakların[/B]
evet arkadaşım.senin yapman gereken şey; kafanda bardak belirlemek ve 12 şerli takım oluşturmak.
nazariks modası geçmiş diyorsunda ben anlatamadım sanırım sonuçda yemekli misafir geldiğinde kullanıcam . kesme takımı değilde şimdi daha şık renkli tasarımları falan var ama hepsi takım ve tek sorun 6 kişilik olması
canım bu bıçak heryerde satılmıyor.mudodan almıştın galiba sen,ya da başka bir arkadaş mı almıştı bilmiyorum.kaça aldın sorması ayıp
güzelim tezgah üstü değil bu çekmece içi bu koyacağı asacağı bir şeysi yok. 12 parça yerimseniben ama mükemmel bir şey yaaa....
bende tezgah üstünde dağınıklık istemiyorum. hatta sırf o yüzden tefalinki diğerlerine göre daha derli toplu diye onu alacaktım küçük diye sonra 120 lira ona vereceğime baktım bu süper 80 lira 12 parça bunu almaya karar verdim....sengözlerimebaksanab grdün dimi adam sandiviçi bile bozmadan nasıl kesiyor:sm_cool:
eskiden kalma kristaller modası geçmiş. şimdi çok sıkş takımlar var. ben 12 li takım yaptım. abka kristalden aldım oraya bakmanı tavsiye ederim. istoçta kendi mağzaları var eminönünde de satanlar var sen nerdesin bilemiyom beğenirsen sorarsın kendine yakın yer. 12 kişiliği 380 liraya almış çook eski sayfalarda vardır eklemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?