Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nazar cok guldum yazdığına haa:roflol: nan sbhtan berı 2 bulusma yapcaz dıyom zatı
pashmına geldım tatlım hemen

Anammmm çekmece içiyse bende alıyım burcu ya benimde yoktu şekercim sayende edinirim valla güzel de kesiyo gibi gözüküyo ama kullanan varsa detaylı sormak gerekio dimi bitanecim??
:teselli:

canım ben alınca birebir tecrübelerimi yazarımmm... şakkıdı
az sabredin yakında alırımyerimseniben

ALEVVESEN gibi bir şeydi galiba böcükçüm yaa...
tam çıkartamadım şimcik uzun zamandır yazmıyor ya oda.... yerimseniben

nazar cok guldum yazdığına haa:roflol: nan sbhtan berı 2 bulusma yapcaz dıyom zatı
pashmına geldım tatlım hemen

Böcüküm sıkma kendini çok olan tarih kazansın tatlımm
, iyi olan kazansın der gibi oldu.

Neyse şekerler ben kaçıyorum yavaştann, evden devam ederim bi ara artık. öptüm herkesii hihoyyyt

eccu, canım ben kaçırdım gelinliğini bende görmek istiyoruum :Saruboceq: :Saruboceq:
azıcık işlere dalmıştım ki topic almışş başını gitmiş . ..

son yazılanların hepsını kacrdım kusra bakman ahh ahh tarh dıe dıe kabusum olcak galıba

burcu sen ne dıyon cnm hangı tarh olsun 5 12 nısan arasından secım yapıyoruz tabı gelemeyenlerde mayıstakıne gelcekler

Bu şef toniyi kullanan varmı acaba??? Cidden reklamlarındaki gibimi

canım alınca anlatırım ben dedim ya sana kuzummm
sitede de görmüşsündür zaten
14 gün içersinde sorgusuz sualsiz geri iade yapma şansın var...
o kadar eminler kendilerinden... yerimseniben
biliyorsun araştırmadan etmeden atlamam herşeye öyle.
bıçak konusunda da uzun zamandır araştırıyordum.
jumbolar hisarlar,tefaller derken buna karar verdim sonunda...
saçma sapan tahtalarına para vereceğime adam gibi bıçak alırım kesmiyor diye küfretmekten kurtulurum:roflol:

canikom ben son diceğimi dedim kesin bir şey söylersem gelmek zorunda kalıtım canım..
siz en çok uyanı seçin yerimseniben bende o tarih için şartlrı zorlıyım canım :1hug:

bıck setı bende mı alsam ama netten hıc alamam ılla ellıycem :jeyyar: burcu sen al baa anlat bakarız bızde alırız bu arada tezgahta deıl cekmecede saklarım bıcaktan tırstım ıcın görmek ıstemem hep
bu arada domatesı sıcak suyla yıka yaka 1 dk beklet kendılığnden hemen soyulur cnm

tamam anlaştık canımkaydirigubbakcemile5 ben fotoda eklerim sizin için Şeniz
ama pişman olacağımızı sanmıyorum. aynen bende tezgahta istemiyorum bıçak mıçak. yok ekmek kızartma yok bilmem ne baharatlık derken züccaciyeci dükkanına dönüyor tezgah:roflol: o soyma tekniğini biliyorumda üşeniyorum canım yaa tembelmiyim neyimkaydirigubbakcemile3

buda klozet kapağından kaldırırken mikrop kapmayalım die aslında görüntü kötü ama mantık süper elle örülebilir sanırım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…