- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım bu bıçak heryerde satılmıyor.mudodan almıştın galiba sen,ya da başka bir arkadaş mı almıştı bilmiyorum.kaça aldın sorması ayıp
Anammmm çekmece içiyse bende alıyım burcu ya benimde yoktu şekercim sayende edinirim valla güzel de kesiyo gibi gözüküyo ama kullanan varsa detaylı sormak gerekio dimi bitanecim??:teselli:
burcu cnm sızın topıcte alev vardı onun nıckı tm nasıldı lısteye eklıycemde o parolasını unutmus gırıs yapamıyo suan
bu arada tarh belırlenıyo haberınız ola
herkesın ıstedığı tarhını nıckının karşısına yazıyoum cok olan kazancak
nazar cok guldum yazdığına haa:roflol: nan sbhtan berı 2 bulusma yapcaz dıyom zatı
pashmına geldım tatlım hemen
cok güzel, bayıldım ben buna sahi fiyatı nedir
Bu şef toniyi kullanan varmı acaba??? Cidden reklamlarındaki gibimi
son yazılanların hepsını kacrdım kusra bakman ahh ahh tarh dıe dıe kabusum olcak galıba
burcu sen ne dıyon cnm hangı tarh olsun 5 12 nısan arasından secım yapıyoruz tabı gelemeyenlerde mayıstakıne gelcekler
Bende sef tony istiommmm
güzelim onu ben almadım.alan arkadaş ön sayfalarda yazdı fiyatını.kırmızısı 145, metaliği 170 miş
bıck setı bende mı alsam ama netten hıc alamam ılla ellıycem :jeyyar: burcu sen al baa anlat bakarız bızde alırız bu arada tezgahta deıl cekmecede saklarım bıcaktan tırstım ıcın görmek ıstemem hep
bu arada domatesı sıcak suyla yıka yaka 1 dk beklet kendılığnden hemen soyulur cnm
Kızlar WC fırçası nasıl ama???:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?